lauantai 5. marraskuuta 2011

Connection keskustellen


Monet miehet ovat pulassa keskustellessaan ihmisten kanssa, puhumattakaan mahdollisesta kumppanista. Muistatko ne ajat kun olit päivämäärät ja keskustelut meni tyhjäksi. Ette tiedä mitä sanoa, asiat olivat saada kiusallinen.

Hyvä uutinen on, kun annetaan mahdollisuus, naiset rakastavat puhua. Talking pitkiä aikoja luo tunteita luonnollisen yhteyden nainen. Naiset rakastavat sinua, jos ne tuntuu heitä kuullaan. Naiset vain puhua ja puhua ja puhua kunnes ne ovat paras ystävä.

Kuuntelusta on niin tärkeä suhde. Itse asiassa se on kriittinen. Kuunteleminen tekee naisista tuntuu todella välität, miten he tekevät ja heistä ihmisenä. Se luo rakkautta.

Haluan kertoa teille siitä, miten luodaan yhteyksiä kautta kuuntelemalla keskusteluun. Naiset paljastavat kaiken itse käyttämällä tätä kaavaa - kaiken heidän sisäistä persoonallisuutta. Paljastaa heidän toiveistaan, salaisuudet, heidän pyhä tarinoita, kaikki mukana kun ne jonkun kanssa he välitä siitä romanttinen tasolla. Sitä kutsutaan neljän sekunnin sääntö.

Mitä tehdä, on aloittaa keskustelun naisen kanssa ja anna hänen puhua. Sillä ei ole väliä, mitä hän puhuu niin kauan kuin hän ei näytä olevan kiinnostunut. Odota, kunnes hän on saanut sanoa kaikesta, mitä hän on sanottavaa ja laske mielessäsi neljä sekuntia. Mitä tapahtuu hän alkaa puhua taas sisällä että lasken 1 2 3 4.

Jos hän ei puhu sisällä että lasken neljä sekuntia, toista viimeinen asia, hän sanoi ja saada hänet puhumaan uudelleen. Voit sanoa viimeisen puoli hänen rangaistuksensa vuonna kysymyksen muodossa tai siitä, mitä. Esimerkiksi:

Janelle: "Rakastan lunta .... Se on vain niin kaunis ...."

1 2 3 4

Jonathan: "niin kaunis?"

Janelle: "Joo, voisin tuijottaa sitä tuntikausia .... Rakastan valkoisuuden jään ..."

1 2 3 4

Jonathan: "valkoisuus jäätä?"

Janelle: "Se muistuttaa minua, kun olin pikkutyttö. Isäni vei minut vuorille. Meillä oli ....."

(Ja hän vain jatkuu, paljastaen kaikki tarinat hänen elämänsä).


Keskustelut voivat mennä tunteja näin. Mitä teet on vapauttaa naisen luonnollisesti runsas taipumus puhua kunnes lehmät tulevat kotiin. Hän tuntuu et paras ihminen maailmassa, kaikki kuuntelevat häntä. Minulla on ollut naisia ​​kiittää minua vain istuu ja kuuntelee heitä.

Neljä Toinen sääntö on ihanteellinen ratkaisu päivämäärät missä olet ihmeissään siitä, mitä puhua ja jos haluat hänen kohtelevan sinua kuin hänen paras ystävänsä, mikä on tärkeää kun yrität olla hänelle parisuhde.

Joten seuraavan kerran olet, yritä neljän sekunnin sääntö. Se tulee varmasti luoda nämä tunteet ystävyyden ja mukavuutta ja kertoa kaiken hänestä.


sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hyödyt ja haitat Treffit työtovereiden