perjantai 19. maaliskuuta 2010

Jos olet Dating yli 40, sitten ...


Treffit on tarkoitus olla hauskaa toimintaa riippumatta siitä, mitä ikäsi tai kokemus vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tästä huolimatta tässä on vinkkejä muistaa jos olet joko tulossa ulos huonon avioliiton ja markkinoiden uudelleen, tai on edelleen mennessä toistaiseksi.

Vaikka ei ole salaisia kaavoja voit tehdä mennessä hitti, on kuitenkin perusteet, jotka ovat samat, vaikka nykyään kuin ne olivat meidän isovanhemmat, ehkä oli noin. Kun on kyse dating, kolme periaatetta: 1) Relax, 2) kiinnittää huomiota ja 3) olla oma itsesi. Jotkut ihmiset voivat olla asettamalla rima liian korkealle, kun on kyse Dating.

Relax: Tämä on äärimmäisen tärkeää. C'mon, se ei ole, että vakavia. Se on tarkoitus olla hauskaa! Ottaa vinkki "nuoremmat" set ja "just chill." Don't Look at your ajankohtana vastaus kaikkiin ongelmiisi - sinun epäkohdat, puutteet, mitä et saa lapsena, mitä ette päästä ja haluavat pitää saada, tai muita tukioikeuksia listaasi. Pikemminkin nauttia päivämäärä on yrityksen ja tarkastella kokemuksia mahdollisuus tehdä uusi ystävä, tai valaistiin asiasta, et tiennyt paljoakaan ennen. Koska tässä vaiheessa peliä se ei merkitse mitään, ja siksi ei pitäisi lukea osaksi kokemusta. Aikana.

Kiinnittämään huomiota: ensimmäisestä päivästä mihin tahansa ilmi tulevina kuukausina. Muista, vaikka olet vielä "jäähdytys", jos olet saanut aikaisemmin ensimmäiset päivät, on aika näyttää muille henkilö olet vilpittömästi siitä oppia tuntemaan heitä. Let's lopettaa täällä ja miettiä, että lauseke (palata ja sanoa se ääneen, jos on) ... nyt kysyä itseltäsi, oletko todella tuntemaan henkilön näinä ensimmäisinä päivinä, tai sinä keskittyy sinun tarvitsee uudelleen ja mitä haluat ja odottaa? Tämä on kun monet meistä joutuvat vaikeuksiin - varsinkin naisille.

Vältä tunneli-visio: 1) kuinka paljon rahaa hän tekee, 2) Millainen auto se ajaa, 3) Miten hän mekko, ja avoimin mielin noin hänen mahdollisuutensa Mate (jos se mitä olet etsimässä varten) perusteella, mitä olet oppinut häntä jo.

Tämä avoimuus voidaan säästää teitä siitä tuhlaa aikaa umpikujaan suhteita, koska löydät kaikki mitä tarvitset tietää henkilön vain kuuntelemalla heitä ja tarkkailemalla heidän toimintansa.

Ole oma itsesi: Olet kuullut tämän ennenkin, mutta jos vielä löytää itsesi toimii outo ajankohtana, niin et ole piittaamatta tämän varoituksen. Pidä mielessä, että toinen henkilö on hermostunut liikaa, se on luonnollista. Kokous täysin vieraan (tai jos ystävä esitteli teille, kerran poistettu täydennys-vieras) voi tehdä kuka tahansa epämiellyttävä. Olemalla rento ja toimiva luonnollinen, voit auttaa mennessä tekemään samoin.

Nyt kun meillä periaatteet vuodelta alaspäin, olen vain pet peeves.

Ärsyttää nro 1: kaveri, joka on minulle kaikki henkilökohtaiset liiketoiminnan ensimmäisen viiden minuutin, kun tapasin hänet. Tämä osoittaa, että hän on kärsimätön ja haluaa leikata mitä ajaa hänellä on mielessään. Yleensä tämä mies pelkää kuollakseen vanhenemasta yksin ja ei halua hukata aikaa.

Mitä tehdä? Vältä tällaisia kuin ruttoa ja muistakaa: teidän 40-plus-ikä ei kuitenkaan vähennä tarvetta vie aikaa.

Ärsyttää nro 2: Kun mies yrittää tehdä vaikutuksen kaikki mitä hän sanoo, että hän omistaa. Mutta miten tiedät hän puhuu totta? Ja sitä paitsi, jos olet yli 40, sinulla todennäköisesti on jo asioita ja olet todennäköisesti nyt etsimässä "ainetta".

Mitä tehdä? Ota se kaikkea jyvän suolaa, on mukava ja kun päivä päättyy, luottaa sinun suoliston kertoa sinulle seuraavaa siirtoaan.

On tylsä, vuodelta on tapa etsiä markkinoilla joku, joka on yhteensopiva oman arvoja, tykkää ja inhoaa. Asioita, kuten kuka maksaa illallinen, onko tapaat hänet ravintolassa tai saada kyytiin, tai joka vaatii joista ensimmäinen on lähinnä lasten juttuja.

Tee mitä tunnet olosi mukavaksi ja älä anna yleissopimuksen (tai ystäväsi) sääntöä. Jos se tuntuu oikealta se todennäköisesti on, ja jos se ei tunnu oikealta, seurata intuitioon, joka on 40-plus olisi mitään uutta.

Incontri norme pu� portare a Dream Career Match


torstai 18. maaliskuuta 2010

Treffit sääntöjä, jotka voivat myös auttaa sinua työhaastattelussa


Tässä taloudellisessa tilanteessa, asianajajat ovat saattamaan "" pelin jokaisen työhaastattelu. Jos olet pilata alkuperäistä kohtaavat recruiter, Henkilöstöjohtaja, tai lakiasiainjohtaja, et ehkä saa toista mahdollisuutta kuukaudella, jos ollenkaan. Yllättävää kyllä, säännöt menestyminen vuodelta maailmassa ja työmarkkinoilla on enemmän yhteistä kuin luulisi. Tarkastelemalla joitakin perustietoja vuodelta pöytäkirja, kaikki peräisin ensimmäisen vuoden oikeustieteen opiskelija on kokenut lakiasiainjohtaja tai kumppanin haluavat siirtää sivusuunnassa voi parantaa mahdollisuuksiaan purkavat Unelma-ammatti.

KATSO Your Best

On dating maailmassa, ulkonäkö ratkaisee. Tutkimus osoittaa, että miehet päättävät viiden ensimmäisen minuutin, haluavatko he mennessä naisen uudelleen. Harvard Business School tutkimuksessa todettiin, että päätös ei palkata tapahtuu muutaman ensimmäisen sekunnin haastattelun. Vaikka sinun ei tarvitse plastiikkakirurgia tai merkkivaatteet onnistuisi, sinun pitäisi tuoda kaikkein hiottu ja ammattimaisen itsensä jokaiseen haastatteluun. Se osoittaa, haastattelija että otat yrityksen ja mahdollisuus vakavasti. Pukeutua asianmukaisesti, työpaikoille, jossa olet haastattelemalla, saada suuri hiustenleikkuun, leikata parta ja menettää luonnonvaraisten kynsilakka ja kampauksen. Lyhyesti sanottuna, kiinnitä huomiota kaikilla sinun hoitotuotteita. Jos olet epävarma, varmuuden varovaisia, sillä asianajajien yleensä perinteisen nippu.

DISPLAY UOTTAMUSTA

Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa. Me kaikki tiesimme keskimääräinen näköinen kaveri lukiossa jotka päivätty Prom Queen, koska hän oozed luottamusta. On dating maailmassa, kysymys siitä, olet "saalis" ja vuotaminen itsevarmuus auttaa sinua luomaan hyvä suhde. Samoin asento on kriittinen työhaastatteluun. Näytä se, miten pukeutua, tehdä itse, vastaa haastattelijan silmä, ravista haastattelijan kädestä, puhua, hymyillä ja vastata kysymyksiin. Optimistinen asenne, energia ja hyvä katsekontakti koko haastattelun ovat myös tärkeitä, sillä ne auttavat rakentamaan Rapport.

Kiinnostunut ja innostunut

Rendezvous mennä sujuvammin, kun olet aidosti kiinnostunut ja innostunut kumppani, kyselemällä ja kuuntelee tarkkaavaisesti niiden vastaukset. Mikään muuttuu romanttinen näkymä pois enemmän kuin joku drones on itsestään, tai katsoo ympärilleen enemmän houkuttelevia mahdollisuuksia.

Haastattelussa, voittajalla näyttää ilmoitti kiinnostuksensa tiettyä yritystä, jossa hän on haastattelemalla ja kanta, jonka hän on harkitaan. Hän osaa jäsentää, miksi työ miellyttää häntä ja miksi hän on hyvä sovi. Hän esittää älykkäitä kysymyksiä yhtiö ja kantaa, ja pysy valppaana muihin kysymyksiin johtuvat haastattelussa. Hänen kiinnostusta ja innostusta on kiistämättömän aito.

BE MENSCH

Mensch on Jiddiš joku, joka on hyvä, kiltti, kunnollinen ja kunniallinen. En käytä sitä täällä sitä joku ei vain riittävän houkuttelevia mennessä, mutta makea riittäisi tuomaan kotiin vanhemmille, joku voisi lopettaa, joiden avulla voit vaihtaa renkaan, tai luopua metro paikka raskaana oleva nainen. Työssä, Mensch tekee työtä omalla tehtäviä, mutta on myös valmis työskentelemään myöhään tai viikonloppuisin saada työnsä tehtyä, ja tekee sen hymyillen. Hän on joustava tiimipelaaja, joka menee venymään koskaan valittaa, että toimeksianto ei ole hänen työnkuvaan.

Mensch on myös sitoutunut oppia uusia taitoja ja saada koulutusta etukäteen, vaikka oman aikansa ja Dime, jotta kasvaa urallaan. Jos voit osoittaa, että olet Mensch kautta kaskuja ja tarinoita, olet hyvin matkalla onnistuneeseen työhaastatteluun, ja ehkä työtarjouksen.

Play It Cool

Vaikka et ole ollut päivämäärää, koska seitsemännellä luokalla, sinun täytyy pelata sen jäähtyä kun olet vastakkaisen sukupuolen kanssa. Mikään sammuu tulevan kosijan kuin epätoivoa. Vaikka olisit lomautettiin kuukautta sitten, ja pankki on noin sulkea tietokoneen kotiin, sinun pitää piilottaa levottomuutta työhaastatteluun. Tulevien työnantajan pitäisi tuntea olet kiinnostunut kantaa, koska se sopii sinulle, ei siksi, että sinun täytyy laittaa ruokaa pöytään. Jos näytät voit tehdä työtä, haastattelija voi pelätä sinua lähteä heti paremman mahdollisuuden edessä.

ÄLÄ BADMOUTH EX

Olitpa kauhuissani huono hajoamiseen tai äskettäin eronnut, se ei ole koskaan hyvä parjata sinun ex uusia romanttisia näkymiä. Samoin yksi kardinaali sääntöjen haastattelemalla ei koskaan badmouth teidän entinen työnantajansa, vaikka pyydetään tekemään niin, että haastattelija. Löytää tapa puhua myönteisesti menneet työpaikkaa, vaikka jos työnantaja on konkurssissa tai syytteessä. Selvästi oppinut jotakin kokemusta. On toiveikas ja hillitty toimii aina eduksesi.

Myös, älä tee sitä virhettä ajatella, että haastattelija, tai jopa recruiter, on ystäväsi. Muista, ne ovat siellä ammatilliset valmiudet, eikä mikään sanot on "epävirallinen".

Be Prepared

Aikakaudella Google, LinkedIn ja muihin sosiaalisiin verkostoihin, voit oppia paljoakaan päivää ennen kuin täyttää. Tutkimus voi auttaa sinua suunnittelemaan toimintaa te molemmat nauttia, tai löytää keskustelun aiheita. Tutkia yrityksen ja ihmiset, joiden kanssa tulet haastatteluun etukäteen auttaa sinua myös paistaa työhaastatteluun. Jos olet lukenut yhtiön 10K, vuosikertomuksensa ja Web-sivusto huolellisesti, voit suunnitella älykkäitä kysymyksiä haastattelun ja auttaa määrittämään, onko se sellainen paikka haluat työskennellä.

LinkedIn avulla voit selvittää Alma Maters, työn historia ja harrastukset sekä ihmisiä, jotka haastatella sinua. Saatat löytää selvää niiden kanssa, joka varmasti auttaa murtamaan jäätä keskusteluun. Ei ainoa jälkisäädös te olla valmis työ keskustelun, te saatatte vaikutuksen haastattelijan kanssa tutkimuksen taitoja.

Kehitä Elevator Pitch, and then some

Annetun Singles näyttämöllä, on hyödyllistä kehittää "Elevator Pitch" lyhyt, mieleenpainuva ilmoitus itsestäsi, että vie aikaa keskimäärin hissimatkan antamatta. Esimerkiksi, "Olen Jake, televiestinnän avustajaa pieni käynnistyksen liiketoimintaa ympäri Aasiaa. Olen sujuvasti Japanin ja mandariini." Kehität Elevator Pitch myös auttaa myymään itseäsi työhaastatteluun.

Harkitse työtä laajentaa Elevator Pitch kehittämällä tarinoita ja anekdootteja, jotka tukevat keskeisiä työn vahvuuksia. Jos olet luova ongelmanratkaisija, on työ tarina osoittaa, että kohtaan. Ehkä te ennakoida ongelmia ennen kuin ne tapahtuvat, ja tallentanut yrityksen rahaa näin. Esimerkiksi esitellään, miten teit, että työ voi todellakin tehdä olette pois pakkauksesta.

KÄYTÄNNÖN vastaaminen kiperiä kysymyksiä

Ajankohtina, sinulta kysytään vaikeita kysymyksiä, kuten miksi viimeksi suhde tai avioliitto päättyi, miksi lapsi on vieroitusklinikalle, tai mitä uran tavoitteet. Mitä enemmän sinulla on harkittu vastauksista näihin zingers ja vähemmän puolustava olet, sitä houkuttelevampi kumppani sinua. Käytössä työhaastattelussa, haastattelija myös anturi. Hän saattaa kysyä, miksi sinulla lomautettiin, miksi sinulla on ollut niin paljon työpaikkoja niin muutaman vuoden kuluttua, tai mitä viimeksi pomo sanoisi on suurin heikkous.

Jos haastattelemalla taidot ovat ruosteessa, värvätä taju ystävä, ammatillinen valmentaja tai oikeudellista rekrytointitoimistot käytännössä vastata vaikeisiin kysymyksiin kanssasi. Näin kunnes olet varma, voit helposti käsitellä vaikeita kysymyksiä ilman katkeruus, puolustuskannalla tai kompastuu.

Mind Your MANNERS

Ajankohtana, ei voi tappaa tunnelman nopeammin kuin joku, joka on epäkohtelias odottaa henkilöstön, saapuu myöhässä, on huono pöytätavat, tekstien aterian aikana, tekee etnisen tai rodullisen vitsejä, tai tekee etiketti gaffe ajan kuluessa. Sama pätee työhaastatteluun. Saavu paikalle ajoissa ja sammuta kännykkäsi, hakulaite ja Blackberry-haastattelun aikana. Kirjoita nopeasti kiitos huomata jälkeen. Ole kohtelias kaikille teille kosketuksiin aikana haastattelussa. Sinun on yllättynyt siitä, kuinka monta työnhakijaa jättää tämän yksinkertaisen, mutta voimakkaan sääntö. Älä keskustele politiikasta, uskonnosta, sukupuolesta tai rahaa, ellei haastattelija tuo sen ylös ensimmäinen (ja silloinkin pitää keskustelun melko neutraali).

Hyvien tapojen vastaista olisi viimeinen asia pysyvän sinun ja täydellisen haastattelu. Jos noudatat näitä 10 yksinkertaisia vuodelta säännöt työsi haastattelussa, ne vain voivat vaaka ja vakuuttaa tulevan työnantajan että te ja he tekisivät hyvän ottelun.

Sind Sie ein Dating Missbraucher?


sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Miksi Taken Miehet Flirt


Rakas Dating Doctor:

Kysymykseni, vaan ongelma on tämä. . . Miksi se, että ystäväni aviomiehet tai poikaystävät aina iskeä minua heidän selkänsä takana. En tee mitään osallistumaan tai edistää tämän ongelman, joten miksi se tapahtuu?

Miranda

Kultaseni Miranda:

Get out your näppäimistön tai kannettaville tietokoneille ja kestää muutaman toteaa. Ensimmäinen pois, nämä miehet ovat täysin valheellinen ja täytyy tuntua siltä kuin ne flirttailla kanssasi. Vaikka olet ilmaissut, että olet "tee mitään pahentavat ongelmaa," he tietenkin tuntea olonsa turvalliseksi niin sinua tekemään tällaista siirtoa. He ilmeisesti ole pelkoa, että te "heille", tai ne ovat niin tekee, että ne eivät yksinkertaisesti välitä, jos et.

Toinen syy saat osuman, että olet käytettävissä ja ne eivät ole. Mitä miehet haluavat enemmän kuin mitään muuta maailmassa? Että ne eivät voi olla. Saatat myös omaavansa ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka puuttuvat heidän puolisoidensa tai merkittäviä muut.

Passion voi olla poissa tai kuolee nykyiset suhteet ja voit sytyttää jonkinlaista "tunne tai intohimo" niihin. Jotkut miehet voivat käyttää sinua barometri nähdä ", jos ne vielä se" (jos koskaan todella ollut "se" on ensimmäinen paikka!). Mikään ei ole vahvempi kuin uros ego tarvitsee Pikakäynnistys.

Nämä miehet voivat olla epäterveellistä suhteisiin ja haluavat ulos, mutta eivät pysty löytämään oikea tapa "paeta" tai korjata niiden vaurioituneiden suhdetta. Saatat olla esiintyneen merkkejä (tahallaan tai tahattomasti), että olet vastaanottavainen niiden kehitys. Se on luonnollista ihmisten reaktio on imarreltu, kun joku osoittaa kiinnostusta sinuun. Käynnistämässä näiden miesten liikaa silmiin, hymyillen tai pilailu voidaan antaa heille kaiken toivon, että ne tarvitsevat.

Jos ja kun olet puhuu näille miehille ilman heidän kumppaninsa? Enemmän lisäät kertoimella tämä tapahtuu antamalla itse olla yksin heidän kanssaan, sitä suurempi mahdollisuus, että se tapahtuu.

Tuntematta olet, uskallan sanoa, että olet nuori, viehättävä, ulospäin, lämmin ja myötätuntoinen nainen - kaikki ominaisuudet, jotka houkutella miehiä. Haluan myös olettaa, että monet näistä flirttailee miesten naimisiin tai sidottu nuorena ja nyt levoton. Muista tämä, jos mies ei huijaat nainen kertoimet ovat erittäin suotuisa, että hän toistaa ongelma uudelleen.

Viettää enemmän aikaa sinun muita huomattavia (Jos sinulla on. Jos et ole, että voisi olla osa ongelmaa!). Jos todella haluat toiminta loppuu, tehdä heille selväksi, että niiden kehitys ovat tervetulleita, että sinulla ei ole kiinnostunut heistä, ja vähentää mahdollisuuksia heillä on flirttailla kanssasi. Jos ei, saat valmis lista pahin pick-up lines historian.

http://www.datingdoctor.com

Making Ihmissuhteet Matter: Nine Ways to Stay In Love for Life

Nie prawa Randki