torstai 11. elokuuta 2011

Taking Back rakkautta ja romantiikkaa


On suuri tragedia olen huomannut.

Mitä Huomaan noin kaverit on, että on rakastunut tekee niistä halua olla alistuva ja naisellinen. Se ei ole rakastunut, että sattuu niitä - se on alistuva ja naisellinen.

Nyt monet kaverit tällä sivustolla, ne täysin menettää kyvyn olla rakastunut, koska heidät on koulutettu, miten huono oneitis on. (Eli tarkkailet erityisesti tyttö, joka on tai ei tunne sinua olemassa.) Mutta he ohjata harhaan niiden energiaa, ja sen sijaan yrittää tappaa alistuvaisuutta ja naisellisuus kokonaisuutena, he päätyvät tappaa tunteitaan. Tämän seurauksena he huomaavat, että he eivät voi olla rakastunut, vaikka he haluavat olla.

Nämä kaverit yhdistävät rakastumassa on wuss ja tauti tunnetaan oneitis. Kuitenkin on olemassa valtava kontrasti välillä terve, keskinäinen rakkaus ja yksipuolinen sokea pakkomielle että surkastuu sinut takertuva äijä.

Haluatko tietää, miten tiedät, että sinulla on hyvä ajattelutapa?

Mitä pitäisi tapahtua on, että on rakastunut tyttö tulisi haluat olla maskuliininen, olla johtaja, sweep häntä pois hänen jalkansa, ja varmista, että hän ei koskaan unohda sinua.

Olen huomannut tämän minulle tapahtuu minun tyttö, lähes vahingossa. Oman miehinen luonto haltuunottoa, en todellakaan ole tarvetta muistaa liikaa tekniikoita. Voin turvallisesti sanoa, että hän on kirjaimellisesti riippuvainen minusta.

Kaverit on taipumus eräänlainen tulla wusses kun he ovat rakastuneita - menettää maskuliinisuutta. Kuitenkin naiset näyttävät entistä naisellinen ja nöyrä samoin, eli naiset ovat paremmin sopusoinnussa niiden naisellinen luonto kuin kaverit ovat heidän maskuliinisen luonteen. Miksi näin tapahtuu?

No, aluksi, ettei kannattava isä lukujen yhteiskunnassa on syyllinen. Kukaan opettaa pojat kuinka olla miehiä, kukaan opettaa heille, miten olla sopusoinnussa heidän miehisen luonteen. Äidit, kokeile sillä ne saattavat, eivät voi tehdä niin riittävästi, koska he eivät tiedä, miten opettaa maskuliinista luonnetta, koska niiden luonto on naisellinen. Kanssa enemmän poikia opetetaan kuinka rakastaa, jota äiti, he poimia naisellinen luonto.

Tytöt, kun ne ovat hyvin rakastuneita, silti tulla enemmän naisellinen (pääosin), ilmeisesti johtuen tämän äidin hoivata. Jopa ilman äidin lukuja, naiset rakastavat puhua tunteista ja kaverit, vaikka kaverit eivät tosiaan paljon puhutaan naisista syrjään täsmällisessä kommentit ja bragging.

Nyt monet pickup artistien ja Don Juans, ne keskittyvät liian kova tekniikoita ja vähemmän mielentila. Ne toimivat maskuliinisen ja leaderly jonkin aikaa, mutta kun he joutuvat pitkäaikainen suhde on, jos ne törmätä ongelmiin. He ajattelevat: "Makea, sain hänet pitämään minusta / seksiä minulle. Nyt voin osoittaa minun todellinen minänsä, ja lakata murehtimasta kaiken, paska olen oppinut. Se on liian paljon työtä. "

Ay, siellä on hieroa. Koska mies ei saa työtä. Koska ihmisen olla hauskaa, pitäisi olla vaivatonta. Miksi huolissamme? Sinun pitäisi olla maskuliininen luonteeltaan ja rakastaa mitä teet.

Mutta ongelma on, että jotkut kaverit eivät koskaan ingrain rakkauden tunteita ja romantiikkaa kanssa newfound maskuliininen tekniikoita ja menetelmiä tule mielentila, he yksinkertaisesti pysyä tekniikoita. Rakkaus tulee vastakohta on ihminen, ja he välttää sitä kuin ruttoa.

Tai, he joutuvat pitkäaikaiseen suhteeseen, ja ne lopu tekniikoita, ja sen sijaan alkaa olla niiden "true selves".

Mitä tapahtuu?

He ottavat pois housut suhteeseen, heidän tyttöystävänsä laittaa housut päälle, ja mies saa hallitsi ja polkumyynnillä.

Naiset tietävät, että suhteet ovat rooleja, ne vain ei myönnä sitä. Ja jos alkaa yrittää täyttää roolinsa, he alitajuisesti alkaa yrittää täyttää oman roolin. Ja koska se ei ole luonteeltaan tehdä niin, sillä on vähemmän mahdollisuuksia kestävä, ja voit suudella suhdetta Bye Bye.

Miten luonnon miehet tekevät sen?

Hallitseva, maskuliininen johtaja on joka heidän on. Se ei ole edessä. Se ei ole harhaluulo. Se on todellinen heille. Ne ovat pelkästään sitä itseään. Ne voivat jopa olla rakastunut, ja saa ruuvata yli, cuz he ovat kosketuksissa luonnon kuin miehet, ja rakkaus tekee heistä haluavat olla enemmän maskuliininen, eikä enemmän naisellinen.

Tämä pelaa osaksi romanssi liikaa. Suihkussa hänen lahjoja, että hänen palvelijansa riippumatta, ei ole todellinen romanssi. Se on farssi, joka on myyty meille ruskea laukku huono merkki, ja ostimme sen. Real romanssi on mitä pyyhkäisee hänet pois hänen jalkansa, vie hänet ja näyttää, että maailma voi tuoda hänet, missä hän on nöyrä ja rakastava sitä.

Kohta täällä, folks, että on tämä miehinen miehesi naiset yhdistävät prototyyppiä "Latin Lover" ja rakkausromaanit he niin rakastavat, on jotain, että ei pitäisi vain tehdä tekniikoita. Ingrain se teidän ajattelutapa, ja sinun ei tarvitse tehdä työtä, ja kasvaa katkeroitunut.

Sen sijaan sinun on yksinkertaisesti vain olla oma itsesi. Voit olla tyytyväinen ja onnellinen kuin simpukka. Ja hän voi olla yhtä tyytyväinen ja rakastunut sinuun, koska olet hänen kanssaan.

Älä päätä rakkautta ja romantiikkaa - Ota se takaisin! Tee se mitä sen pitäisi olla, ja hyväksymään sen.