sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Vaihtoehtoiset Dating


Hienoa dating tänään on monipuolisuus ja saatavuus menetelmiä etsiä haluamasi tyyppinen henkilö tai toiminnan. Treffit voi olla hämmentävää ja turhauttavaa, riippumatta tilanteesi. Tässä muutamia vaihtoehtoisia dating ajatuksia, jotka voivat vedota ihmisten, jotka eivät halua mennä alas perinteinen tapa löytää kumppani.

Sinkut baarit on pitkään, vaikka ne eivät välttämättä vetoomus kaikille, jotka ovat ihanteellisia, koska kaikilla on sama päämäärä mielessä. Olet kaikki samassa veneessä, ja se voi olla hiuksenhieno, mutta se varmasti ole helppoa.

Speed ​​dating on vähemmän aikaa tehdä vaikutuksen. Vaihtoehtona dating, sitä voi olla hyvin hauskaa. Istut vastapäätä joku ja jokainen teistä on muutaman minuutin kertoa muille itsestäsi. Kuten Bell, voit siirtyä seuraavaan pöytään, alkaa nollasta ja toista. Jos joku on kyllästynyt sinut kyyneliin, teidän kärsimys on lyhytaikainen. Lopussa illalla, liittää niiden kanssa, jotka kutittaa mielikuvitustasi ja mene sieltä. Jos tavata ketään kenen kanssa olet seurannut ole paineita ja voit palata kotiin ja osallistua seuraavaan istuntoon. Tämä on tulossa erittäin suosittu tekniikka yksilöitä, jopa ne, jotka voivat pilkkaavat sitä, ja ehkä mennä "vitsi" tai lopussa, uskalla nauttia.

Virastot on tullut erittäin suosittuja viime aikoina. Professional ihmiset, jotka johtavat varattu elämää kuin käyttää niitä. Se on vaihtoehtoinen tapa dating, se ei ole sataprosenttisesti, mutta se on hieman turvallisempaa, koska kaikki asiakkaat ovat käyneet läpi suodatusjärjestelmä. Monet toimistot käyttävät video dating, asiakas on lyhyt video itsestäsi ja tutustua muiden asiakkaiden videoita tarkastettavaksi. Sinulla ei ole aikaa tehdä vaikutuksen, joten se on parasta yksinkertaisesti olla oma itsensä. Toimia todellinen henkilö, eikä väärennös.

Monet yhteisöt ovat sinkkuja ryhmien lähteä puuhailun yhteen, ja se on erinomainen vaihtoehto menetelmä dating. Tapahtumat, kuten pyöräily, keilailu, curling, ovat elokuvailtoja, tanssia ja kabaree järjestetty sinkkuja ryhmä, ja se tekee tasapainoisen split-ryhmän osallistujat hauskaa ja epävirallisia yö. Painottaen varsinaista toimintaa eikä romanttinen yhteys, se vaatii paljon paineita sinkkuja ja muita mielenkiintoisia asioita luonnostaan ​​tämän tyyppisessä ympäristössä.

Un tiers d'entre nous ont essayé des sites de rencontre