torstai 21. kesäkuuta 2012

Naiset ottaa johtoasema Dating


Muuttuviin kertaa, dating säännöt ovat myös uudelleen kirjoitettu. Nykyään se ei ole harvinaista, että nainen pyytää kaveri ulos. Näyttää myös siltä, ​​että kun se tulee dating, naiset vain rakastan sitä. Brittiläinen tutkimus on todennut naisten ottavan johtoaseman, kun se tulee löytää rakkautta, ja neljännes heistä ajalta vähintään kolme miestä yhtä aikaa.

Tutkimusten mukaan keskimääräinen yksittäinen nainen on säännöllisesti nähdä ainakin kaksi tulevat kumppanit kerrallaan, ja he mennessä viisi miestä vuosittain, Daily Express raportoi. Myös naiset ovat valmiita käyttämään rahaa maksaa laskuja myös.

Mukaan tutkimuksen, jonka suoritti ravintolaketjun TGI Friday, se on vain 18% naisista joka uskoi miehen pitäisi maksaa aikana päivämäärä. Puolet miehen vastaajista suostui siihen, että sanomalla, että nainen on joko edistää tai mennä puolikkaat.

Lähes kolmasosa naisista sanoi, että perinteinen vuodelta sääntöjä tuskin enää sovelleta, josta neljäsosa on pyytänyt miehen sijaan odottaa kaveri tehdä siirto.

Lisäksi yksi neljästä suhde olisi harkita, yhdeksän on 10 miestä haluavat tyttöystävälleen tehdä niin, tutkimuksen mukaan. "Kun yhä useammat taloudellisesti itsenäinen nainen, joka ottaa oman päätöksensä, dating säännöt muuttuvat edelleen tasa-arvon kannalta", sanoo psykiatri tohtori Avdesh Sharma.

Jednoduchosti v klubu