torstai 1. syyskuuta 2011

No More Mr. Nice Guy


Rakkaus on kuin lautapeli Monopoly. Tiettyjä sääntöjä on noudatettava, hieman onnea on mukana, ja joku on aina huijausta. Mikä tärkeintä, se on peli, ja jotta voittaa, sinun täytyy pelata sitä ja pelata sitä hyvin.

Being mukava kaveri, olen varma sinusta tuntuu hieman hankala pelaamisesta naisten tapaatte. Se ei ole sinun luonto. Tunnet epärehellinen, epäkunnioittava, ja ajoittain, alas oikealle tarkoita. Mutta nämä ovat eri kaverit poikasia kaivaa, ja jos aiot koskaan menojen ilta hotelli Park Place, sinun on paras alkaa varastaa rahaa pankkiiri.

Toki aina silloin tällöin saat onnekas heittokierroksella ja maa ilmainen pysäköinti, mutta ollakseen todella onnistunut, täytyy kehittää strategia. Alla löydät 10 käyttäytymismalleja Nice guys voi näyttää, jotta itse houkuttelevampi naisille he hakevat. Toteuta jokin tai kaikki nämä käytös jokapäiväistä persoonallisuus ja katsella naisten parven pidät muurahaiset on laskenut Dorito. Ole kuitenkin varovainen, tulokset voivat olla vaarallisia Sänkyjen jouset.

1. Take away-menetelmä.

Kun nainen on saanut maistaa sinua, ystävällisesti puolustella itseäsi. Jätä aina hänen haluavat enemmän teistä. Tässä on yksinkertainen pieni vihje. Kun ensimmäisen kerran tapasin hänet, teeskennellä unohtaa hänen nimensä. Hän on kuolemassa jättää pysyvän vaikutelman sinua niin et koskaan unohda hänen nimensä jälleen.

2. Flirttailla muiden naisten kanssa ja varmista, että hän näkee sen.

Naiset haluavat miehiä, jotka halusivat muut naiset. Tämä on tosiasia. Naiset ovat erittäin kilpailukykyisiä ja näkevät sinut perimmäinen palkinnon, jos hän kilpailee hellittäväksi. Lisäksi hän huomaavat pian, että nappaamaan sinut ennen kuin joku muu.

Kun käytät muita naisia ​​kuin tämä voi tuntua julmalta, koskaan tuntea syyllisyyttä. Luota minuun, et antaa sille toinen ajatus, kun kohde halustasi ovat repeytyneet irti shortsit.

3. Luottamus on avain.

Tämä ei ole brainer. Jos toimit kuten häviäjä, et tuntuu kuin häviäjä ja taas naiset näkevät sinut häviäjä. Et koskaan saada naista tällä tavalla. Tulet todella häviäjä.

4. Ole viehättävä.

Tällä seurustelujuoma, ja varsinkin hänen ympärillään ystäviä, tulee huomion keskipiste. Jos hän näkee, että muut ihmiset haluavat olla noin sinua, hän on todennäköisesti halua olla noin tekin. Hän haluaa nähdä, mitä kaikki tämä kohu johtuu.

5. Turpa kiinni.

Ihmiset tullut mielenkiintoinen hetki he sulkevat suunsa. Ja naisille, hauskaa on haaste miettiminen sinua ulos.

6. Vältä vakava keskustelut hinnalla millä hyvänsä.

Scott Weiland sanoi sen parhaiten. Keskustelut tappaa. Uskokaa tai älkää, naiset ovat aivan yhtä peloissaan pois näitä keskusteluja kuin miehet. Ehkä jopa enemmän harkitsee he eivät odota miehiä olemaan valmis puhumaan vakavaa suhdetta kamaa. Sitä paitsi he ovat aina oikeassa joka tapauksessa, joten miksi vaivautua?

7. Pelotella häntä.

Aina katsoa häntä silmiin, kunnes hän näyttää pois ensin. Tämä on samaa tekniikkaa asiantuntijat käyttävät kouluttaa koiria tottelemaan. Tämä myös kääntyy naisia. Mutta hillitä osoittavat hänen fyysistä hellyyttä. Mitä pidempään tehdä hänen odottaa, sitä enemmän hän haluaa sitä.

8. Jotain väärin.

Kaikki, että hän mielestä on jännittävä, seikkailunhaluinen, ja / tai mielenkiintoisia. Muista James Dean? Kuvittele kuinka paljon Poon saisit jos olisit enemmän Hänen kaltaisiaan.

9. Valitse ystäväsi häntä.

Tämä on yksi henkilökohtaisista suosikeistani. Koko ajan olet kavereiden kanssa, hän tulee ulos hänen tyttöystävänsä kertomatta heille, mitä ääliö olet. (Ellei hän ulos pettää sinua.) Mutta kun lopulta tehdä nähdä hänet jälleen, se on kuin aviollinen vierailla päivä lääninvankilarakennuksessa.

10. Älä koskaan, koskaan en tarkoita KOSKAAN anna hänen tietää, miten voimakkaasti te tunnette hänet.

En välitä, jos luulet, Jumala on lähettänyt hänet sinua varten ja haluat mennä naimisiin tänään, ei koskaan anna hänen tietää, että. Minuutti hän tietää olet syviä tunteita häntä, hänen haasteena on ohi. Hän voitti. Hän sai sinut ja hänet hauskaa on ohi.

En vertaa sitä kalastukseen. Voit istua koko päivän teidän syötti veteen ja kun lopulta syttyä kala, mitä teet? Heität sen takaisin veteen. Uskokaa minua, minuutti hän saaliit sinua koukku, viiva, ja painoon, se takaisin juoda puolestasi.


maanantai 29. elokuuta 2011

Miksi sinun pitäisi koskettaa häntä


Yhteinen näkemys Kino (Huom: Kino = kosketus) on, että annat naiselle nautintoa ja että tämä herättää häntä ja tekee hänen kiintynyt sinuun.

Se on varmasti totta, ja olemme onnekkaita, että elämme aikaa, kun teet Kino naisen kanssa pidetään hyväksyttävänä heti kun alkaa saada tuntea hänet. Vanhemmissa kertaa, kaverit kuten Casanova oli poikkeuksellisen houkutteleva heidän * sanat * vain, jotta he voisivat päästä siihen pisteeseen, jossa he voisivat alkaa käyttää Kino.

Mutta avain asia ymmärtää noin Kino on, että kun käynnistää se poikasen, jolle olet juuri tietää, että se ei ole pelkästään herättää ärsyke, se haastaa myös esteitä välillänne.

Läsnäolo niitä näkymättömiä esteitä, jotka te molemmat pitää mielessänne on todella keskeinen ero on ystäville ja tuntemattomille.

Tyypillisiä "mukava kaveri" käyttäytyminen noudattaa näitä esteitä liikaa ja koskaan haastaa heitä. Että jo itsessään ylläpitää esteitä, jolloin ne paikoilleen.

Ei ole väliä kuinka hyvin hän tutustuu poikasen, jos hän jättää nämä esteet paikoilleen hän koskaan rakastajansa - siksi hän päätyy ystävänsä luokkaan. Koska hän vahvisti esteiden sijasta tuhoaminen.

Joka tapauksessa, seuraava taso ylös AFC on ymmärrettävä, että sinulla on murentua näitä esteitä, joten voit käsitellä niitä, mutta olet edelleen epäluuloisia noin aiheuttamatta ahdistusta, ja vielä hieman hermostunut haastava esteitä. Joten te etsiä tekosyitä koskettaa, tai tulet ulos ja hyväillä häntä, mutta se on hieman hätäinen laatua, koska yrität peittää eräitä taustalla hermostuneisuus.

Lopulta kun haluat päästä on piste, jossa tunnistat, että nainen, kokemus ottaa sinua haastavia esteitä ei ole vain huolestuneesti hänen, mutta on myös lähde jännitystä.

Ja idea on tasapainotettava siten, että hän kokee enemmän jännitystä kuin ahdistusta.

Koskaan nähdä vauva pudota alas? Huomaa kuinka he eivät tiedä onko nauraa se pois tai huutaa niin ne näyttävät vanhemmilleen nähdä vanhemmat kohtaavat? Jos vanhempi frowns huolestuneena sitten vauva alkaa itkeä. Jos vanhempi hymyilee, vauva alkaa nauraa.

Sama naisten kanssa. Kun olet astumassa uudelle alueelle, jossa nainen haastamalla "touch esteet" välillä sinulle ja hänelle, sitten sinun täytyy tehdä se rauhallisesti ja varmasti ja joka aiheuttaa hänen kokea se jännittävä. Jos teet sen hermostuneena hän koet sitä jotain, joka ei ole oikein ja se tekee hänet vaivautuneeksi.

Yksi parhaista tavoista osoittaa luottamusta on tehdä se hitaasti, eikä kiirehtiä sitä. Hermoston ihmiset kiirehtivät asioita peittää niiden hermostuneisuus.

Hermoston ihmiset myös näyttävät pois, joten rauhallisesti silmiin. Ja hermostunut ihmiset etsivät vakavaa, joten muista hymyillä paljon.

Hermoston ihmiset myös saada äänensä jännittynyt, niin teet omasi rento, ja tee ryhti hyvin avoin ja rento sijaan, että suljetussa ja jännittynyt.

Kaikki nämä asiat välittää luottamusta aiheuttaa hänen mielestään tulkita kosketukseen lähteenä jännitystä, eikä huolestuneesti.

Enemmän ymmärrät (ja vicariously tuntea) tapa kosketuksesi innostaa häntä, sitä enemmän saat luonnollisesti tullut luottavaisesti tehdä sitä.

Lisäksi välittää luottamusta, muut asia mitä sinun tarvitsee tehdä Kino on löytää tasapaino niin se ei ole liian haastava, eikä liian kesy.

Kun aloitat hitaasti hyväillen hänen - hänen kätensä tai käsivarren tai hänen vyötärö tai taaksepäin, tai ehkä tunne hänen poskeaan tai hiuksiaan kädelläsi - ihanteellinen pyrkimään on, että haluat pitää hänet varovasti tasapainossa hyvin reunalla liiasta innoissaan, niin koskaan ei ole liian paljon hänen käsitellä, eikä niin lievä, että siitä tulee kesy.

Online Dating - Találkozó Face-to-Face for the First Time


sunnuntai 28. elokuuta 2011

Hanki tyttöystävä


Tässä nro 1 kaikkien aikojen tärkeimmistä kärki, että koskaan olet ollut.

Hanki tyttöystävä!

"Mitä?" Kuulen teidän sanovan. "Mutta juuri siksi Saan näitä vinkkejä, koska en voi saada tyttöystävä."

Oikeasti? Oletko tällä hetkellä täysin rehellinen itsellesi? Entä tuo pullea tyttö, joka käyttää hymyillä sinulle paljon? Tai että hieman nörtti tyttö, joka näytti kiinnostaa sinua? Tiedätte mitä tarkoitan et?

Tiedät että olet ohittanut jopa tyttöjä että et ole kiinnostunut, koska ne eivät täytä joitakin standardin, koska he eivät ole haluamasi voisi harkita rakastumassa. No, ystäväni, olet tekemässä suuren virheen.

Jos olet yksin ja ainoa tyttö, joka näyttää kiinnostunut sinusta on "2" ja 100 lbs. ylipainoinen, mennä ulos hänen kanssaan!

Sinun ei tarvitse mennä naimisiin. Sinun ei tarvitse olla pitkällä aikavälillä. Sinun ei tarvitse edes intiimi hänen kanssaan. Mutta herran tähden, ota hänet jonnekin ja pitää hauskaa yhdessä.

Miksi? No, on monia syitä.

(I.) Et yksinäisiä ja eristyksissä. Vaikka tunnet vähemmän kuin sisältöä ja tyytyväisiä, jollain tasolla oman alitajuntaan sinulla on ihmisten perustarpeiden hellyyttä, huomiota, ja yhtiö vastakkaisen sukupuolen kanssa täyttyvät. Et edes tajuamatta sitä, olla rennompi ja luottavainen.

(II.) estät itsesi liukumasta alas musta aukko vieraantumisen, sosiaalinen eristäytyminen, masennus ja yksinäisyys. Sinulla "on elämä". Tämä on hyvä sinulle yleensä, ja hyvä fiilis et säteillä muilla naisilla.

(III.) Hän esittelee sinut hänen sosiaalinen ympyrä. Saat tavata potentiaalisia ystäviä, teillä on sosiaalista elämää, tunnet jopa parempi elämästä, ja tapaat enemmän naisia ​​yhteiskunnassa.

(IV.) tulette saamaan käytäntöjä ja kokemuksia vain kanssa hengailua ja keskustelemalla naisen kanssa / tyttö. Tulet oppimaan lisää ja enemmän siitä, miten toimia noin naisia. Tämä tulee enemmän luonnostaan.

(V) Sinun tullaan näkemään noin hänen kanssaan. ÄLÄ olla hämmentynyt tässä! Uskokaa minua, 3-5 n huomaa ja ihmetellä, mitä hänellä on, ettei niitä ole. Ei ole mitään pahempaa kuin olla jatkuvasti nähneet kaupungilla moping noin itse.

(VI.) Nyt, kunhan ei rakastua häneen (älä naura, se tapahtuu), sinun tulee olla täydellinen sijainti aloittaa dating 3-5, kun hän alkaa osoittaa kiinnostusta sinua ... ja sitten joka johtaa teitä on huomannut 5-7s ... ja sitten olet melko lähellä valmistumistaan ​​huomannut niistä pidät, jolla vaiheessa olet valmis vuorovaikutuksessa niiden kanssa enemmän luonnostaan. Get it?

Mikä estää sinua tekemästä tätä? Onko se todella koska alle kaunis tyttö repulses sinua? Epäilen sitä. Se johtuu luultavasti on kunnollinen ja hyvä nuori mies, joka ei halua käsiinsä tyttö, että hän ei oikeastaan ​​kiinnostunut

Et halua satuttaa häntä. Et halua tasalla häntä jonkin aikaa ja sitten dumpata hänet sinä? Olet peloissaan "käyttäen" hänet. Et halua satuttaa naisia, ja että on hyvä asia ja jotain sinun pitäisi olla ylpeä.

Joten, miten kulkea?

No, ensimmäinen asia on, että pidät sen rento ja et luvata enempää kuin olet valmis antamaan. Eivät johda häntä! Päivämäärä häntä, nauttia toistemme seurasta, mutta älä pettää häntä ja älä käytä häntä.

Jos ja kun tulee aika siirtyä eteenpäin, sanon tämän: "Katsokaa Julie / Debbie (mitä tahansa), minulla on ollut hyvä aika teidän kanssanne viime viikkoina / kuukausina, mutta en vain tunne mitään romanttista vibe tapahtumassa meidän välillämme ja mielestäni se on aika siirtyä eteenpäin. "

Älä kerro hänelle, että et ole houkutellut häntä, ja älä kerro hänelle haluatko olla "vain ystäviä." Jos kerrot hänelle, että et tunne romanssi tapahtuu teidän välillänne, niin tämä on kieli, että naisilla ymmärtää.

Saada siellä ja saada tyttöystävä, joka tyttöystävä! Tee se nyt!