torstai 21. lokakuuta 2010

Online Dating, Don't Be Jerk!


Online dating on tullut # 1 menekkiä naimattomien miesten ja naisten tavata. Tämän sanoi, on aika asettaa pelisäännöt! Olen ollut "online dater" ja kuulo tarinoita yhden ystäväni, minun täytyy sanoa te ovat tekemässä valtavia virheitä! Et ole rehellinen itsellesi ja sallivat villi odotukset johtavat pettymykseen. Olet puuttuu kunnioitus ja usein pettymään, jos ilta ei pääty seksiin. Mitä tapahtui sankareiden ja kunniaa? Koska me piiloutuvat tietokoneen ruudulla, me heittää pois kaikki ajatukset yhteisten kohteliaisuutta ja kunnioitusta? On aika uudistaa profiileja, olla avoin siitä, kuka olet ja mihin sitä etsit ...

1. Löydä oikea dating site! On ton sivustoja siellä dating, rento kohtaamiset, fetissi löytää pitkän aikavälin suhteita (ystäväni Jessica Downey on hyvä lista). Muista löytää joka sopii sinulle. Esimerkiksi, jos olet vakavasti dating sivuston ja etsii seksuaalista syrjähyppy, niin olet todennäköisesti väärässä paikassa. Naiset lähettämistä henkilökohtaisia mainoksia sivuston kuten eHarmony etsivät mahdollisuudet on todellista rakkautta, ei noin suihku laukku, joka on prowling hänen seuraava valloitus!

2 Mikä on lukion valmistumisen kuva? Hän ei halua nähdä mitä näyttivät 10 vuotta sitten, sans kaljamaha ja hiukset. Aivan kuten et halua nähdä häntä on hammasraudat ja sian-hännät (jos olet tuohon, ja olen varma, että on sivusto, joka myös). Kohta: olla rehellinen, kuka olet, että menee hyvät myös. Varmista, että kuvasi ovat viime ja mikä tärkeintä, varmista, että kuva on sinusta, ei kuuma kaveri joku joskus sanoi et näyttivät ... George Clooney my ass! Ei myöskään kuvia olet humalassa, käännetään joku pois, tai Jumala varjelkoon ... päällään Ed Hardy, me kaikki tiedämme, mitä ajattelen siitä. Sen sijaan post ainakin yksi hyvä pää laukaus ja kuvia kuvaavat asioita haluat tehdä (kun ulkona nauttien kaupungin kanssa matkustavat jne.). Tämäntyyppiset kuvat antaa hänelle käsityksen siitä, mitä teet hauskaa. Lähettämisestä oikea kuva voi todella auttaa kiihottaa hänen kiinnostuksensa, joka pääsenkin seuraavaan kohtaan ...

3. On mielenkiintoista! Naiset tuntevat vetoa mies, joka innostaa heitä ja voi pitää heidän huomionsa. Anna heille käsitys siitä, mitä he voivat odottaa sinua päivä (tämä konsepti toimii useita sivustoja). Hän haluaa tietää, millainen mies olet, ja voi saada käsityksen siitä, miten voisitte hoitaa häntä. Kun luet profiilisi hän etsii takeet siitä, että olet melko normaali, maanläheinen ja ovat jossain mielessä moraalin. Muista, kun olet mitoitus hänet, hän tekee saman. Joten kiinnittää huomiota hänen kysymyksiinsä ja on huomaavaista teidän vastauksia, tämä auttaa häntä määrittää, että olet tavoittelemisen arvoinen.

4. Ole ennakkoluuloton! Mitä etsit? Jossa olet "ei haluavat pelata pelejä" ei lasketa! En tiedä ketään, joka nauttii "pelejä", muut kuin Monopoly ehkä. Kerro kuka olet ja mitä olet todella etsivät. Älä tuhlaa aikaansa tyhjillä lupauksilla ja ideoita romantiikkaa, joita et pysty täyttämään. Kyllä naiset haluavat kuulla näitä asioita, mutta vain jos ne ovat totta, ja voit tehdä hyvää niille. Joten vilpitön, et koskaan tiedä, saatat olla kaveri hän on odottanut!

Kun olet rehellinen muotokuvan mies olet, olet valmis aloittaa haun varten nainen unelmiesi. Ole kärsivällinen ja muistaa, että kaikki eivät olet kiinnostunut aikoo vastavuoroisesti samat tunteet, ja se on okei. Jokaisella on erilainen maku! Jää vain rehellinen itsellesi. Mitä tulee tehdä sinut onnelliseksi pitkällä aikavälillä? Oikea kannattaa etsiä!

Receptpligtig For Love