sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Epätoivoinen päivämäärää, Singapore tuomioistuimet matchmakers


Singapore on pelissä matchmaker uudelleen. Epätoivoinen lisätä sen syntyvyys, hallitus kaupunkivaltio sanoo, että se rahoittaa uusia palveluja ja toimintoja, jotka kannustavat vuodelta.

Hallitus sanoi perjantaina se maksaa enintään 80 prosenttia kustannuksista jopa S 50,000 dollari (16978 puntaa) hyväksyttyjä hankkeita, jotka "tarjoavat sukupuolten tasapainoinen sosiaalinen vuorovaikutus mahdollisuuksia singlet".

Kiinnostuneet voivat hakea osoitteessa www.mcys.gov.sg.

Singapore on pyrkimys saada sen ahkerien kansalaisten sekoitetaan ja jutella useammin, käyttöön kampanjat kuten "timantin Singapore" ja tarjotaan taloudellisia kannustimia suuremman perheille.

Saaren tila sijoittui neljäskymmenes pois 41 maiden tutkimus siitä, miten usein ihmiset ovat sukupuolesta riippumatta Durex Global Sex Survey julkaistiin viime joulukuussa.

Vain 4,4 miljoonaa ihmistä, Singapore ei ole varaa väkiluvun kutistua niin että voisi vaikuttaa sen työmarkkinoiden ja lahjakkuuksia.

Sen syntyvyys, joka määritellään keskimääräinen vauvoja, joiden äidit aikana lisääntymis vuotta osuma alimmillaan 1,24 viime vuonna alle 2,1 tarvitaan ylläpitämään väestön.

Syntyvyys oli peräti 6,0 vuonna 1950.

Copyright © 2006 Reuters Limited. Kaikki oikeudet pidätetään.