torstai 29. syyskuuta 2011

Miten Kylmä lähestymistapaa Street


On tonnia tapoja, joilla voit lähestyä lähestymistapoja. Kukaan ei ole hölmö-todistus, koska: 1. Sinun sävy ja kehon kieli asiaa paljon enemmän kuin sisältöä. 2. Avaajat ovat arvottomia, jos et sai pelin varmuuskopioida ne.

3 Toinen sääntö

Niin tärkeitä. Heti kun paikalla teidän tavoite, ja Hän huomaa et on aika tehdä liikkua. Älä ajattele tai suunnitelmaa, vain pakottaa kehon kävellä hänen luokseen. Tämä tekee lähestymistapa tuntuu enemmän spontaani ja et irtoavat kammottava stalker.

Käsittely liikkuvat maalit

Tämä on todella vaikea tehdä, koska useimmat ihmiset eivät halua tulla keskeytetyksi, kun he ovat matkalla jonnekin. Olet parempi seuraavat etäältä, missä he päätyvät.

En ole rohkaisevia vaanii täällä! Ero Stalker ja Don Juan on että otat yhteyttä ja harjoittaa oman tavoitteen keskusteluun. Pidä tämä mielessä.

Katsekontakti

On hämmästyttävää, kuinka monta ihmistä voit itse saada sanoa "hei" sinulle. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on pitää katsekontakti luottavainen elekieltä ja flash vilpitön vielä hienovarainen hymyillä heille. Hymy on tärkeä, että se on pieni hymy, jossa silmäsi rutistaa hieman ja kulmat huulet nosta, ei hampaita näyttää. Ajattele Mona Lisa.

Tämä on erittäin kutsuva kasvot esitellä ihmisille ja se antaa heille myös tunne, kuten he jo tuntevat sinut. Monta kertaa he tervehtimään, mutta vaikka he eivät minusta ne ovat avoimempia minua kohtaan kun aloitan minun lähestymistapa tällä tavalla.

Alustavia avaajat

"Hei!" (Hymy) "Hei, kuinka se menossa?" "Hei nimeni on X, ja nautin uusien ihmisten tapaamisesta. Mikä sinun nimesi on? "

Ne toimivat ok, mutta sinun on parasta olla tiukka seuranta, koska sait alle kymmenen sekuntia ennen kuin hän päättää vai et kannattaa puhua.

Havainnoivat avaajat

Otat omassa ympäristössä ja myös kiinnittää huomiota siihen, miten hän reagoi hänen ympäristöön, voit kommentoida sitä.

Se voi olla mitä tahansa "Vau, kaupungin varmasti on kaunis keväällä." Muotoon "Hitto, katso kokoa että kaveri! Olen nähnyt joitakin lihavaa ihmistä elämässäni, mutta hän ottaa kakku! "

Sillä ei ole väliä kunhan avaat kanssa mentaliteetti, että tiedät jo tämän poikasen. Jos voit reframe oman ajattelun hoitamaan näitä hotties kuin ne ystävillesi oikeus pois bat, olet hyvin teidän tapa.

Ensimmäinen pickup olen koskaan tehnyt elämässäni käytti tätä avaaja. Olin metrossa vieressä istuva tämä kuuma Aasian tyttö ja toinen pää auton oli joukko riehakkaita lukion lapset jotka olivat leikki-taistelut ja sanoi kaikkein säädytöntä ja sopimatonta asiat todella kovaa, yleensä aiheuttaa ison kohtauksen . Muutama vanhempi väki tekosyy ja siirtää toiseen autoon.

Käännyin tyttö, ravistin päätäni ja sanoi, "Kids, näinä päivinä". Hän oli kuin, "Tiedän! Voitteko uskoa kuinka nämä kaverit jatkavat? Se on niin noloa! "Puhuimme vähän siitä laskussa koulutusvaatimusten ja kuinka lapset olivat tulossa dumberer. Hän nauroi minun mispronunciation, ja sitten hänet pysäyttää tuli. Kun hän oli kerätä hänen asioita lähteä, Sanoin hänelle, että kadut olivat vaarallinen paikka täynnä tyhmiä roistoja ja kysyi, jos hän halusi saattajan kotiin vahva mies, joka suojaisi häntä. Odotin hänen sanovan "ei kiitos" kuten kaikki muut tytöt olin turhaan yrittänyt iskeä, mutta hän yllätti minut sanomalla "varma!" Kävelin hänen kotinsa ja hän sanoi olevansa nälkäinen joten tarttui illallinen ja sen jälkeen meni varten Moonlit kävelylle.

Lausunto avaajat

Kysy naisen lausunnon juuri mitään.

Kauppakeskuksessa "Hei, minä tarvitsen naisen mieltä. Mitä mieltä olet tästä Köln / paita / kengät? "

Kadulla - "Anteeksi, mutta olen uusi kaupungissa ja etsii mukava paikka syödä / shop / etc Voitko suositella mitään?"

Käyttäminen ajanpuutteen

Ota paine pois itsestäsi sanomalla, että sinulla on vain muutaman minuutin puhua koska ystäväsi odottavat sinua, tai sinulla on tapaaminen, jne. Tämä riisuu aseensa heitä ajattelemasta, että yrität ottaa niitä.

Tässä on esimerkki siitä pickup tein äskettäin tyttö, joka oli syömässä yksin ulkona olevassa osassa ravintolan.

ME: Anteeksi keskeytys, mutta miten on ruokaa täällä? Onko se hyvä (sanoi niin ja näin sävy) vai onko se goood (sanoi vaikuttunut sävy hymyillen)
HER: Voi, se on goooood (mimicking minun sävy)
ME: No niin viileä ... Hei, Saanko istua kanssanne hetken? Olen piti tavata ystäväni muutaman minuutin ja Vihaan vain odotella tekemättä mitään.
Hän pyytää minua istumaan ja jatkan:
ME: Ollakseni rehellinen, olen hieman hermostunut, en ole nähnyt nämä kaverit vuosina ja ne aina käyttää kiusata minua siitä, niin ujo. Olen aina pyrkinyt jopa nämä kaverit isoveli eräänlainen tapa. (Tauko) Sano, tiedätkö mitä olisi rock? Tavatessani heitä, minä ohi taas, joten vain flirttailla kanssani hardcore ja aion teeskennellä taistelevansa sinut pois, okei?
HER: (nauraa)
ME: Ei hätää, tämä voi toimia molempiin suuntiin, jos joskus tarvitset teeskennellä poikaystävä keuliminen metsästysmuistoksi, olisin iloinen, auttaa sinut ulos!
HER: Haha, mutta minulla on jo poikaystävä.
ME: Hei, että on hienoa! Lyön vetoa, hän on turvallinen tarpeeksi suhteesi voit vuokrata boytoy illan.
HER: (kikattaa)
ME: Kerro mitä minun täytyy juosta, mutta et tuntua sinulla on hyvä huumorintaju. Pidän siitä. (Käsi hänen kynä ja paperi) Mennään yhdessä joskus muutaman nauraa, tuo mies, jos haluat. Tai voit vain käyttää minun vaikutuksen tyttöystäviä.

Hehe, hän kirjoitti 3 eri numeroa ja hänen sähköpostin ja sai minut lupauksen kutsuisin häntä.

Ehdotus avaaja

Voit myös kertoa mielipiteesi kuin avaaja. Pidä mielipiteitä seksuaalisesti neutraali vaikka. Älä kerro hänelle, kuinka kuuma / kaunis hän on tai gawk hänen rinnassa, muista katsekontakti!

Esimerkiksi kello video tallentaa niin hän valitsee parhaillaan leffa - "Voi mies, et vuokraa, että yksi! (Tauko ja anna hänen kysyä miksi) On ajanhukkaa ja rahaa! Seurasin sitä noin 10 minuuttia ja halusin ampua itseni! "

tai kääntöpuoli "Se on erinomainen valinta, yksi suosikkini kirjat / elokuvat kaikkien aikojen! (Tauko reaktio) Jos pidät tästä kirjasta / elokuva sitten ihastut xyz ... "

Voit käyttää tätä avaaja melkein missä ihmiset ostavat tavaraa. Vain muuttaa sanamuotoa ympärillä.

Favor avaaja

Onko hänen tehdä sinulle palveluksen alusta alkaen.

Pyydä häntä pitämään jotain sinulle, tai katsella laukkuja toisen ja sitten jättää hänet hetkeksi. Voit rakentaa jännitystä sillä aikaa, että jätät hänet sinne, hän ihmettelee "kuka helvetti tämä on?" Kun tulet takaisin sinulla on lupa Kino ja olla hellä hänen kanssaan, koska hän ansaitsi sen.

En käytä tätä varten avaaja joko. Sinun on yllättynyt siitä, miten monet tytöt ovat valmiita tekemään sinulle palveluksen, jos kysyt kauniisti. Mielestäni he todella rakastavat auttamaan ja ovat vastaanottavaisempia minun ennakot koska he ansaitsivat rakkaudella. Minä yleensä halata heitä ja sanoa "Olet paras!" Ja antaa heille sata pikku suukkoja poskelle.

Milostný život osob se zdravotním postižením


tiistai 27. syyskuuta 2011

Tanssi


Mies oli polttopuun keräämiseen metsässä, kun hän näki kauniin tyttö glade. Hän oli hoikka kuin pajun, niin tuoretta kuin aamukasteen, hänen hiuksensa olivat pitkät ja hieno, ja hänellä oli yllään valkoinen tunika, mutta hän kantoi mitään jalassa. Ja Hän tanssi.

Mies seisoi kivettynyt, katsomassa tanssia. Hän vaikutti aluksi ei nähdä hänet, tanssi nyt hieman lähempänä häntä, nyt hieman kauempana. Lopulta hän katsahti miestä ja heidän silmänsä kohtasivat hetkeksi, ja hän näytti tulevan askeleen lähemmäs häntä kuin hän tanssi. Hän näytti jälleen, ja mies ajatteli nähdä hymy kasvoillaan ja hän astui häntä kohti. Mutta hän tanssi kauempana ja hän pysähtyi.

Pitkän aikaa hän odotti, mutta hän ei katsonut taakseen ja niin hän alkoi kävellä häntä kohti, mutta jälleen hän tanssi pois, ja nopeammin hän kulki, lisäksi hän tuntui hänestä, kunnes hän oli käynnissä, ja hän juoksi Hän tuntui katoavan, ja etsi samalla hän saattaa, hän ei löytänyt häntä enää.

Takaisin kylässä mies kertoi tarinansa, ja jokainen mies meni glade nähdä tytön, katsomaan hänen tanssia, ja ne aina rakastui häneen. Aina hän näytti hymyillä ja kutsua heidät, ja aina he ajoivat häntä, ja aina hän katosi.

Eräänä päivänä metsästäjä tuli metsässä, hän oli jäljillä Deer. Kun hän käveli peura hän yhtäkkiä näki tytön tanssia. Hän pysähtyi ja katseli häntä hetken, mutta peura oli päästä kauemmaksi, joten hän siirtyi, ja hän ei katsonut taakseen.

Jonkin aikaa myöhemmin metsästäjä oli jälleen metsässä, tällä kertaa hän oli jäljillä karju. Taas tyttö ilmestyi, tanssi lähempänä tällä kertaa. Taas hän pysähtyi ja kun hän katseli hän katsoi häntä aavistuksen hymyillen. Mutta villisika oli saada pois, joten hän nyökkäsi curtly ja käveli.

Kuten Hunter - Juoksu - suljettu karju, kaunis tyttö ilmestyi hänen eteensä, jopa lähempänä kuin ennen. Heidän silmänsä kohtasivat, mutta hän juoksi hänen ohitseen, ja nurkassa silmänsä hän tuntui nähdä hänet Lopeta tanssiminen hetkeksi, kun hän lähti.

Aika kului. Metsästäjä tuli metsästä kokoavat puita, jotta hänen nuolet. Tanssija ilmestyi, kauempana kuin ennen, ja tällä kertaa hän pysähtyi katsomaan häntä. Hän tanssi kohti häntä askel askeleelta lähemmäksi, nyt katsoin häntä, nyt siis poissa, nyt hymyillen hänelle, nyt yhdentekevää. Hän käveli nopeasti kohti häntä, ja hän näytti odottamaan hetken, mutta sitten hän tanssi muutaman askeleen päässä. Hän pysähtyi, kääntyi ja käveli pois.

Metsästäjä tuli takaisin metsään joka viikko. Ja joka viikko hän katseli häntä tanssimaan hetkeksi, ja joka viikko, kun hän tanssi kohti häntä, hän astui häntä kohti, ja hän tuntui saada yhä lähemmäksi, mutta hän tanssi pois, ja hän lähti. Hän ajoi hirven ja villisian, mutta hän ei jahdata tanssija.

Eräänä päivänä metsästäjä tuli metsässä ja kun tanssija katsoi häneen, koska se oli hyvä olla mies elossa metsään kaunis päivä ja nähdä kaunis tyttö tanssi, hän hymyili laaja iloinen hymy. Tytön silmät olivat auki kuin naarashirvi, hän jähmettyi ja katsoi alas ujosti. Kun hän katsoi ylös hän oli vielä siellä, hymy lempeämpää nyt. Hän nyökkäsi tyttö ja vasemmalle.

Useita päiviä myöhemmin metsästäjä tuli jälleen metsään, mutta tällä kertaa hän ei ollut yksin. Huntress oli hänen vierellään. Tanssija ilmestyi hänen silmät laajenivat, hämmentynyt ja sekava. Hänen tanssi vei enemmän kiihkeä nopeus. Mutta metsästäjä ei etsinyt, hän katseli Huntress. Tanssija seurasi heitä aina metsän reunassa, ja kertaakaan ei metsästäjä katsoa taaksepäin.

Metsästäjä tuli takaisin metsään yksin ensi viikolla, ja tanssija näytti surullinen ja ahdistunut hänen liikkeensä, joten hän katsoi häntä ja hymyili, ja tällä kertaa hän hymyili takaisin. Hän alkoi kääntyä kohti kotia, mutta tanssijat silmät olivat laaja jälleen niin hän kääntyi katsomaan häntä. Hän tanssi hyvin lähellä häntä nyt, askel, askel sivulle, askel eteenpäin. Metsästäjä hymyili uudelleen ja uudelleen kääntyi lähteäkseen. Ja nyt tuntui että se oli hän joka oli tanssi, ja että hän seurasi hänen tanssi.

He tanssivat näin, mitä tuntui pitkän aikaa. Ja nyt ne olivat lähes koskematta. Metsästäjä ojensi kätensä kohti tyttöä, ja hän tarttui hänen käteensä, ja he jatkoivat tanssia, käsi kädessä.

Like Me Data Me


maanantai 26. syyskuuta 2011

Dating Game


Huomio oikeutettu Poikamies: Sabina Ptacin haluaisi tavata. Hän omistaa kaksi menestyviä yrityksiä ja on energinen ja seurallinen.

Hän muistuttaa hieman näyttelijä Kate Winslet, jossa vihreät silmät ja hiekkainen vaaleat hiukset. On vain yksi ongelma: Hän viettää paljon aikaa työtä, hän murtuu lisää päivämääriä kuin hän pitää. "En ole menossa naimisiin joko yksi minun työpaikkoja", myöntää Ptacin, jotka kuitenkin usein tuo 100 tunnin workweeks.

Loretta Talbot, vanhempi projektipäällikkö Wyeth (Wye - uutiset - ihmiset), lääkealan jättiläinen, haluaa suhdetta liikaa. Hän on elämänilo ja nauttii valokuvauksesta ja purjehdus. Mutta se ei ole varma asia, että mies kutsuu toista päivämäärää kerran hän saa selville kuinka paljon kiinteistöjä hän omistaa.

Löytäminen oman sielunkumppanin ole koskaan helppoa. Mutta naiset, jotka harjoittavat vaikutusvaltainen Työpaikat - naiset tykkäävät Ptacin, Talbot, jopa korkeimman oikeuden tuomari Sonia Sotomayor - kurssin todellisen rakkauden voi olla erityisen hankalaa. Kyse ei ole pelkästään yrittää löytää aikaa jolloin olet töitä kellon ympäri. Naiset kohtaavat paljon monimutkaisempi esteitä. Toisin kuin miespuoliset kollegansa, joka yleensä tulee houkuttelevampaa romantiikkaa areenalla kun ne saavuttavat korkeamman ura tila, voimakas naiset ovat usein vammaisia ​​niiden menestys.

Ja vanhentuneet sosiaaliset tavat edelleen määräävät, että vaikka kuinka komentaa nainen on töissä, hänen pitäisi antaa hänen päivämäärä valita viini hämärässä ravintolassa.

"Onnistunut miehet nähdään erittäin toivottavaa naisille, mutta onnistunut naiset nähdään todella pelottavaa miehet", sanoo Patricia Cook, joka pyörittää boutique Executive rekrytointi yritys ja on työskennellyt satoja johtotason Executive miehiä ja naisia. "Mies on varma ja turvallinen itseensä ollakseen naisen kanssa, joka tienaa enemmän kuin hän."

Online Dating Ideały i Liars