perjantai 18. marraskuuta 2011

Neljä Basics pitää mielessä


Treffit-eli aikataulutus aikaa viettää henkilön vastakkaista sukupuolta tutustua niihin, voi olla ihanaa aikaa ihmisen elämässä. Se haastaa meidät kasvamaan yksilöinä ja oppia lisää toisten. Se voi myös johtaa meidät kasvamaan syvemmälle uskossa. Tässä on neljä perusasiaa pitää mielessä, kun dating.

TUNNE AIKOMUKSET

Etsitkö at dating kuin vain keino löytää tulevan puolisonsa?

Vaikka se voitaisiin mahdollisesti lopettaa keinoja dating, löytää tulevan puolisonsa ei pitäisi olla pääasiallinen tarkoitus dating. Se asettaa liikaa paineita kukin päivä ja henkilö jota te päivämäärä.

Treffit on aika oppia lisää itsestäsi läpi suhdetta muiden kanssa. On aika nähdä, mitä ominaisuuksia tarvitset ja kuten muut. Kun ei rajoittaa itsesi tietynlainen löydät uusia ja arvokkaita näkökohtia kunkin henkilön.

Ehkä olet oppinut, että ihmissuhteissa voit toimia tietyllä tavalla, joka ei oikeastaan ​​heijastella olet tai kuka haluat olla. Tällöin voidaan käyttää dating kuin tapa tulla enemmän aitoa suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen. Se näyttää, mitä sinun täytyy "antaa" suhteeseen ja mitä voit "ottaa" pois suhteesta, too!

Pysykää RAJAT

Viestintä on tärkeä tekijä kaikissa yhteyksissä mutta varsinkin dating yksi. Täytyy olla rehellinen oman aikeet. Kaikki suhteet tarvitsevat rajoja. Rajaa varten harjoitellaan katolinen on siveys, pidättäytymällä seksuaalista toimintaa ennen avioliittoa. Näin auttaa rakentamaan läheisyyttä sisällä suhde ilman seksiä.

Koska edessä noin uskomuksia tulee karsia ajankohtina, jotka eivät vaivan arvoista aikaa, joilla ei ole. Ei pidä vain sanoa asioita etukäteen, vaan tukea niitä toimia. Älä lähetä ristiriitaisia ​​viestejä, olla selkeää ja täsmällistä ja tekosi. Date avoimissa julkisissa tiloissa, joissa ei ole paineita olla fyysisesti intiimi. Jos olet päivämäärä jossa alkoholi tarjoillaan juoda kohtuullisesti välttämään kiusauksen.

HAVE FUN

Treffit on hauskaa jos syötät sitä mentaliteettia nauttia nykyhetkestä. Kun aloitat mennessä joku, vie aikaa tutustua niihin. Kiirettä vakava suhde voi lisätä liikaa painetta. Vain nauttia kerran olet tuon henkilön kanssa nykyhetkessä; huomenna hoitaa itse. Hauskaa päivämäärä ideoita ovat museot, taidegalleriat, keilailu, mini golf, elokuvat, illallinen ja vuoristorata puistot.

Luottamus Jumalaan KUN SEURUSTELU

Treffit on mahdollisuus Jumalalta oppia lisää toisten kautta aloittavat dating suhde heidän kanssaan. Luota, että olet dating kauden elämäsi koska Jumala tarvitsee sinua ottamaan aikaa ja olla läsnä dating. Luota, että Jumala on johtava voit aina ja rukoilen, että teidän dating olla hedelmällistä.

Viisi vihjettä Treffit Blogger


torstai 17. marraskuuta 2011

Miten Mark Zuckerberg Changed Treffit


By Jenna Koivu 15 joulukuu 2010

Nykyään Facebook perustaja Mark Zuckerberg oli nimeltään TIME "Person of the Year 2010." Jos ihmiset TIME etsivät peli-vaihtaja vastaanottaa tämän kunnianosoituksen, he löysivät oikean miehen. Zuckerberg on epäilemättä muuttanut tapaa yli puoli miljardia ihmistä.

Facebookin kautta, ja oven hän auttoi avoimeksi muille teknologiaa luikerrella osaksi elämäntapamme, voimme nyt katsella vuorovaikutus ystävämme ja perheille tuhansien kilometrien päässä. Emme edes nähdä niitä henkilökohtaisesti. Mikä on hämmästyttävää, kiehtova, pelottava ja hämmentävä kaikki valssatut yhdeksi.

Emme valehdella sinulle. Tämä uusi-ikä konsepti on yksi olemme varmoja, emme voisi enää elää ilman. Zuckerberg on muuttunut viestintä ikuisesti, ja hän ehdottomasti ansaitsee TIME eroa. Emme kuitenkaan haluaisi myös henkilökohtaisesti huomata Merkitse jälleen feat.

Hän onnistui tekemään meidän dating elämää, että paljon monimutkaisempi.

Näinä päivinä kun hajottaa jonkun kanssa, unohtaa antaa hänen mennä. Se kestää noin kaksi minuuttia väijymään hänen Facebook seinään, katso, että hän puhuu blondi hän tapasi eilen illalla baarissa, ja itseni totaalisen sekaisin. Nyt kun tapaamme jonkun uuden vietämme tunnin kutoma, Facebooking ja tweeting meidän mahdolliset osumat, ja samanaikaisesti väärinkäsitys, spekuloidaan ja analysointiin, koska emme voi lukea heidän tunteitaan kautta matkapuhelin ja tietokone näytöissä.

Se on turhauttavaa ajoittain. Joten dating ja suhde viestintä on tarpeen löytää tasapaino tweeting ja puhuminen.

"Negatiivinen puoli pelkkiin sähköposti, kutoma, ja sosiaalisen median sivustot kuten Facebook ja Twitter on, että usein oma viestintä on yksipuolinen", sanoo YourTango Expert Julie Spira, joka on kirjoittanut kirjan siitä, cyber-dating, Rules of Netiketti: Miten Mind Your Manners Webissä. "Breaking up on tullut liian helppo tehdä verkossa. Vuonna suhde, sinun täytyy poimia puhelimeen tai perustaa Skype päivä kuulla jonkun äänen, tai olet vaarassa joutua väärin. "

Mitä Zuckerberg luomakuntaa, Spira lisää: "Ei ole mitään pahempaa kuin löytää ulos Facebook seinään, että et ole enää suhdetta. Hän voi vaihtaa aseman "Suhteessa" to "Single" kun vielä olet innolla lauantain päivä hänen kanssaan. "

Lisäksi, jos olet kommunikoimaan ainoastaan ​​läpi tekstejä, tweets, sähköpostit ja seinä virkaa, saatat päätyä head over heels jonkun www persoona, mutta ei hänen tosielämän persoonallisuus.

"Jos luottaa pelkästään kutoma ja tweeting, saatat vaarassa rakastua jonkun takaapäin näppäimistö", Spira sanoo. "Se ei ole epätavallista olla väärän ollessa suhde jonkun kanssa et todellakaan tiedä."

Web-tekniikka on myös muuttanut käsitteen seurustelusta, joka voi olla vähän masentavaa. Tuntuu melkein liian helppo voittaa jonkun kiintymystä näinä päivinä, ja se ei ole hyvä asia. Henkilökohtaisesti, haluamme kuulla jonkun todella pyysi meitä ulos sanat toisin kuin merkkijono hämmentävää tekstejä, eikö niin?

Spira varoittaa tehdä päivämäärät kautta Facebook tai tekstiviestit. "Älä kysy niitä ja vahvistaa suunnitelmat vain teksti", hän sanoo. "Siellä on vielä osa vanhanaikainen kosiskelu yhdistettynä nykypäivän teknologian nykyaikaisen digitaalisen maailman."

Ah, herra Zuckerberg. Nero? Ehkä, vaikka hän varmasti on tehnyt dating peli enää sekavia. Mutta hei, me kertomaan tekijä johtuu. Oikein käytettynä, hänen teknologia laajeneminen on avannut muutamia tapoja meille tasalla tehokkaammin, ja jakaa hieman huvi matkan varrella.

"Myöhässä ajankohdasta? Lähetä teksti ja kertoa heille, "Spira sanoo. "Flirttailu Facebookissa ja Twitterissä voi olla hauskaa ja tarjoaa instant tapa liittää, mutta muista ottaa suhteesi online offline mahdollisimman pian."

Joten meillä on muutamia asioita kiittää Merkitse.

Hän saattaa olla aika on "Person of the Year", hän saattanut luoda monen miljardin dollarin yritys alle kymmenen, ja hän saattaa olla kytkettynä 500 miljoonaa ihmistä. Kaikki on hyvin ja hyvä, mutta Zuckerberg on muuttanut myös tapaamme päivämäärä.

Nyt se mitä me kutsumme huomionarvoista.


tiistai 15. marraskuuta 2011

Arvo Confident Persistence


Allen Thompson

Ehkä olet kuullut tarinoita. Ehkä se oli sukulainen, tai ystävä, tai ehkä olit katsomassa myöhäisillan talkshowsta ja jotkut smashingly kaunis Vixen oli kertomalla kuinka hän ja hänen miehensä täyttyvät.

He ovat niin rakastuneita. He ovat täydellinen avioliitto. He eivät voi kuvitella erillään toisistaan.

Mutta se ei alkanut sillä tavalla.

Hän ei ollut oikeastaan ​​kovin kiinnostunut hänestä, kun ne ensimmäisen kerran.

Mutta hän jatkoi, ja hän oli armoton. Se oli kuukausien, ehkä jopa vuosia, ennen kuin hän lopulta säröillä.

Mutta hän teki crack. Tunturi korviaan myöten rakastunut häneen ... ja he ovat asuneet unimaailmaan - Kagrra lähtien.

Miten tämä on mahdollista?

Tarkoitan Ettekö ole lukeneet, useammin kuin kerran luultavasti, että nainen tuntee kuluessa kokouksen pöytäkirjan mies, jos hän on romanttisesti kiinnostunut hänestä vai ei. Hän ei saa laittaa doable tai dontable luokka välittömästi? Ystävä tai rakastaja? Kuuma vai ei?

Miten hän lopulta repsahtaa mies, joka hän ei ollut heti puoleensa?

No saanen täyttää sinut sisään

Ja tämä "täyttämällä" tulee koskea ydin on Don Juan. Ytimeen tulossa sellainen naistenmies olet aina halunnut olla.

Avain naisten, avain on naisten ympäröimä avain on kadehtivat kaikki ystävät, ja avain on Don Juan ... uskoo Pysyvyys.

Confident pysyvyys kuuluu päättää mitä haluat, ja menee sen ... ja tekee sen hymyillen huolimatta lukuisista esteistä, jotka olet todennäköisesti kohtaavat matkan varrella.

Esteet voisi olla esimerkiksi asioita, kuten: hän ei palauta puhelu, hän murtuu tai järjestelee uudelleen päivämäärä, hän ei flirttailla kanssasi tai nauraa vitsejä, hän on vaikea puhua, hän ei näytä olevan kiinnostunut joku muu , ja yleensä hän ei aseta itseään ulos tai mennä pois tieltä välittää että hän on kiinnostunut sinusta.

Toisin sanoen, esteet ovat yksinkertaisesti miten tyttö toimisi joka ei ole kovin kiinnostunut sinusta.

Nyt ... Kun puhumme Confident Persistence, olemme lähinnä puhumme naisista, jotka eivät tunne sinua. Naiset olet juuri tavannut. Tai naisia ​​että et ole koskaan viettänyt merkittävästi aikaa kanssa. Emme puhu naisista olet tuntenut (ja oli ihastunut) vuosia.

Palveluksessamme tekniikoita Confident Pysyvyys saada Alustava kiinnostus ylös, saada hänet rentoutumaan ja avata, saada puhelinnumero, sekä saada ensimmäinen päivä. Confident Pysyvyys ei ole tekosyy voit pyrkiä edelleen nainen että olet hulluna, mutta kuka tietää melko hyvin, ja ei kiinnosta sinua.

Nyt on periaatteessa 2 tapoja käsitellä tilanteita, joissa olet kiinnostunut tyttö, mutta hän ei ole kaikki, että hulluna sinuun.

1) Voit luopua, eteenpäin, seuraavaksi hänet! Ja etsiä joku, joka on enemmän kiinnostunut sinusta.

Tämä on suosittu strategia miehillä, jotka ovat alkaneet oppia "peli." Se on helppo ja turvallinen tapa käsitellä naisia. Ja se mitä monet kaverit oppivat tekemään vanhetessaan, ja alkaa ymmärtämättä kuinka paljon aikaa he ovat tuhlanneet jatkaa naisia, jotka eivät olleet kiinnostuneita niistä.

Tietenkin huono puoli nexting tyttö on, että et saa tytön.

Ja yleisin virhe, että kaverit tekevät, kun työllistävät tämän strategian on nexting nainen liian pian. He flirttailla naisen kanssa, ja hän ei flirttailla takaisin - seuraava. He jätä viesti hänen koneensa, ja hän ei soita takaisin - seuraava. He suunnittelevat päivämäärää, mutta hän kutsuu viime hetkellä peruuttaa - seuraavaan.

Lyhyesti sanottuna he seuraavaksi tahansa nainen, joka ei näy välittömästi suurta kiinnostusta.

Mitä vikaa tässä sanot?

No virhe on, että olet suodatus naiset perustuu yksinkertaisesti kun niiden lähtötaso kiinnostusta sinua. Olet suodatus naisten perustuvat ovatko ne kiinnostuivat välittömästi sinulle vai ei.

Tämä on heikko strategia eikä yksikään palveluksessa todellinen Don Juan. Se haiskahtaa vähän luottamusta, hauras ego ja pelko.

Ja se on myös huono strategia.

Se on huono, koska olet odottanut nainen että olet juuri tavannut, että sinulla voi olla vain puhunut 3 tai 4 minuuttia, tai vähemmän, näyttää merkkejä korkeaa korkoa. Odotat joku nainen, että tuskin tietää, ja jotka tuskin tuntee sinut, innostua siitä mahdollisuudesta viettää aikaa kanssasi.

Odottaa välitön korkea korko on epärealistinen!

Nyt tietysti on mahdollista, että tämä tapahtuu, että hän aikoo välittömästi ylivoimaisesti puoleensa te ... Ehkä siksi olet vain hänen tyyppiä fyysisesti, voit muistuttaa häntä joku hän käytti olla hulluna (ehkä setä Steve), hän on uskomattoman epätoivoinen tällä hetkellä, tai olit todella päälle pelin, kun lähestyi häntä ja onnistui puhaltamaan hänet kokonaan pois vedestä.

Kaikki nämä asiat ovat mahdollisia, mutta sinun ei pitäisi luottaa niihin.

Näet, kun strategiaan kuuluu lajittelu naiset perustuu alkuperäisen korkotason vaihtelut, olet saattamisesta teidän koko tulevaisuus käsiin kohtalon. Jos hän on kiinnostuivat välittömästi sinulle - loistava! Jos ei - Seuraava!

Koska Don Juan ei ole kyse lajittelun naiset ja nexting naisia. Kuka tahansa voi järjestää naisten perustuu alkuperäisen vetovoima tasoilla. Se ei ota mitään taitoa. Kaikki tämä vaatii vain ei ole pelko hylkäämisestä ja lähestyy paljon naisia ​​... kunnes satut onnea ja löytää joka, jostain kumman tuntemattomasta syystä, on heti vetää sinua.

Koska Don Juan on noin saada naiset haluat. Ja kyse oli nainen, joka on vähän tai kohtalaisesti etua ja seuraamalla muutamia yksinkertaisia ​​periaatteita, muuntaa tämä merkitsee suurta kiinnostusta ja toivottavasti ylivoimainen halu nähdä sinut alasti.

Tai 2) voit jatkaa hänen.

Nyt "jatkaa" on, jos se saa hankala ja monimutkainen.

Voit jatkaa hänen siten, että olet törmännyt olevan epätoivoinen, kuten useimmat työtovereidensa Non Juans tehdä, kuten useimmat kaverit tässä maailmassa tehdä. Tai voit jatkaa siten, että näytätte luottavainen, vahva, karismaattinen ... kuin Don Juan ei.

Joten Puhutaanpa miten Don Juan ajaa naisia. Puhutaanpa 6 suuret ominaisuudet luottavainen pysyvyys.

Ja muistakaa, itsevarma Pysyvyys ei ole vain pysyvyys. Luottaen Pysyvyys on prosessi näyttämään tiettyjä persoonallisuuden piirteitä, jotka todellisuudessa saavat sinut houkuttelevampia naisille ... kun jatkaa niitä.

1) Don Juan ei koskaan saa järkyttää.

Don Juan on aina täysin hallinnassasi tunteensa. Hän ei suuttua, kun tyttö ei palaa hänen soittaa. Hän ei masentua, kun hän murtuu päivämäärä. Hän ei saa mustasukkainen kun hän flirttailee muu kaveri. Hän ei tullut vihainen kun hän ei näy ravintolassa tai hän ilmestyy paikalle myöhässä.

Hän ei reagoi millään näistä tavoista, koska hän odottaa näiden pikku annoyances esiintyä. Hän ymmärtää, että naiset ovat liuskainen. Naiset ovat Moody. Naiset ovat epäloogisia ja hyvin epäjohdonmukainen. (Erityisesti naiset, joilla on alhainen tai kohtalainen Alustava kiinnostus.)

Hän ymmärtää myös, että on liian aikaista odottaa johdonmukaista myönteistä käyttäytymistä.

Muista, että nämä ovat naisia, jotka tuskin tunnen sinut. Ehkä naiset tapasit kauppakeskuksessa, kadulla, ruokakaupassa. Heillä ei ole mitään syytä vielä näyttää merkkejä korkeaa korkoa. Se on teidän Don Juan työ antaa heille syistä. Mutta se vie hieman aikaa yhdessä.

Nyt korkeampi hänen korkotaso on, sitä vähemmän hilseilevä, oikukas, epälooginen ja epäjohdonmukainen hän käyttäytyy. Mutta emme todellakaan tarvitse "ajaa" erittäin kiinnostunut naisista, me?

2) Don Juan ei välitä hänen egonsa.

Jotkut kaverit ovat liian huolissaan loukkaa itsensä, liian huolissaan on hyödynnettävä, liian huolissaan tehdään naurunalaiseksi, ja liian huolissaan siitä, että asiat ovat menossa osoittautua huonosti ... erittäin tehokkaasti jatkaa naisia.

Don Juan ei huolehtia näistä asioista. Don Juan ei pelkää hylkäämistä, hän ei pelkää käyttää, hän ei pelkää etsivät typerä, ja hän ei pelkää epäonnistua.

Hänen itsetunto on korkea ja tukevasti maadoitettu. Hän on onnellinen ja rakastava elämä. Ja toimia muutaman hilseilevä, oikukas, ja epälooginen naisten ei tule muuttamaan sitä. Ja se on tämä pohja hyvä itsetunto, joka antaa hänelle luottamusta jatkaa naisia, jotka näyttävät olevan ole kovin kiinnostunut hänestä.

Saatat jopa sanoa, että Don Juan rakastaa haaste korkeimmillaan tytön edun sulkevat puhelinnumeron, saada ensimmäinen päivä, ja muuntamalla hänen matalien korkojen osaksi korkea.

3) Don Juan ei ole laiska.

Confident Pysyvyys ei ole välttämättä tarpeen, kun tyttö on erittäin kiinnostunut meistä alusta alkaen (toisin sanoen, kun me onnea ulos). Confident Pysyvyys on tarpeen, kun tyttö on pieni, kohtalainen alkuperäisen kiinnostunut meistä.

Joten odotamme ongelmia. Odotamme esteitä. Odotamme, että hän luultavasti ei palaa meidän soittaa, tai että hän tulee peruuttaa päivämäärä, tai että hän ei näy jne.

Ja olemme valmiita käsittelemään sitä. Olemme valmiita soittaa uudelleen ja uudelleen (kunnes saamme konkreettista ei ole). Olemme valmiita olla päivämääriä peruutetaan tai suunnitelmia muuttaa (meillä on aina varasuunnitelmia). Olemme valmiita hänen epäjohdonmukainen ja sekava käyttäytyminen (ja sivuuttaa sitä). Ja me olemme valmiita tekemään tiemme läpi kaikki esteet, sekavuus, ja muut draamaa saadakseen mitä haluamme.

Getting naisille ei ole aina helppoa. Joskus meidän on työskenneltävä hieman. Mutta kuten he sanovat, mitä kannattaa ottaa on kannattaa tehdä työtä.

(Special Huom: on olemassa useita erittäin viileä strategioita voidaan hyödyntää lisätä todennäköisyyttä hänen antaa numeron, hänen kutsuvan takaisin, hänen hyväksymistä päivä, ja hänen oikeastaan ​​näy. Etsiä niitä tulevassa artikkelissa.)

4) Don Juan on vaihtoehtoja.

Yksi tärkeimmistä syistä Don Juan kykenee hallitsemaan tunteensa, että hän ei pahastua tai murehtia asioita, on että hän on aina jatkaa lukuisia naisia ​​samanaikaisesti.

Hän tajuaa, kun hän alkaa hänen harjoittamisesta minkään tietyn lady, että tilanne ei ehkä onnistu. Hän ei ehkä koskaan saada häntä ja hän on täysin valmis käsittelemään tilannetta. Joten hän on muita vaihtoehtoja.

Luuletko todella, että olisit istuskella huolestuttavaa, tai pahastua, tai huolta itseäsi "suojaamaan ego" jos olisit tasalla Susan keskiviikkona tasalla Kelly perjantaina, kaksi muuta naista kutsumassa sinua koko ajan, ja pino 9 tai 10 eri puhelinnumeroa istuu teidän pukeutuja?

Ei tietenkään, olisit rento ja luottavainen. Kun tyttö ei palaa puhelu, se ei häiritse sinua hieman. Kun hän peruuttaa viime hetkellä, sinun tuntuu nauraa. Kun näet hänen flirttailee muu kaveri, sinun levätä ja nauti esityksestä.

Tämä ei tarkoita sitä että olet pelaaja, tai että et mieluummin yksi nainen yli kaikkien muiden. Se on vain, että olet fiksu ei laita kaikkia munia samaan koriin, kunnes olet varma, että hän Puttin kaikki munansa siellä samoin.

5) Don Juan hyväksyy väistämätön pelit ja testit.

Se, että naiset pelata pelejä ja testata miehiä ei tee heistä huonoja ihmisiä. Se vain tarkoittaa, että heillä on paljon vaihtoehtoja (monet kaverit jotka ovat kiinnostuneita niistä) ja ne ovat joutuneet keksimään testit (usein annetaan ei-tietoisen muoti) kuin tapa suodattaa niiden ajajia osaksi Keskimääräinen Guys ja Real Men.

Jos seuraat perusasiat on Don Juan, voit aina siirtää testejä ja puhaltaa pois kilpailusta. Joten Don Juan ei huolestuta paljon näistä pikku testejä.

Mutta vaikka et, vaikka ohitat ensimmäisen testit ja hänestä tulee erittäin kiinnostuneita sinusta, älä odota testejä ja pelejä lopettaa. Koskaan odottaa, että asiat saavat loogisen ja helppo naisten kanssa. He eivät.

Esimerkiksi hän voi olla erittäin hyvin houkutteli teitä ja vielä palata puheluihin, tai hän saattaa rikkoa päivämäärä, tai flirttailla muiden kaverit, tai jotakin muuta. Miksi?

Koska hän tietää, vuosien lukemisen Cosmo ja keskustella "strategia" ystäviensä kanssa, miten peliä pelataan. Hän tietää pelissä vaikea saada, kuuma ja kylmä, sosiaalinen todiste, että kiireinen, jne. Ja kun hän löytää mies, että hän todella todella haluaa (se olisi sinua, Don Juan), jonka golly, hän aikoo käyttää kaikkia näitä pikku temppuja ja tekniikoita yrittää pitää hänet.

Joten älä anna sen järkyttää tai hämmentää sinua. Ota se kohteliaisuutena, että hän asettaa tässä kaikessa pyritään pitämään sinua kiinnostaa.

6) Don Juan tietää, että hän on erityinen.

Koko pohjan työllistävät Confident Pysyvyys on tietäen, että olet, ei vain hyvä kaveri, mutta paras kaveri hän koskaan menossa tapaamaan. Tiedätte syvällä sinussa sielun, että jos voisit saada vain korttelin hänen aika (päivämäärä tai kaksi), että sinulla voisi puhaltaa hänet pois ja antaa hänen unohtaa kaikki muu kaveri hän on koskaan tuntenut.

Kauniit naiset ovat kaikkialla. Siirry tahansa Mall, tai yökerhoon tai toimistorakennus, tai vain kävellä alas täynnä jalkakäytävää. Kauniit naiset eivät ole niin harvinaisia. Niitä näkyy koko ajan.

Mutta olet harvinaisia. Olet Don Juan. Kuinka monet kaverit ovat mielestäsi Don Juans? Montako ovat mielestäsi todella hyvä naisten kanssa? No, ystäväni, se on hyvin hyvin vähän. Että tiedän tosiasia. Mutta jos minun piti tehdä sivistynyt arvaus, sanoisin ehkä 3 100. kaverit ovat hyviä naisten kanssa, ja ehkä 1 out of 1000 Don Juan hyvä naisten kanssa.

Jos pidät nämä luvut mielessä, jos pidät mielessä, että määrä Drop Dead gorgeous naisia ​​huomattavasti suurempi määrä Don Juans, alatte ymmärtää, että "Hei, olen se, joka erityisen täällä. Olen kaveri, että kaikki nämä naiset etsivät. "

Tämä on teidän ajattelutapa. Tämä ajattelutapa Don Juan.

Jotta kiteytyä periaatteita Confident Persistence sinulle, miten ottelu tosielämän esimerkki Don Juan, joka säännöllisesti työskentelee Confident Pysyvyys hurmata hyvät? Puhun mies itse, James Bond. (Okei, okei hän ei oikeasti ole todellisia.)

Kaikki Bond fani tietää, että James ei aina ole välitöntä menestystä naisten kanssa. Joskus naiset eivät ole kiinnostuneita hänestä, joskus he halveksivat häntä, joskus he katkera pahoja vihollisia, ja joskus he todella haluavat hänen kuolevan.

Ovatko nämä "pienet" esteitä koskaan vaivaudu James? Ei onnistu. Kun nainen toimii kuten hän vähät, halveksii häntä tai haluaa hän oli kuollut, mitä hän tekee? Hän vain hymyilee.

Hän tietää, että kukaan nainen voi vastustaa häntä ... pitkään. Hän tietää, että hän on erityinen. Ja hän käyttää kaikkia edellä periaatteita Confident Pysyvyys hurmata ja riisumaan hyvät.

Joten kun pelaa alalla kauniita naisia, pitää periaatteet Confident Pysyvyys mielessä: ei koskaan pahastua, unohda ego, ei olla laiska, hyväksyä testejä ja pelejä, on runsaasti vaihtoehtoja, ja mikä tärkeintä, muista aina että olet Don Juan ja mahdolliset nainen olisi onnekas jopa ampui sinua.

Halloween Costume Dating Style


sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Treffit Vinkkejä Miehet


Miten tavallinen kaveri kuten sinä ja minä voi houkutella naisia ​​tahansa, milloin tahansa? Kuinka parantaa ulkonäköäsi? Miten saada tytön huomion? Miten saada naisen puhelinnumero?

Kyllä hyvät ystävät mies aina yrittää selvittää näitä vastauksia ennen dating. Dating saattaa olla rankkaa ja vaarallista, jos sinulla ei ole joitakin vihjeitä nainen. Jokainen mies haluaa kauniin tytön ystävä hyvänä kumppanina. No se on hyvin vaikea saada selville, että mitä nainen haluaa? mutta vinkkejä antaa sinulle hyviä ehdotuksia kuin mitä kantaa, miten reagoida ja mitä sanoa? Sinun tulisi aina pitää huomiota naisiin, jotka kiinnostavat sinua. Mikä on ensimmäinen asia nainen huomaa jos hän houkutteli teitä? Älä kysy nainen että olet pitkä, rikas tai komea. Jos uskot, että valhe, et koskaan saa mistään naisten kanssa. Selvitä mikä toimii ja mikä vain tekee kaveri näyttää dorka. Valitse aina edullisia, mutta hauskaa paikkoja päivämäärä. Yritä etsii komea ja fiksu vaatetus ennen päivämäärää. Joten sinun pitäisi valmistautua kokonaan, ennenkuin täydellinen dating.

Älä koskaan kerro valhe teidän dating kumppani, yritä siirtää hänet elämän todellisuudesta. Sinun ei koskaan tulisi kysyä häneltä ikä tai syntymäaika. Pyri aina appriciate hänen kauneutta ja hyvyyttä. Lisää dating vinkkejä miehille ...

De relatie begint vóór je haar ontmoet