maanantai 30. huhtikuuta 2012

Cofounder Of New Treffit sanoo Key on sosiaalinen


Di Huang, 24-vuotias oli mukana perustamassa dating verkkosivuilla SoWink (www.sowink.com), joka aloitettiin joulukuussa.

Mitä eroa SoWink ja muiden dating sivustot? Kun Match tai eHarmony, he perinteistä dating sivustoja, jotka perustuvat matchmaking-järjestelmä. Yritämme seurustella koko kokemuksen antamalla käyttäjän sitoutumisen kautta foorumi. Meillä on paljon sosiaalisia elementtejä, toisin kuin muut dating sites, jossa ideana on teksti pitää edestakaisin. Ensimmäinen ja tärkein asia on siinä, ettemme tee pitkiä profiileja kuten haluat etsiä muualta.

Kuka SoWink tarkoitettu? Meillä on erityinen demografinen: 18 - 35-vuotiaiden, merkonomien ja nuoria ammattilaisia. Sinun täytyy tehdä Facebook tarkastusta tai ovat piste-edu sähköpostisi vahvistaaksesi. Ensisijaisesti se tulee olemaan ihmisiä, jotka ovat naimattomia, etsii jonkun mennessä. Sivusto ei ole suunnattu avioliittoa, se on vuodelta. On ihmisiä, jotka ovat uusia alalla ja etsivät ystäviä ja haluavat tavata uusia ihmisiä.

Missä SoWink saatavilla? Juuri nyt, se rajoittaa geolocations, keskittynyt San Francisco Bay Area ulottuva Davis ja Santa Cruz. Laajennamme paikasta paikkaan eikä kilpailla laajassa mittakaavassa heti.