torstai 15. marraskuuta 2012

5 Mistakes Women Make Kun Dating avioeron jälkeen


Terri Sloane

Sinä vain nibbled läpi koko baari tummaa suklaata. Sinun avioero paperit ovat vihdoin allekirjoitettu. Olet 55, sinkku ja ajatella dating. Viimeinen kerta, kun oli ensimmäinen päivä, pidit takit olkatoppaukset ja permanentatuille hiukset. Olet "siellä" uudelleen, ja dating maailma on muuttunut paljon vuodesta eighties.

Olen eronnut, ja se voi eläytyä. Laskekaa suklaata, se ei todellakaan ole niin huono siellä. Tuoreen artikkeli Match.com, yhdellä boomers yli viisikymmentä vuotta vanhat nauttivat heidän uuden tilan. Seitsemänkymmentä viisi prosenttia naisista ja 81 prosenttia miehistä sanovat, että he ovat kokeneet dating menestys. Minun neuvoni on saada siellä, mutta välttää näitä yleisiä virheitä näen naisia ​​avioeron jälkeen.

Dating liian pian avioeron jälkeen: Olen oppinut tämän läksyn aikaisin. Olen vain päivätty koska minun ex oli tyttöystävä, ja se oli minun tapa henkilökohtaisesti kostaa. Kenet se satuttaa? Me! Olin dating katastrofi, koska en ollut todella valmis. Aloittaminen mennessä taas voi olla ylivoimainen kokemus. Oma itsetunto oli vaurioitunut ja tunsin jumissa. Minun piti työskennellä läpi minun henkilökohtaisista asioista ennen voisin onnistua dating. Onneksi minulla oli apua ihana ammatillinen neuvonantaja, joka auttoi minua eteenpäin. Monet naiset menevät suoraan niiden tyttöystäviä neuvoja dating ja suhteet, kun ammattimainen lähde tarvitaan. Puolueettomat ammattilainen - joku näkee asioita objektiivisesti - on parempi valinta. Valmentaja kertoo totuuden oman valmiutensa mennessä. Hyvää tarkoittava ystävä voi olla niin rehellinen. Minun neuvoni on, ennen kuin liityt dating boomers, etsiä ammattiapua koulutettu ohjaaja tai valmentaja itseni. Tässä tapauksessa tarvitset valmentaja enemmän kuin sinun täytyy syödä toisen suklaapatukan kanssa tyttöystävä!

Pelkää mennä yksin: Solo on tapa edetä, kun etsit tavata jonkun mennessä. Vaikka me rakastamme olla meidän tyttöystäviä, jatkuvasti matkustaa ryhmän Gal kaverukset on resepti katastrofi. Tiedän, että se vie aikaa tuntea olonsa mukavaksi matkustaa yksin, joten sinun täytyy harjoitella. Ehdotan ottaen luokka, menossa show, konsertti, elokuva tai ooppera yksin. Ota itseäsi ulos syömään ja istua lähellä baarissa. Jos et tunne luottavainen, syödä illallista baarissa. Jos huomaat jonkun kiinnostavan kiinni hänen silmä muutaman sekunnin ja hymy. Ehkä hän tulee yli ja esitellä itsensä. Jos hän ei ole, laske sitä käytännössä. Nainen yksin on lähestyttävä, itsevarma ja salaperäinen. Enemmän harjoittelet menossa ulos yksin, sitä helpompaa se on. Kerron asiakkaita, jos haluat tavata mielenkiintoinen mies, on mielenkiintoinen nainen. Muista, miehet ovat houkutelleet naisia, jotka ovat riippumattomia ja hauska - naiset, jotka ovat mielenkiintoisia omaa elämäänsä.

Koska joku muu kuin "aito itse" on ensimmäinen päivä: Puhutaan työstä voi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta se ei ole hyvä ensimmäinen päivä keskustelun. Jos sinulla on ollut huono päivä, jäädä kotiin jos voit tuoda myönteistä, helposti lähestyttävä asenne pitkin. Ennen kuin lähdet ulos, laitan joitakin toiveikas tai romanttista musiikkia, tanssia yksin kotiini ja ajatella iloisia ajatuksia. Jätän ohi aiemmin. Jos sinulla ei ole aikaa mennä kotiin ennen, mekko työstä jotain "dateable" kuin wrap mekko, lyijykynä hame tai upea pusero tai satiini pusero, joka tekee sinusta tuntuu aika. Keskity positiivinen mieliala, olla tietoinen ryhtiä ja stand tall. Lisää suosikki hajuvettä, raikastavat meikkejä ja hiukset ja hymy. Hymysi on aina teidän tärkein kauneuden lisävaruste ja kutsuva ulkonäkö tehostajana.

Breaking suunnitelmat päivämäärä: On virhe rikkoa suunnitelmia tyttöystäviä tai muuttaa oman aikataulun jos dating ristiriitoja esiintyy. Miehet eivät muuta niiden aikataulut ja sinun pitäisi olla. Älä pitää tehdä, mitä pidät ja sisällyttämään uusia kokemukset laajentamista seuraelämässä. Minä osallistua elokuvan luokat yksin ja lisätä uusia luokkia vuosittain oman aikataulun, ei väliä mitä elämässäni. Miehet ovat houkutelleet naisia, jotka ovat vilkas elämä ja jotka huolehtivat itsestään ja sen ulkopuolella. He vain haluavat sinua enemmän. Aina hoivata henki ja asioita, jotka antavat itse nautintoa.

Burning Bridges jos et tunne "kipinöitä": Kemia on vaikeasti kun tasalla. Ole kärsivällinen. Viimeksi kävin päivämäärän ja oli hyvä ilta, mutta ei ollut kipinöitä. Mitä? Päätin hyväksyä toinen päivä koska meillä oli hauskaa yhdessä. Valitettavasti ei vieläkään ole kemiaa. Neuvoni minun "dating itse" oli tehdä seuralaiseni minun ystäväni. ehdotus saattaa loukata joitakin miehiä, mutta tilaisuutta olla hyvässä seurassa. tiedän kokemus, että jotkut miehet ovat tyytyväisiä tähän ajatukseen. miehet nauttivat seurasta naisen. Ei ole paineita, vain ystävyyttä. Kokeile sitä. Saatat olla yllättynyt tuloksista. Mitä alkunsa ystävyys voi jopa muuttua romanssi. Kipinät voivat kadota, mutta ystävyys on ikuisesti.

Muista, että tämä on aikaa. Opi virheistä muut ovat tehneet ja matkustaa sujuvasti kuin aloitat dating avioeron jälkeen.

데이트와 관계


keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Miten houkutella naisia ​​avioeron jälkeen


Kimberly Seltzer

Treffit avioeron jälkeen voi tuntua ylivoimaisilta. Se voi olla kymmenen tai enemmän, koska olet ollut "siellä", ja saatat tuntea hämmentynyt tai suorastaan ​​hajuakaan miten saat pelin takaisin houkutella uutta naista omaan maailmaan. Vaikka saatat tuntea hermostunut aluksi, saatat huomata, että se on jopa helpompaa kuin ennen, koska olet nyt vanhempi, viisaampi ja lähempänä tietää mitä haluat. Tarvitset vain muutaman välineitä käytetään houkutella että täydellinen nainen.

Kaiken salaisuus houkutella ketään elämässäsi on hyvä olo itsestäsi ja ulkonevat sitä ulospäin. Seuraavassa on vastauksia joihinkin yleisimmin esitettyihin dating kysymyksiä:

Mitä minun pitäisi pukeutua treffeille?

Jos mies on yllään jotain, hän tuntuu hyvältä, hän on menossa törmännyt niin itsevarma, menestyvä alfa mies, joka on mitä naiset haluavat. Käytä vaatteita, jotka ovat:

• Päivitetty, tyylikäs, mukava ja jotka sopivat kehon hyvin

• Ne haluat mahdollisuuden käyttää joka päivä

• Ikä ja kun asianmukaiset

• Todella ilmaista persoonallisuuttasi

• Puhdista, hyvin puristettu ja hyvässä kunnossa

• Värit että tasaisempi ihon sävyä

• Kiillotettu, päivitetty kengät

• laadukkaat kankaat, jotka eivät tartu, rypistää tai vedä

Haluat ehkä löytää stylisti tai taju naispuolinen ystävä opastaa sinua.

Entä hygienia?

Grooming on erittäin tärkeää, koska naiset todella kiinnittää huomiota tähän. Ex-vaimosi ehkä anteeksi yli kasvatetun ja kuriton karvat, mutta se ei ole niin houkutteleva uuden mahdollisen perämies. Varmista, että kasvojen hiukset on siististi huoliteltu, hiukset on tyylistä, kynnet ovat lyhyet ja ihosi näyttää hienolta. Se auttaa, jos haistat kivoja. Älä kaada pullo Kölnissä tai voit tukehtua häntä. Sen sijaan voit haistaa tuoretta ja puhdasta ehkä nokare aistikas cologne. Naiset pitävät miehiä, jotka hoitavat itse itsensä.

Miten minun pitäisi lähestyä naisia?

Useimmat miehet tuntuu epämukavalta, kun ensimmäinen lähestyy houkutteleva nainen. Tämä yleensä johtuu on hermostunut noin sano väärää ja pelko hylkäämisestä. Ulos päästäsi. Vain olla hetki ja puhua hänen kanssaan. Älä vain puhu itsestäsi. Kysy kysymyksiä hänen elämänsä. Yksi yleinen virhe on yrittää liian kovaa ja on erittäin vakava puhuessaan naisten kanssa. Se voi melkein tuntea enemmän kuin haastattelu ulkoa purkitettu kysymyksiä kuin helppo keskustelu. Ole leikkisä ja sekoita hieman nauttia uuden sinulle ja näet kuinka helppoa on luoda vetovoima. Useimmat naiset rakastavat kun annat heille huomiota, varsinkin jos sanot asioita autenttisella tavalla. Totuus on, että "dating lihas" on surkastunut jälkeen ole käyttänyt sitä vähään aikaan, joten joudut käyttämään sitä ja saada se takaisin toimintaan. Yksi tapa tehdä tämä on saada mukava lähestyy kaikille, kun olet pois ja noin. Lähesty ainakin kolme ihmistä (sekä miehiä että naisia) päivän aikana päivittäistä rutiinia. Antaa tervehdyksensä ihmisiä tapaat. Naiset rakastavat kun huomaat jotain niistä. Kun tekee useita lähestymistapoja päivässä, se saa paljon helpompaa ja tuntuu luonnollisemmalta.

Miten rakentaa uusi sosiaalinen ympyrä?

On totta, että teit paljon "naimisissa" toimintaa, ex-vaimo pari. Usein ystäväsi muuttuvat astut yhden maailman. Ei vain aiotte tehdä asioita yksin, vaan eri toimintojen saattaa kiinnostaa sinua nyt. Tärkeintä on löytää muu yksittäinen ystäviä voit tehdä asioita. Se avaa oman maailman ja luoda uusia mahdollisuuksia kokous naisille. Tutki useita vaihtoehtoja saamalla mukana verkostoryhmiä, yksittäisiä tapahtumia, ulkoilu ryhmä kokoontumisia, säännöllisiä matkoja kuntosalille ja enemmän. Jos sinulla on vaikea aika tietää mitä saa osallistua, ajatella noin kolme taitoja tai harrastuksia sinulla on tai haluat oppia lisää ja tutkimusryhmiä, jotka liittyvät niihin. Selvitä, mitä tekee sinusta rasti ja voit rakentaa oman sosiaalisen ympyrän muiden samanmielisten sinkkuja.

Miten voin voittaa avioeron leimautumista?

Miehet usein luulevat maalattu Scarlet Letter, kun ne ovat eronneet. Itse asiassa monet naiset sanovat, että he mieluummin eronnut mies, koska he pitävät sitä, että hän on ollut pitkäaikainen suhde ennen ja osaa jakaa kumppanin kanssa. Avioliitto opettaa sinulle miten tehdä kompromisseja, miten olla antaa ja miten ymmärtää naisten tarpeet. Vain koska olet eronnut ei tarkoita sinulla on jonkinlainen sairaus. Muista, yli 50 prosenttia väestöstä on samassa veneessä, joten et ole yksin. Sen sijaan, omistaa kuka olet ja nauttia newfound vapaus. Tämä on aika aloittaa alusta, nauttia itse ja pitää hauskaa.

Vaikka alkaa yli voi olla uhkaava ja hieman pelottava, se voi todella olla vapauttamiseen ja jännittävä kuin aloittaa uusi seikkailu. Tämä on mahdollisuus tutkia maailmaa ja tavata erilaisia ​​naisia. Tekemällä tämän, huomaat, kuka olet erillään naisen kanssa olit monta vuotta, ja selvittää, mitä haluat ja tarvitset tulevaisuudessa suhteeseen. Muista, dating tie ei ole umpikuja, se on väylä innostava uusi matka.

Cofundador de Nuevo sitio de citas dice que la clave es Social