lauantai 1. syyskuuta 2012

Miksi Dating Needs More politiikka


By Cristen Conger

Jos etsit rakkautta tänä presidentinvaalikampanjan kaudella (tai milloin tahansa, koska itse asiassa), siellä on nopea tapa selvittää onko verkossa profiilin lihaksi on aidosti yhteensopiva ottelu: puhua politiikasta. Hei, odota. Se on yksi neljästä aiheet - rinnalle raha, seksi ja uskonto - Emily Post kertoo nuorten naisten saa ikinä puheeksi on ensimmäinen päivä, eikö? No varmasti, jos haluat olla kohtelias ja kaikki, ei mainita valitsijamiehet ja super PAC. Se sanoi, henkilökohtainen kokemus on opettanut minulle, että etiketti nopeasti curtsies ja poistuu kun olet löytänyt pitäjä. Ja lopussa yön, ei dating oikeastaan ​​vain etsiä joku, joka ei rekyyli nähdessään sinut kiillotus pois pari tusinaa kanansiipiä sängyssä katsellen Girls?

Aivan kuten olemme vastahakoisia paljastaa salaisia ​​tapoja, kuten nolo paikoista syömme ottaa pois, mahdollisille kosijoita, 2011 tutkimus quaintly otsikolla "Onko makuuhuone silmät käytettävä poliittista lasit?" Todettiin, että poliittiset näkemykset (ei-niin-yllättäen ) eivät ole intressejä meillä helposti mainostaa dating markkinoilla. Out of 2944 online dating profiilit poliittiset tutkijat analysoi, vain 14 prosenttia myönsi politiikka, useimmat blandly kuvaavat heidän kannanottoja kuin "keskellä tietä". Lisäksi ihmisten punainen tai sininen taipumukset sijoittui neljänneksi-from-viimeinen pois 27 dating profiili aiheluokkia, cozily välissä videopelejä ja yritysten verkottumista.

Myönnettäköön, Pew Research Center julkaissut tutkimuksen, että samana vuonna myös löytyy yhä useammat amerikkalaiset välttelevät republikaaninen tai demokraattinen vakaumusta, joten ehkä että online dating data edustaa laajempaa vastenmielisyyttä kaikki asiat-Kehä. Kuitenkin Kyselyssä kävi myös ilmi, että ihmisten poliittiset ideologiat olivat kuitenkin juurtunut konservatiivisia tai liberaaleja arvoja ja alustoja, mikä tarkoittaa, että monet näistä online daters luultavasti eivät olleet kuin "keskellä tietä", koska ne saattavat olet halunnut esiintyä toiveita valu laaja dating verkko. Joko niin, olemme selvästi näyttävät ajattelevan politiikasta ja romantiikkaa eivät sovi yhteen.

Mutta kaikki se hieno varpaillaan aasit ja norsut voisi tehdä mahdollisen karhunpalveluksen ihmisiä, jotka ovat vilpittömästi kiinnostuneita pitkän aikavälin suhteita, koska halusimmepa sitä tai ei, ihmiset yleensä päätyvät poliittisesti samanhenkisiä ihmisiä. Toinen tutkimus julkaistiin vuonna 2011 laittaa tuhansia amerikkalaisia ​​aviopareja, jotka olivat olleet yhdessä missä tahansa yhdestä 67 vuoteen alle sosiologinen mikroskoopilla selvittää, missä määrin puolisot nähdä silmästä silmään poliittisiin ja sosiaalisiin kysymyksiin, verrattuna miten ne vastaavat enemmän biologisesti ja geneettisesti vaikuttaa piirteitä, kuten fysiikka ja persoonallisuutta. Syvällinen tieto finagling paljastui hieman kiehtovan katsauksen: ylä-ja ulkopuolella kaltaiset persoonallisuuden piirteet, vaikuttaa ja kauneus, asenteet politiikka ja uskonto pidetään paljon vahvempi korrelaatioita aviomiehiä ja vaimoja. Toisin sanoen, pitkä, sisäänpäinkääntynyt Romney tuuletin on tilastollisesti todennäköisempää asettua lyhyt, sosiaalinen perhonen republikaanien kuin veistoksellinen lukutoukka Obama-ite.

On myös syytä huomata, että tutkimuksessa ei kysy osallistujia tarkistaa haluamansa poliittisten puolueiden ja kutsua sitä päivä. Se haastateltiin niitä 28-erä indeksi poliittisia ja yhteiskunnallisia kysymyksiä, muun muassa aborttia, homojen oikeudet, elää yhdessä ja maahanmuuttoa. Riippumatta siitä, miten kauan pari oli canoodling, näitä samankaltaisuuksia myös säilyi vahvana. Vuonna sanat tutkimuksen tekijät: "Näyttäisi siltä ihmisille paikka enemmän merkitystä löytää kaveri, joka on sukulaissielu osalta politiikkaan, uskontoon ja sosiaaliseen toimintaan kuin he tekevät paikallistamiseen samanlaisia ​​kaverit kannalta fysiikka tai persoonallisuuden ... "

Joten vaikka olemme todennäköisesti päätyä jonkun kanssa joka jakaa perusarvoja kuten politiikka, toisin kuin kuuma-tai-ei sijoitusta ja palkkaluokka-persoonia, emme halua pilata pinnallinen hauskaa aivan niin nopeasti, ne Kahdessa tutkimuksessa tarkoita. Huolimatta ylivoimainen empiiristä näyttöä siitä, että ihmiset yleensä kiinni assortative parittelua joissa vakka kantensa, haluamme uskoa, jostain syystä, että vastakohtia houkutella. Etten sanoisi ei ole mahdollisia etuja katkonnan tutkimustulosten ja rajan puoluerajojen. Bush-Kerry aikakauden New York Magazine tarina profiloitu klusterin liberaali kallellaan sinkkuja jotka olivat epähuomiossa nukkui tai päivätty konservatiivit ja raportoi tulinen romps sanoin yhden lähteen ", koska kielletty aspektin" vaimensi vain niiden syylliseksi fraternizing kanssa poliittisen vihollisen.

Nyt, jos pelaa kierroksen "Haluaisitko mieluummin: Mitt tai Barack Edition" treffeillä ei vieläkään istu hyvin, OKCupid tarjoaa toinen tapa päätellä henkilön todennäköisen poliittista vakaumusta. Vain nakata tämä pää-scratcher: "Haluatko ihmisiä elämässäsi olla monimutkaisia ​​tai yksinkertaisia?" Mukaan dating sivuston valtava holvissa henkilökohtaisten tietojen mahdollisille ystäville ", monimutkaisuus-preferrers ovat 65-70% todennäköisemmin antaa liberaali vastauksen. Ja niille, jotka haluavat yksinkertaisuutta toiset ovat 65-70% omiaan konservatiivien yksi. "

Tai, jos etsit rakkautta kuin olen, että ei tunne poliittisia rajoja (ja ei me kaikki?), Voit pyytää laajentaa yksinkertaisempi tutkimus - kanansiipiä sängyssä: Tarkista kyllä ​​tai ei.