keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Online Dating: Kun ei vastata E-mail


Online Dating on edelleen erittäin turvallinen saada tietää jonkun. Oppiminen ylimääräisiä turvatoimia voidaan nukut, ja tehdä siitä entistä turvallisempia, ja nautittavaa sinulle. Tämä neuvo opastaa sinua siitä, kun ei vastata sähköpostiin, silmäniskuja, hymyilee ja muuta viestintää. Vastaanottaminen flirttailla Kun toinen kaksinpeli ensimmäinen lähettää sinulle flirttailla tästä ensimmäisestä yhteydenotosta ja ne eivät tarjoa muita tietoja. Niiden pitäisi ainakin lähettää sinulle sähköpostia ensin käyttöön. Useimmat palvelut tarjoavat hymyilee ja iskee silmää niiden tutkimuksia ennen kuin olet antanut lupaa sähköpostiviestejä. Mutta nämä pitäisi käyttää vain singleä, jotka ovat ainakin selailla profiiliisi. No photo with nykypäivän teknologian jokainen jäsen Online Dating Service pitäisi olla valokuva niiden profiilia. Jos ne eivät ole, on syynä se, ja se luultavasti ole hyvä. Vaikka kuva on huono laatu on parempi kuin ei kuvaa.
Lisää

Amusez-vous tout en essayant de trouver un compagnon


maanantai 8. helmikuuta 2010

Yksi viidestä kuluttajat voivat plastiikkakirurgiaan


Yksi viidestä maapallon kuluttajat sanoi, että he pitävät ottaa plastiikkakirurgiaa, ja venäläiset ovat suurin suhtautuvat ajatukseen, tutkimus markkinoiden tutkija ACNielsen osoittaa.

Lähes puolet venäläisistä haastatelluista sanoi, että he olisivat valmiit ovat kosmeettisia leikkauksia, kun he ovat vanhempia, seuraa kreikkalaisten ja ihmisten Baltian maissa.

Kuitenkin 94 prosenttia Hong Kongers vastusti ottaa leikkauksen parantaa siltä oli 92 prosenttia indonesialaisista ja 91 prosenttia Japanin ja malesialaisia.

Teini-ikäiset ja 20 somethings olivat vastaanottavaisia ajatusta Kauneusleikkausten myöhemmin elämässä kuin vanhemmat kuluttajat mukaan tutkimukseen, jossa haastateltiin 22780 Internetin käyttäjää 41 maailmanmarkkinoilla.

Have Fun While Trying to Find a Mate