lauantai 19. maaliskuuta 2011

New Dating-sivusto tarjoaa $ 60K ja Groupon Babies


Deal-metsästys baby-päättäjät Kuunnelkaa! Outoa ja vähitellen laajentaa alennus sivusto Groupon on juuri käynnistänyt uuden treffipalvelu kutsutaan Grouspawn, jossa hullu markkinointikikka. Jos voit todistaa, että käytit Groupon kuponki on ensimmäinen päivä, ja että kyseisestä päivämäärästä lopulta johti lapsen, voit saada 60.000 dollaria apurahaa pikkuisen n college lukukausimaksuja.

Groupon toimitusjohtaja Andrew Mason ilmoitti päällä ja antaa mahdollisuuden at TechCrunch häiritä eilen. Grouspawn tarkoituksena on auttaa singleä (tai me arvata, philanderers) löytää kavereita joiden kanssa käyttämään Groupon tarjouksia. Couples on todistettava, että he käyttivät Groupon paljon heidän ensimmäinen päivä todisteet mukaan lukien "otettu kuva sanomalehti päivä sitä, suosittelut, luottokortin lausuntoja, blogit, jne." mukaan sivusto.

Mutta mitä jos ihmiset yrittävät siirtää pois vanhan vauvan Grouspawn? "Meidän halki tiimin utelias tutkijoiden tutkia, jos olet itse asiassa tiineyttivät todellinen Grouspawn. Tähän voi kuulua puhua ystävien ja perheen kanssa, sukeltaa omaan henkilökohtaiseen elämään, ja ottamalla näytteitä nesteiden et edes tunne sinua ollut. Mennessä sinun kutemaan 18 vuotta, college maksaa miljoona dollaria toisen ja tulee sisäpuolella kuu, niin se on sen arvoista. "Olemme täysin samaa mieltä siitä, että viimeinen osa.

Grouspawn myöntää, että jotkut sleazoids voisi yrittää saada lapsi vain käteisellä, huomauttaa päällä, että rahaa "on vauva, ja vaikka emme todennäköisesti voi kertoa, jos käytät sitä jotain muuta, se Olisi väärin "ja bang taalaa. Silti alle nykyisen Grouspawn jäsenen profiilia (joka voi olla 100-prosenttinen fake), "täydellinen ottelu" kuuluisi "joku on teeskennellä lapsi minulle, jotta voimme jakaa 60k palkinto."