lauantai 16. huhtikuuta 2011

How You Ihmissuhteet


Tänään virka on siitä, kuinka liittyä itsesi ympäröivälle maailmalle. Voit nähdä tätä miten liittyä Jumalaan ja hänen luomista. Myös miten henkinen käsitystä paikkasi vaikuttaa menestys dating ja suhteet.

Haluaisin aloittaa lainata ensimmäisellä rivillä viides kappale luvun 7 sivulta Tiede rikastuvat "Wallace Wattles. Niille, jotka eivät ole lukeneet minun aiemmin virkaa, uskon että henkinen asenteet ja muutoksia suositellaan myydyin klassikko, tiede rikastuvat, sovelletaan kaikilla elämänalueilla - Jos et halua onnistua, että on.

"Ensin sitä mieltä, että on olemassa yksi älykäs ainetta kaiken edetä."

Takaisin alkupuolella 19th century monet kirjailijat kirjoittivat teemalla "tiede" - eli kaikki heidän kirjoituksensa ilmoitti, että heillä oli materiaalia alas tiedettä. eli se oli tieteellinen. Kuitenkin tämä kirja on inspiroinut monia ihmisiä tekemään miljoonia. "Ajattele ja Grow Rich" ikuinen klassikko innostui tämän kirjan. Raamattu sanoo, että Apostolien teot "Elämme ja liikkuvat Jumalan mielen". Intian mytologiassa jumalolentona unelmat "maailmankaikkeuden olemassaoloa. Tänään tiede on osoittanut, että asia reagoi tarkkailija ja että kaikki näyttää olevan tehty samat jutut kuin käännetty math kanssa Einsteinin kuuluisa yhtälö E = mc2. Nyt monet tiedemiehet puhuvat älykkään suunnittelun sijaan Sattumiin yrittää selittää huomautuksensa.

Voit kuitenkin katsoa sitä kuitenkin niin, että jos voimme tarkastella ympäristöstään toisiinsa ja reagoi omaa energiaa tai järjestelmän uskomukset tapahtumat vaikuttavat tapahtua valvoa.

Wallace Wattles kysyy, niin ensimmäinen askel, hyväksyttävä, että kaikki sinun ja suhde kuitenkin koet Jumalan on toisiinsa ja on tietoinen teistä ja reagoi sinulle. Esimerkiksi, Kyllä, meillä aiheuta ympäristöongelmia kanssa epäpuhtauksien, se olisi pieni eskapisti ei - katso - että. Miten se tulee lähestyä, on toinen asia.

"Toiseksi, uskot, että tämä aine antaa sinulle mitä haluat"


Olen sivuttiin yhteenliitettävyys viimeinen segmentti, joten nyt on aika keskittyä siihen, miten se vaikuttaa dating ja suhteet. Pidätkö itseäsi olla yksin? Harva? Kamppailevat tavata ihmisiä? Jos tämä on teidän kantanne niin se on myös fiilis, että te annatte pois kun kysyy tyttö treffeille, eli että olet epätoivoinen, olet kamppailee on dating ja suhteet.

Toisaalta jos tuntuu et saa tukea maailmankaikkeuden Luoja sitten tunnet rauhallinen ja rento, eikä liikaa arvoa yhden henkilön. Tämä tulee koko (erityisesti nainen) ja sinut mielletään helposti menee ja hauskaa seuraa.

Jos keskityt vain yksi henkilö tarvitseville tavalla tämä tekee tulet pois niin epätoivoinen ja köyhiä ... se tarkoittaa myös kerrotaan, jumala / yleinen aine, että et luota, mitä on tuonut sinulle ... Mutta jos todella luottaa siihen, että onnellinen ja täyttää dating ja suhde kokemukset ovat tulossa teille sitten kunkin dating kokemus on aikaa oppia ja pitää hauskaa. Jokainen päivä tulee aika, jolloin Jumala tuo sinut lähemmäksi tavoitteesi ... mikä tässä tapauksessa olisi menestys vuodelta.

Muistakaa, miten sinusta tuntuu ympäröivän maailman ja ihmiset siinä törmää, kun liittyy ihmisiin. Jos et voi tuntea hyvää sinun täytyy työskennellä itsesi. Suosittelen säännöllinen meditaatio hyvä hypnotherapist (lue "kalliita ja hyvämaineinen"), joiden avulla saat takaisin itsellesi.

Amizade é mais divertido!


maanantai 11. huhtikuuta 2011

Britney sai uuden Päivämäärä


Pop-tähti Britney Spears seurustelee 25-vuotias mies malli ja näyttelijä Isaac Cohenin raporttien mukaan.

Tähti bongattiin purjehdus ympäri Marina del Rey, Kalifornia, yli viikonloppuna yksityinen Powerboat hänen uusi kumppani.

Cohen kantaa muistuttaa Spearsin vieraantunut aviomiehensä Kevin Federline ja pukeutuu samaan tyyliin, suosimalla vähän profiloidut farkut ja huivi päässään.

Bikini-verhottu äiti-of-kaksi näytti nauttivan itse retken aikana, ja kaksi yhteistä useita intiimejä hetkiä.

Cohen agentti LA mallit, Brandi Herra on vahvistanut romanssi People-lehdelle sanomalla parisuhteeseen alkoi "äskettäin ... viimeisen kuukauden aikana. Hänellä suuri sydän ja hyvä perhe, ja hän nousi hyvin. Hän herrasmies . "

Herra vaatii Cohen ei ole sen jälkeen laulaja hänen mainettaan lisäämällä "(Hän) ei ole pelaaja. (Hän) ei hakemaan itselleen nimen."


sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Dating Coach


Online Dating Teollisuus on räjähtänyt miljoonien uusien jäsenten liittymistä joka ikinen päivä. On arvioitu, että seuraavan viiden vuoden aikana lähes 50% kaikista yhden aikuiset käyttävät online dating palvelujen tavata muita sinkkuja!

Kun yhä useammat ihmiset käyttävät online dating palveluja ja treffipalvelut auttaa heitä löytämään Soulmates, uusi erikoisuus palvelu on syntynyt muodossa Virtuaalitreffailun Coach. Vaikka online dating sivustot kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotta he voivat tehdä matchmaking, Dating Coach toimii suoraan asiakkaiden kanssa auttaa heitä luomaan ja kehittämään suhteita, jotka alkavat viraston sisällä. Dating Coach on vastuu auttaa asiakkaita tehokkaasti markkinoida itseään dating site. Pohjimmiltaan Virtuaalitreffailun Coach tarjoaa henkilökohtaista valmennusta palveluja asiakkaille, jotta he voivat esittää parhaiten jalka eteenpäin pitää yhteyttä muihin dating site jäsentä.

Online Dating Coach on dating asiantuntija, joka jälkeen haastattelemalla ja työskentelevät asiakkaan ja käyttämällä erityistä valmennusta arvioinnin avulla, auttaa asiakasta laittaa hänen ajatuksia, tunteita ja arvoja paperilla (niin sanotusti) ja siten luoda asiakkaan Virtuaalitreffailun profiili jotka näkevät muut jäsenet.

Tämän lisäksi, Virtuaalitreffailun Coach auttaa hänen asiakkaitaan miten heidän ajatuksensa ja tunteensa vaikuttavat niiden dating ottelua, ja tarjoaa ohjausta ja palautetta parantaa asiakkaan onnistumisen todennäköisyys. Monissa tapauksissa Dating Coach asiakkaat ovat olleet poissa yhden markkinapaikka useita vuosia. Siksi vähän kuntoutus on hyötyä joillekin asiakkaille keinona tutustuttaa heitä 21. vuosisadalla vuodelta käytäntöjä. Paljon on muuttunut maailmassa dating viimeisten kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden aikana - itse asiassa jopa viiden viime vuoden aikana on vuodelta rituaaleja uudistunut!

Dating Coach toimii yleensä puhelimitse, ja yleensä viikoittain tai kaksi kertaa viikossa puhelin valmennusta on ajoitettu kätevästi asiakkaan joskus töiden jälkeen ja joskus viikonloppuisin. Alussa valmentavana, Dating Coach tekee alkuarvioinnin saada suuremman kuvan siitä, mitä tapahtui asiakkaan henkilökohtaiseen elämään. Tuona arviointi, asiakkaan henkilökohtaiset arvot louhitaan läpi joukon avoimia kysymyksiä. Tämä haastattelu asetetaan vaiheessa tehokasta valmennusta, jotka seuraavat.

Jatkuva valmennusta kanssa Dating Coach voi olla niin yksinkertaista kuin kokous puhelimitse tunnin keskustella miesten tai naisten olet päivätty viime viikolla, tai ne voivat olla niin monimutkaista kuin ottaa Dating Coach kuunnella tarkkaan kun käytäntö flirttailu tuntemattomien kanssa, tai roolipelejä saada valmiiksi "big night out."

Ehkä tärkeintä valita Dating Coach tutkii heidän ammatillinen akateemista valtakirjaa. Sinun kannattaa varmistaa, että Dating Coach on koulutettuja tietenkin. Dating Coach, joka on taustaltaan psykologian tai sosiaalityön (jos ei molemmat) voi olla erittäin hyödyllistä suunniteltaessa ulos ominaisuuksia asiakkaan persoonallisuus, että hän ei voi edes olla tietoinen itsestään. Dating Coach voi sitten auttaa asiakasta ilmaisemaan itseään niin niiden päivämäärät ovat hyödyksi oikeat tunteensa ja persoonallisuus. Koska yksinkertainen, mutta havainnollinen esimerkki, ujous henkilö on usein luullaan omahyväisyyttä. Henkilö, joka näyttää epäystävällinen usein vain kaino, mutta laatu voi johtaa väärinkäsitykseen - erityisesti ensimmäinen päivä. Asianmukaisesti koulutettu Dating Coach voi ratkaista tällaisen ongelman auttaa asiakastaan ​​korvaamaan hänen ujous ja jopa tehdä työtä heidän hyväkseen.

Kuten kaikenlainen neuvonta, kun etsit apua Dating Coach olla puolueeton, mutta myös näyttää sisällä, joten voit valita jonkun, joka vilpittömästi haluaa auttaa sinua. Mitä enemmän Dating Coach on valmis työskentelemään kanssanne kuin asiakkaansa, sitä sitoutuneempi hän on palvelun hän lupasi. Ainakin, palvelu Dating Coach auttaa sinua oppimaan lisää itsestäsi ja antaa sinulle enemmän mukava persoona teitä ilmaista maailmaan. Koska suuri osa dating on sinun haluavat tuntea hyvää itsestäsi kautta toveruudesta, aivan tunne paremmin itsestäsi kaiken kaikkiaan tekevät elämästä monipuolisempi ollut kokemusta on valmentanut. Ja tunne paremmin itsestäsi helposti johtaa sinut suhdetta olet haaveillut - ja syystä olet liittynyt että treffipalvelu ensimmäinen paikka!

Lady chimpansees liefde verboden vrucht