keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Are You Undateable?


Kun avioeronsa, Anne Coyle löysi itsensä takaisin dating altaassa. Pian sen jälkeen hän saapui, että allas, hän oli uima ympäri keskuudessa paljon toivotuista.

"Ystävä kiinteä minut kaveri, joka on mukava", sanoo Coyle, sisustussuunnittelija, joka asuu Chicagossa. "Mutta hän oli sielu laastari. Jos hän oli 21 niin ehkä se ei ollut ongelma. Mutta koska hän oli 40-ish isä ja kaksi lasta, se salakuunnella minut. Sielu patch? Ei cool. "

Coyle kamppaillut että ehkä hän oli parhaillaan pinnallinen. Hän kuuli tyttöystävä, joka kertoi hänelle, että jos sielu laastari oli saada tavalla, hän voi kysyä hänen herrasmies soittaja ajaa pois. Hänen vastauksensa?

"Joo, mutta hän ei voi ajella pois osan aivoista, joka ajattelee tämä on hyvä idea."

Hänen myrskyisä kokemukset vuodelta tietämättömänä miesten inspiroi häntä kirjoittamaan "Undateable: 311 Things teette, jotka takaavat ne eivät Treffit tai seksiä." Hän lyöttäytyi hänen ystävänsä Ellen Rakieten kirjoittaa kirjan, jossa hinnat undateable vaatteet, hiukset virheitä ja lauseita miehillä on asteikolla Red Flag ("Nämä ovat viattomia virheitä") ja Kiss of Death ("Virheitä tämän kokoluokan tyypillisesti johtaa tyttö jättää päivä" kanssa vatsavaivoja. ").

Toisin Coyle Rakieten on naimisissa, mutta työ kesken klatch yhden naisten "Oprah Winfrey Show" 23 vuotta, hän kuuli satoja huono päivä tarinoita. Molemmat naiset alkoivat koota tuskallinen tarinoita, äänestyspaikoilla ystäviä, ja koota yhteen niiden hilpeä luettelo undateable ominaisuuksien joukossa keikari, kuten skullet (kalju päällä, poninhäntä takana), aiheuttaa rannekorut (sorry, Lance Armstrong), ja romantiikka tappaja tunnettu Crocs.

Tekijät "Undateable" kiinni siitä, että ne eivät kohtuuttomasti ryhdyttiin selvittämään miesten makuun heikentynyt. Vaikka kirja ilmestyi vasta viime viikolla, kaksi jo työskentelevät seurannasta, "Unmateable" opas naisten ominaisuuksien että pelästyttää pois miehet.

"Kutsumme sitä" Unmateable ", koska miehet sietää paljon enemmän kuin naiset, jos he luulevat saada seksiä lopussa yön", hän sanoo. "Siksi se on" Unmateable "eikä" Undateable. "He menevät päivämääristä, he vain eivät naimisiin näitä naisia."

Joten mitä tekee nainen unmateable?

"Toistaiseksi lista sisältää Capri housut, siru leikkeitä hiukset, naisia, jotka ovat jatkuvasti kysyy, mitä he ovat päässäsi tekee niistä näyttää rasvaa, ja yllään verryttelyhousut 24 / 7", hän sanoo. "Mielestäni tärkeintä molemmille sukupuolille ei vain eivät ole nahjus."

Innoittamana Coyle ja Rakieten kirja, olemme laatineet tietokilpailun omaa avulla voit määrittää, miten dateable - tai undateable - olet. Jos et tunne rohkea ja haluat tietää, miten korko, poimia kynä ja älä unohda vastata rehellisesti. Oletko John Mayer (undateable) tai John Krasinski (dateable)? Lindsay Lohan (undateable) tai Anne Hathaway (dateable)? Onnea.

Las peque�as mentiras El sitio de citas online perfiles de