torstai 24. toukokuuta 2012

Online Dating lupaus - ja sudenkuoppia


Amina Khan

Online dating on tullut pitkän tien sen pienemmän positiivinen yhdistyksen oma mainos. Mutta onko se todella parempi tapa sitä oikeaa?

Jollain tapaa kyllä ​​- ja toisissa, ehkä ei, tutkimuksen mukaan online-dating julkaisi lehdessä Psychological Science in the Public Interest.

"Romanttiset suhteet voivat alkaa missä tahansa. Kun Amorin nuoli iskee, saatat olla kirkossa tai koulussa, pelaa shakkia tai softball, etsivät kumppanin juhlissa, tai hoitamassa oman liiketoiminnan junassa, "kirjoittavat. "Mutta joskus Amor menee lomalle tai ottaa pitkä torkut, tai potkaisee takaisin maratonin Lifetime alkuperäisen elokuvia. Tämän seurauksena ihmiset menevät läpi osuuksilla kun toivottavaa mahdolliset kumppanit näyttävät ulottumattomissa. "

Monet dating sivustot, kuten Match.com ja eHarmony, väitetään olevan etulyöntiasema satunnainen tosielämän kohtaamisista, että he käyttävät erityisiä "algoritmit", joka auttaa ihmisiä löytämään heidän "match" - kitkeminen läpi kaikki ihmiset, jotka eivät soveltua, ensiksi. Mutta tämä käytäntö voi olla törkeän harhaanjohtavaa ja jopa kielteisesti - varsinkin kun yksikään näistä kaavoista on tehty tarkka tieteellinen tarkastelu - Tutkimuksen mukaan.

"Helposti käytettävissä suuri joukko mahdollisia kumppaneita voivat saada arviointiin, arviointi-suuntautunut ajattelutapa, joka johtaa verkossa daters voidaan esineellistää mahdollisille kumppaneille ja saattaisi jopa vaarantaa niiden halukkuutta sitoutua yksi heistä," kirjoittavat tutkimuksessa johdolla Eli Finkel Northwestern University. "Se voi myös aiheuttaa ihmisiä tekemään laiska, harkitsematon päätöksiä valitessaan joukossa suuri joukko mahdollisia kumppaneita."

Se tuo mieleen muun työn Finkel, jossa todettiin muun muassa, että ilmeisesti triviaaleja erotteluun eroa. Esimerkiksi naiset menevät miehille, jotka katseensa pois kamerasta - alakuloinen, salaperäinen ilme - kun taas miehet vastaavat naiset hymyilemään kameraa, koska se laukaisee mitä Finkel nimeltään "miesten" seksuaalinen liikaa käsitys harhaa. "

Mutta se, että nämä sivustot tarjoavat sinkkuja ennennäkemättömän pääsyn muille, jotka myös haluavat mennessä merkitsee, että sinkkuja on paljon enemmän mahdollisuuksia tavata ja muodostaa kestävä side kuin ne muuten, kirjoittajat huomauttavat. Jos on kiinnostusta, temppu voi olla ottaa asiat off-line mahdollisimman nopeasti - koska face-to-face vuorovaikutus on parempi tapa "saada selkeämpi niiden romanttinen potentiaalia."

Gli autori delle donne aiutare gli uomini, anche The Score Incontri