sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Avioero Battle keskitytään Braves Liput


ATLANTA - eronnut pari on selkkauksista yli lippuja nähdä Atlanta Braves.

H. Elizabeth King, psykologi, syyttää hänen ex, Charles Center, asianajaja, murtaa heidän 2002 avioeron sopimus jakaa neljä lippua jakaneensa takana kotiin levy.

Atlanta pari omistama liput 82 kotiottelunsa kolmitoimisella yhteistyössä muiden baseball faneja. Joka vuosi King Center oli neljä lippua 27 pelejä.

Kun he erosivat, hän suostui ottamaan ensimmäiset kotipelissä vuosittain. Sitten jokainen voisi saada neljä lippua 13 pelejä.

Kun yksi kumppaneista kuoli viime vuonna, King's omistus kasvoi koko kolmas: 27 pelejä. 82 kausiliput ovat edelleen hänen ex nimi, ja hän on vastuussa annostelu niitä kumppaneita.

Tuomioistuimen käsittelyssä Tiistai - jonka aikana pari tuskin katsoivat toisiaan - King todisti, että keskus oli mennyt ulos hänen tapa tänä vuonna antaa hänelle lippuja peleihin, jotka ovat ristiriidassa hänen aikataulunsa. Ja hän vaati 80 prosenttia lipuista hän antoi hänelle olivat päivän pelejä, mikä hän oli tehnyt sitä, koska hän tiesi, että hänellä ihosyöpä.

Center todisti, että neljä liput 27 kotiottelunsa maksaa noin 6000 dollaria. Ja hän jakaa heille hänen tavalla hän oli aina jaellut, peräkkäin, mukaan matemaattista kaavaa. Hän sanoi säätää, että järjestely, kun ihmiset kysyivät, tai jos oli ristiriitaisia ​​aikatauluja.

Toistaiseksi asianajopalkkiot tullut noin 13.000 dollaria.

Kahden tunnin kuluttua ja useita todistajia, turhautunut Superior oikeuden tuomari Melvin K. Westmoreland totesi, että hän ei maininnut Center halveksuntaa ja kehotti molempia ratkaisemaan se ilman oikeudenkäyntiä.

Kun keskellä vasemmalla oikeussalissa, Center whooped hallissa ulkopuolella: "En ole menossa vankilaan! En aio vankilaan!"

Copyright 2007 by Associated Press.

Boşanmış, Aşk bul Dating Online önerin