lauantai 15. toukokuuta 2010

Bride pidätettiin hääjuhlan


Morsiamen unelma päivä oli pilaantunut, kun hänet pidätettiin syytettynä hyökkää hänen miehensä.

Teresa Brown vietti viikonlopun solujen jälkeen poliisi kutsuttiin hotelliin, jossa hän ja Mark Allerton, 40, olivat tarttuneet hääjuhlan.

Brown, 33, kävi ilmi säilytykseen Aberdeen Sheriff Court maanantaina, jossa hän kiisti hyökkäyksen vahinkoa, ilkivalta ja rikkoo rauhan. Hän oli remaned takuita vasta heinäkuussa.

Pari oli naimisissa klo Ardverikie Estate Highlands, jossa tv-sarjan hallitsija Glen on kuvattu.

Ms Brown, Aberdeen, sanoi: "Olen hyvin pahoillani tapahtuneesta. Haluamme vain päästä meidän elämään."

Data Jak Milionerzy


sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Dating säännöt voivat johtaa Dream Ura Match


Toista vaikea saada. Jos sinulla on, pöyhistellä sitä.

He bittiä suhde neuvoja, jotka on siirretty. Mutta ne eivät ole vain dating maailma: tällaista suhdetta säännöt voivat toimia yhtä hyvin naisten urallaan, valmentaja Nicole Williams sanoo hänen uusi kirja Tyttö Top: Opas Turning Dating säännöt osaksi Ura menestys.

Jotkut säännöt voivat tuntua counterintuitive, poliittisesti epäkorrekti ja suorastaan vaarallinen nykyisessä erittäin kilpailukykyinen työmarkkinoilla, mutta "minulle, suurin ura riski tyytyä vähemmän kuin teidän mahdollisuuksia," sanoi Ms Williams, joka hiljattain siirtyi hänen Coaching käytännön Vancouverista New York.

"Haluat erottua kun siellä on paljon kilpailua, joten ojensi mitä todella haluat voida hyvin asia, joka erottaa teidät Packin."

Kun keskustelun Wallace Immen, Ms Williams, myös tekijä Tienaa What You're Worth ja Villi Hienostunut uraneuvontaa kirjoja naisten joitain niistä dating sääntöjä hän uskoo voi johtaa unelma uran ottelu. Tässä on mitä hän sanoi:

Kohtele häntä keskiarvo pitää hänet innokas

Tiedän että tämä kuulostaa päinvastoin kuin monet ihmiset ajattelevat, että he tarvitsevat tehdä selviämään huono talous, mutta pomo ei aio pitää ihmisiä vain koska he pitävät niistä. Pitäjät ovat niitä, jotka toimivat, koska pomo uran selviytyminen riippuu siitä.

Mielin kielin ja tekee mitä pyydetään epäilemättä antaa sinulle mitään vaikutusvaltaa. Jos haluat kunnioitetaan ja kysynnän, on olemassa yksi yksinkertainen strategia: Onko rohkeutta riittää seisomaan ja on lausunnon ja voi sanoa "ei paskaa.

Hyvänä esimerkkinä tästä on Anna Wintour, päätoimittaja Vogue-lehden. Hän on saattanut olla pilkattu Paholainen pukeutuu Pradaan, mutta hän ei tullut muoti-ikoni antamalla kävellään koko hänen. Itse asiassa, kun hän sai haastattelussa entinen Vogue editorilla Grace Mirabella, se loppui heti Anna julisti sen Ms Mirabella tehtävänä hän jälkeen. Hän oli lopulta vuokrata Vogue, kun vaativat palkkaa, joka oli kaksinkertainen, mitä hänelle tarjottiin.

Jos sinulla on, pöyhistellä sitä

Kuulostaa poliittisesti epäkorrekti, ja en ole millään tavoin mielikuvitusta olettaa, että naiset käyttävät seksiä edistääkseen. Mutta houkuttelevuutta on todellisuutta, joten se ei toimi naisten etu kätkeä ja teeskennellä, että he ovat miehiä. Mitä suosittelen, että naiset käyttävät kauneus ja viehätysvoimaa strategista etua.

Se ei ehdota mennä niin pitkälle kuin Ivanka Trump, joka suosii Stilettos eikä pelkää esitellä, mitä hän sai. Vaikka hän tietää rajansa, kuten hän sanoi minulle: "Olen girlie girl. En pelkää olla naisellinen, pukeutua vaaleanpunainen toimistoon. Mutta on vedettävä ... vipuvaikutuksen mitä sinulla ja sinun naisellinen temput, mutta ei siihen pisteeseen, jossa teet itsellesi karhunpalveluksen. "

Tärkeintä on käyttää työkaluja olet käytettävissä nainen: vaatteet, armollasi kykyysi flirttailla, luoda huomiota ja vetovoima.

Se sanoi kuitenkin eniten jatkuvasti houkutteleva asioita nainen ovat älykkäitä, laatia ja luottavainen.

Älä odota muuttaa hänet

Leopardit ja kurja pomot eivät muuta niiden sijoittelussa. Ura sanoma on, että sinun pitäisi yrittää löytää oikea pomo eikä odottaa muutosta tilanteeseen jossa ei tueta, kunnioitetaan ja kompensoi hyvin työsi.

Monet naiset ovat koko lista ominaisuuksia he haluavat miehen ja he eivät pidä niin paljon huomiota, mitä he haluavat löytää pomo. Jos olet tällaisessa tilanteessa, ei viettää 20 vuotta väärässä yrityksen väärässä pomo, kun se voi olla paremmin siellä.

Olla vaikeasti valloitettava

Tietenkin haluat ilmoittaa kiinnostuksesi, mutta jos olet törmännyt niin epätoivoinen työpaikkaa, ja se voi päätyä Yllättäen työnantajia. Olette törmännyt ikään kuin sinulla on muita vaihtoehtoja.

Vuonna työnhaun, vaikka jos you ole kiinnostunut muista työpaikoista, sinun pitäisi mennä for muihin haastatteluihin vain get tunne että, if this ei toimi, sinulla on muita options. Väistämättä tämä saa sinut tuntemaan paremmin luottaa, koska sinulla ei ole vaihtoehtoja, ja työnantajat enemmän kiinnostunut. Jos sinulla on muita kosijoita, he saattavat menettää mahdollisuus saada, jos he odota liian kauan.

Älä anna pois maitoa ilmaiseksi

Tämä klassinen varoitus odottaa sitoutumista todella sovelletaan asetuksen arvo teidän kovaa työtä ympäri toimistoa.

Esimerkkinä Lauren Hutton, joka on rakennettu hänen brändi malli ei seistä vähintään luuli ansainnut.

Kun olet lukenut artikkelin New York Times noin baseball-pelaaja saada tuottoisa, pitkäaikainen sopimus, hän päätti kieltäytyä tehdä kosmeettisia mainokset kunnes hän sai samanlaisen sopimuksen. Hän sanoi, "Sanoin virasto" Olen upping minun verokantaa. " He sanoivat: "Et voi tehdä sitä." Vaadin. "

Muutamaa kuukautta myöhemmin, Revlon tarjosi hänelle ennennäkemätön sopimus, ensimmäinen laatuaan alalla.

Sinun täytyy tuntea saat korvausta osuus teet. Vuonna aikakaudella, jossa budjetit ovat ahtaalla, saatat joutua pyytämään jotain enemmän kuin rahaa.

Mutta sinä seiso kentällä jos sanot, "Jos otan tämän, minun odottaa jotain vastineeksi," onko tämä jokin BlackBerry huomioon, kuljetus korvausta, päivä viikossa työtä kotoa, kuntosalin jäseneksi, kannettava tietokone tai ylimääräisen viikon loma ottamaan iso projekti.

Ole valmis kävelymatkan päässä

Puhumme käynnistämisessä kansojen edun pysty ylläpitämään sitä ja on valmis kävelemään pois tilanteesta, joka ei anna etuja. Aivan kuten seurustelusta, et halua tyytyä toiseksi paras ja sinun täytyy olla rohkeutta lähteä sinne ja saat mitä todella haluat. Niin monet ihmiset nykyään ovat luopuneet edes yrittää, he lukevat työttömyystilastot ja sanomalla ei ole mitään käyttöä. Mutta sinun täytyy päästä siellä. Kohtaat hylkäämisestä vaan kiinni ja käyttämään tekniikoita tehdä itse ainutlaatuinen.

Esimerkiksi kun Katie Couric tehty paljon julkisuutta siirtyä NBC Today Show isäntänä CBS Evening News, arvostelijat väittivät, että hän ei ollut kokemusta kovaa journalismia.

Tänä vuonna hän näyttää voitti Emmy-palkinnon olevien tutkivaan journalismiin.

Mies esimerkki on Steve Jobs, joka lähti Apple Computer, yritys hän oli mukana perustamassa vuonna 1976, aikana valtataistelun yrityksen sijoittajien vuonna 1985. Kävi ilmi, Apple vain voi saada tarpeeksi hänet kuitenkin, koska yhtiö sitten ostettu tietokone yritys alkoi sanottujen seuraavan, ja Jobs lähtivät tulla Applen toimitusjohtaja ja tuli nopeasti ääni yhtiön.

Hanki elämä

Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti eivät uhraa kaiken uskot vuoksi tehdä pomo onnellinen. Muista, että työ perseesi pois tulla välttämätön voi johtaa ei ole omaa elämää ja ystäviä tai jopa yön pois.

Itse asiassa, jos sinulla ei ole elämää muualla kuin toimistossa, voit alkaa pidettäisiin häviäjä ja huomaat, että ihmiset tulevat vähemmän tukea. Kukaan ei tykkää marttyyri, joka puhuu kaikkia tuntia ne maksavat kysymys ihmiset lopulta alkaa kysyä: Miksi se vie niin kauan?

Älä tuhlaa melko

Face se on vain niin paljon optimaalisen huippusuorituksen vuotta olet saanut toimimaan, joten älä tuhlaa prime kanssa kelju pomo, joka ei arvosta mitä on ja tuo sinut umpikujaan tehtävän.

Switchfoot Dating