torstai 11. lokakuuta 2012

Gunter työjärjestyksen dating


Dale Gunter

Joku hiljattain sähköpostitse minulle neuvoja:

Olen etsinyt tätä tyttöä noin kolme kuukautta ja lopulta keräsi rohkeutta pyytää häntä treffeille. Olin yllättynyt ja kauhuissaan, kun hän sanoi kyllä! Luin sarakkeet ja ajattelin "Tässä on kaveri, joka on saanut jonkinlaisen käsityksen siitä oikeudenmukaisemman sukupuoli." Miten mennä noin impressing häntä? "

Freddie

Hyvä Fred,

Ensinnäkin - olet tullut oikeaan kaveri. Satun olemaan suuri antamaan neuvoja, varsinkin kun se tulee hyvät. Tarttua minuun, minun Esteenä stalker, ja saamme sinut ulos äitisi kellarissa ja osaksi dating kohtaus.

Nyt, ymmärtää, että naiset ovat erilaisia ​​eläimiä, mutta luottaa minuun, olen tämän alas tiedettä.

Sinun täytyy pelata korttisi vain oikeus repiä tämä nainen. Tämä on tärkeää. ÄLÄ KOSKAAN katsekontaktin! Eivät toimi kovin kiinnostuneita. Se on vain mitä hän haluaa sinun tekevän. Hän houkuttelee sinut hänen kanssaan naisellinen temput ja olet tuomittu. Pysyvät hallinnassa. Kanna iPod! Mikään sanoo "vaikea saada" enemmän kuin sinä ottamalla nappikuulokkeet, kääntämällä ylös musiikkia ja hukkumisen hänet ulos.

Ole salaperäinen. Kun hän kysyy menneisyydestäsi, saada kaukaisessa katsoa silmiin ja sanoa: "En halua puhua siitä. Olemme menettäneet paljon hyviä miehiä sinne takaisin. "

Naiset rakastavat mysteeri.

Kerran hän on koukku, aseta se kova! Puhutaanpa jotain erittäin tärkeää, että on huomaamatta useimmat miehet. FASHION. Mikään huutaa "naistenmies" enemmän kuin hyvä disko puku. Se drools allure.

Totta puhuen. ... Jos haluat sanoa "Love Machine" aloitat sanomalla "Dance Machine." groovy pari valkoista Bell pohjat housut ja musta paita jossa perhonen kaulukset säteilee itseluottamusta ja seksuaalista taju. Juhli mahtava miehisyys ja unbutton että paita teidän merivoimien. Älä unohda "taika". Kulta mitali koko leikki pää tekee.

Me siirrymme tuoksu miehen. He sanovat hajuaisti on suurin laukaista muistia. Haluat antaa hyvät jotain muistan sinut et? Old Spice tai Brut Kölnin, molemmat koskaan petä. Älä spritz. Tytöt spritz. Ole mies! Irrota ja kaada. Olet ehdottomasti ei voi käyttää tarpeeksi. Osta kaksi pulloa ja hieroa sitä kuin saippua. Naiset pyörtyä teidän vanavedessä.

Seuraava, luotettava kuljetus. Naiset kuin mies, joka kunnioittaa vapautunut tavalla. Kun se tulee aika päivä - kerro hänelle hakemaan sinut. Et halua poimia hänet on äitisi auton ethän? Kokeile sanoa "Autoni on poliisin takavarikoida." Te säteillä kaikille tärkeä viesti "Olen paha poika."

Naiset rakastavat Bad Boys.

Joten, olet hänen auto nyt. Valaise savua, älä vaivaudu kysymään. Muista, että olet vastuussa. Chicks kaivaa dudes jotka ovat vastuussa. Näytä hänelle olet mukava hänen ympärillään; ottaa kengät ja sukat pois, ja hiero jalat. Mikään sanoo mukava mukavalta hieronta. Ole kohtelias, tarjoutua tekemään omaansa myös. Ennen kaikkea, olla kunnioittava. Heittää mitään roskat ulos ikkunasta, ja pitää hänen autonsa todellista puhtaana.

Nyt, ennen kuin lähdet äitisi kellarissa, päättää minne olet menossa mennessä. Toki voit viedä hänet syömään ja elokuva, mutta se on kaikki tehty tuhat kertaa ennenkin. Nope! Yrität tehdä vaikutuksen häneen. Muista, hän on erityinen ja hän ansaitsee vain parasta. Minne aiot mennä? Ajattele mies, ajatella!

Kaksi sanaa: kukkotaistelut.

Kun yö kukko taistelut, naisen tulee kaikki riled ja valmiina joitakin tanssia. On aika voit näyttää hänelle joitakin naurettavan hyviä liikkeitä että olet oppinut pelaa "Dance Dance Revolution." Have muutaman drinkin, todella slug em alas ja vaikutuksen hänen. Alkoholi kokonaan tekee sinusta parempi tanssija. Älä unohda flirttailla ... muiden naisten. Naiset salaa rakastavat kilpailua.

Lopulta, kun asiat menevät omalla tavallasi, ja luota minuun - ne, hän tulee olemaan koko sinulle. Hän ei voi auttaa itseään. Muista, hän on nainen ja sinun täytyy suojella häntä naisellinen hyveitä. Hän yrittää heittää hänen uhkea nainen himo teitä, mutta älä anna hänen ennakot heikentää sinua se vain tahraavan hänen tahraton kuvan täydellinen hurskauden ja puhtautta. Kun hän antaa sisään miehekäs olemus, ei väliä mitä, harjaa hänen OFF! Muista ... olet aivan saalis, joten pelata vaikea saada.

Ystäväni, olen antanut sinulle salaisuuksia menestykseen. Käytä niitä huolellisesti, sillä oikeissa käsissä, ne ovat naisen kosinta aseita. Mitä te muut, jotka saattavat tarvita opastusta ja ohjausta ... Kerro ystävällesi, mitä on mielessäsi?

La Scienza Segreta di Amore al primo byte


10 Dating Apps auttaa sinua löytämään True Love


1. OkCupid

OkCupid on nopeimmin kasvava online dating foorumi. On helppo nähdä, miksi - OkCupid on ilmainen, yksinkertainen ja uskomattoman kylläinen.

App yhdistää sivuston math-pohjainen taikaa, joka viittaa yhteen kaverit. On mobiilisovelluksen käyttäjät vielä rakentaa profiilin ja vastata vähintään 25 kysymykseen. Mutta enemmän kysymyksiin vastata paremmin.

OkCupid n "paikallisia" toiminto mobiilisovelluksen avulla singleä käyttävät vapaa-aikaansa partiolainen kuka lähistöllä kahvin tai drinkin. Sano sinulla on kaksi tuntia ennen illallista ystävien kanssa, voit myös lähettää "lähetys" sinkuille lähellä - "Olen vapaa kahvia keskustassa." Sitten vain odottamaan vastauksia. Kun sovellus on päällä, käyttäjät hyötyvät myös live ilmoitukset onko hyviä otteluita ohi niitä.

Hinta: Ilmainen iOS ja Android app

2. HowAboutWe

HowAboutWe kokemus pyörii suuri pvä. Dating verkosto on tehnyt nimen itselleen sen yhden vaipat.

Rekisteröidy ehdottaa mahtava päivä ja odota vastausta. Tai olla aktiivinen ja mennä sen jälkeen hauskaa päivämäärän. Kyse satunnaisia ​​eka kerta, joka voi mahdollisesti johtaa toinen päivä tai pitkäaikainen romanssi.

App avulla käyttäjät voivat selata ja valita päivät liikkeellä. Selaa "uusin" merkinnät tai "Lähellä" peleistään. Sitten klikkaa "Kysy Out" yhteyden.

Hinta: Ilmainen iOS app

3. Zoosk

Meidän täytyy varoittaa sinua, se saa vähän tungosta Zoosk. Mutta mahdollisuutesi kipinöinnin yhteydessä joku lähistöllä on korkea. On yli 50 miljoonaa singleä Zoosk.

Aloita rekisteröidy ja käynnistä sovellus tutka nähdä singleä lähellä, jotka ovat verkossa nyt.

Zoosk n mobiilialustan avulla käyttäjät muokata asetuksia tyypin ihmiset kääntyvät jopa oman dial. Varaudu paljon tulevan "flirttailee."

Hinta: Ilmainen iOS ja Android app

4. Runsaasti kalaa

Runsaasti kalaa app avulla käyttäjät lähettää ja hyväksyä viestejä liikkeellä. Tarkistetaan ilmoitukset säännöllisesti tarkoittaa et menetä beat.

On app, selata profiileja daters lähellä. Plus, tehdä muutoksia dating profiilin lennossa - ladata kuvia, muokata tietoja, etsiä käyttäjiä ja enemmän.

Jos kyllästyt vastaanottaa viestejä, yksinkertaisesti sammuttaa sovellus tai sijaintiin perustuva seuranta.

Hinta: Ilmainen iOS ja Android app

5. Jazzed

Jazzed on Instagram mobiili dating. Sen sijaan pitkä ja monimutkainen dating profiileja, käyttäjiä kannustetaan ilmaisemaan itseään kuvaa.

Vuonna App käyttäjät voivat etsiä pääasiallinen syöttö valokuvat käyttäjien intressit tai "Lähellä" suodatin. Jazzed App vastaa duos yhteisten intressien.

Mobile käyttäjät voivat myös käyttää alustan lukuisia ominaisuuksia, kuten sähköpostit, jäänmurtajat, "budges" profiilin näkemyksiä ja profiilin säästää.

Hinta: Ilmainen iOS ja Android app

6. Grindr

Grindr sovellus on kutsuttu "maailman suurin mobiiliverkko kaverit." Koska käynnistää vuonna 2009, kaikki-mies sijaintiin perustuvia sovellus on saavuttanut valtavan maailmanlaajuisen verkoston yli 4 miljoonaa käyttäjää.

Plus, GPS-sovellus tuo 10000 enemmän käyttäjiä joka päivä.

Käyttäjät voivat piiskaa app tahansa löytää päivämäärät ja ystävät lähellä. Sisällä app, jäsenet voivat käyttää chat, yksityiset viestit, valokuvat ja sijaintiin perustuva seuranta.

Hinta: Ilmainen iOS, Android ja BlackBerry App

7. Blendr

Blendr on Grindr varten suoraan väkijoukkoon. Todella. Sijaintiin perustuva sovellus käynnistettiin Grindr perustaja Joel Simkhai jälkeen jälkimmäisen menestys.

Blendr on sosiaalinen verkosto pakataan mobiilisovelluksen. Käyttäjät luetella eri intressien mukaisesti eri luokkiin.

Sieltä, sinkkuja etsiä mahdollisia ottelujen kiinnostusta tai parempana. Kuten Grindr, Blendr on sijaintiin perustuva sovellus, joka näyttää kuka on lähellä IRL.

Näemme mahdollisuuksia yrittää löytää ystäviä taas lomalla, kun lento myöhästyy lentoasemalla tai muuton jälkeen uuteen paikkaan. Toinen jäähtyä app avulla voit nähdä trendit kuormittajat lähellä ja joka on tarkastettu alkaen Blendr.

Hinta: Ilmainen iOS app

8. MeetMoi

App tekee yhden-on-one esittäytyminen perustuu käyttäjien GPS sijainnit ja yhteisiin etuihin.

Jotta optimaalinen kokemus, rakentaa oman dating profiili. Kytke MeetMoi ja näet kuka on lähettyvillä keskustella. Toimistossa, annoin App mennä. Kävi jopa neljä ottelua minulle muutaman korttelin.

Vuonna introjakso, se on paljon nopeutta dating. App antaa sinulle vain yhden tunnin jutella jonkun kanssa. Kello alkaa laskea alas kun alkaa katselet otteluissa. Voit keskustella nyt, ei koskaan tai myöhemmin.

"Intro on joku olemme valmiita esitellä teille kuka on lähellä - ja jos molemmat hyväksyvät, voit jutella jopa tunnin", MeetMoi kertoo.

Jos osuma se pois, voit tavata henkilökohtaisesti lähitulevaisuudessa (koska te olette niin lähellä).

Hinta: Ilmainen iOS ja Android app

9. eHarmony

EHarmony app avulla käyttäjät kirjautua niiden maksamiin profiileja liikkeellä.

Käyttäjät voivat käyttää otteluissa ja käyttää App "Ice Breakers" ominaisuus lähettää viestejä ja lähettää kuvia.

App täydentää verkkoalusta. Käyttäjät ovat velvollisia ottamaan suhdetta kyselylomakkeen verkkoalusta.

Hinta: Ilmainen iOS ja Android app

10. Sonar

Sonar on hyvä tavata ihmisiä lähellä. App antaa käyttäjille mahdollisuuden liittää heidän Twitter, Facebook, LinkedIn tai Foursquare tilejä. Se automaattisesti täyttää kuvan ja perustiedot bio tietoja tätä integraatiota.

Sitten se näyttää "Mielenkiintoisia Ihmiset" ja trendit "Paikat" lähistöllä. Sonar pinnat ystävät ja ystävien ystävät.

Yksinkertaisesti keskeytät Sonar huomioon et halua tulla löydetyksi.

Tämä sovellus ei perinteisesti käytetä dating, mutta se on hauskaa jutella lähistöllä ystäviä (alkaen Twitter, Facebook, LinkedIn ja Foursquare) ja liittää mielenkiintoisia Sonar jäseniä henkilökohtaisesti.

Sonar myös suosittelee app konferensseissa, Meetups, konsertteja, juhlia ja erilaisia ​​muita tapahtumia.

Hinta: Ilmainen iOS app

Juuri nyt yli 40 miljoonaa singleä käyttää top online Personals alustoilla kuten Match.com ja eHarmony sekä niche dating sivustoja löytää rakkauden. Online dating kuitenkin kehittyy. Enemmän ja enemmän, yhdistetty sinkkuja käyttävät dating apps parantaa heidän mahdollisuuksiaan täyttää että erityistä joku.

Singles kytkeä verkossa ja testata niiden www-pohjainen rakkautta yhteyksien henkilökohtaisesti. Joissakin tapauksissa se on vain muutaman minuutin kuluttua lähes chattailuun, kiitos sijaintiin perustuvia toimintoja.

"Jos luulet et tech-savvy riitä ladata dating app, mieti uudestaan", Laurie Davis, perustaja eFlirt asiantuntija ja kirjailija of Love At First Click: Ultimate Guide to Online Dating (vapautuu helmikuussa Simon & Schuster) kertoo Mashable. "Nykypäivän apped-up, textaholic yhteiskunta, etsintä tarkoittaa lataat sovelluksia, ei vain tsekata uuden YouTube-video."

Anna hetken mielijohteesta tehty dating. Varattu nuorten aikuisten kytketty sukupolvi voi hyödyntää vapaa aikaa täysillä kokoontumalla otteluita lähistöllä. Jotkut dating sovellukset vaativat vähemmän sign-up tietoa kuin heidän web kollegansa - bonuksena.

"Useimmat mobiilisovellukset ovat hyviä yhdistää nopeasti, joten löydät enemmän sinkkuja etsivät rento suhteet valmis vastaamaan lennossa" Julie Spira, johtava viranomainen online dating neuvoja, kertoo Mashable. "Kuitenkin perinteinen online dating sites tekevät hyvää työtä matkapuhelin."

Useimmat sovellukset täydentävät olemassa verkkosivustot. Mobiilialustan rohkaisee käyttäjiä säännöllisesti flirttailla ja pysyä viestejä. On myös paljon uusia apps markkinoilla.

"Silmäillessäni uusia alustoja, joilla ei ole perinteinen sivusto, kuten sijaintiin perustuva sovellus MeetMoi tarkoittaa katselu uudet ottelut et ole ennen nähneet, jotka saattavat olla aivan click", Davis sanoo.

Singles olisi aika nähdä, mitä eri dating apps tarjota, hän sanoo. Spira johtaa Los Angeles-pohjaisen Mobile Treffit BootCamp, auttaa sinkkuja kaikilla tasoilla käyttävät mobiili dating apps. Hän tarjoaa seuraavat vinkit.

"Kuten kaikki sosiaalisen verkostoitumisen sivusto tai dating sivusto, kriittinen massa on tärkeää" Spira sanoo. "Olemme myös löytyy BootCamp että yksinkertaisempi ominaisuudet ja kirjautumisessa, onnellisempi singleä kanssa apps he käyttävät. Liian monet erikoisominaisuuksia tuli sekava. Ottaa käyttöliittymä, jonka avulla on helppo kirjoittaa joku on tärkeä. "

Älä pelkää saada lähtölaskennan mahdollinen romanssi. Mobile App käyttäjiä ei odoteta odottaa ja tutustua henkilölle ennen aikataulutus Janakkala. "Alkuperäinen ajatus tavata keskitytään hauskaa, mutta se ei tarkoita, että asiat voi kääntää vakavia myöhemmin teidän suhdetta kehittyy", Davis sanoo.

Niin paljon kuin mobiili dating sovellukset ovat noin nyt, se on myös tärkeää huomata, että jos ilmoitukset ja jatkuva viestien saada ylivoimainen, se on okei pitää taukoa.

"Älä unohda, että useimmat sijaintiin perustuvien sovellusten on off nappi", Davis sanoo. "Tyypillisesti löytyy osiossa, on tärkeää vain tehdä itse käytettävissä, kun olet valmis flirttailla, niin et jää kiinni söpöläinen kun olet ruokakaupassa oman PJs."

Dating apps helpottaa tosielämän Meetups, joten turvallisuus on entistä tärkeämpää rento mobiili Meetups, Davis sanoo.

"Kokous on spontaani, joten oleskelevat julkisella paikalla pitäen tiedonannossa app (eikä vaihtaa numeroita) ja luomalla käyttäjätunnus ilman todellista nimeä siinä ovat puristemehujen."

Hook en Brother Up


maanantai 8. lokakuuta 2012

Yli 186000 naiset hakevat "viisikymmentä Shades Of Grey" Suhde mukaan Dating Website


NY Times Bestseller "Viisikymmentä Shades of Grey" on innoittanut sukupolven seksuaalisesti underwhelmed naiset kaikkialla maailmassa tulla oman "Anastasia Steele" ja etsiä omaa "kristillinen Grey".

Mukaan SeekingArrangement.com, suurin dating sivusto niille, jotka etsivät molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita, koska julkaisutoiminta tämän kirjan, määrä naisjäseniä etsivät "Viisikymmentä Shades" suhde on paisunut yli 186000 maailmanlaajuisesti. Onko siis fiktiota tai ei-fiktion, ja ihmiset todella elävät fantasia kuvattu tämän kirjan? Brandon Wade, perustaja ja toimitusjohtaja SeekingArrangement.com sanoo: "YES"

Seksi myy, mitä todistaa yön menestys "Viisikymmentä Shades" trilogian, joka on ollut New York Timesin bestseller listan monta kuukautta peräkkäin. Vaikka "Viisikymmentä Shades of Grey" ehkä heränneet pitkään lepotilassa seksuaalinen fantasioita lukemattomista seksuaalisesti underwhelmed naisten maailmassa, kukaan ei ole voinut laittaa hahmo miten kirja on vaikuttanut seksielämä miesten ja naisten asti.

SeekingArrangement.com, suurin dating sivusto on suunniteltu auttamaan onnistuneen ja kauniita ihmisiä muodostaa tällaisia ​​molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita, ilmoitti tänään, että se on ollut suuri edunsaaja "Viisikymmentä Shades of Grey" suhteen trendi.

"Ihmiset, jotka ovat lukeneet" Viisikymmentä Shades of Grey "ovat usein yllättyneitä, että sivusto on jo olemassa niille, jotka etsivät" Fifty Shades "innoittamana järjestely", sanoo Brandon Wade, perustaja ja toimitusjohtaja SeekingArrangement.com. "Koska" Fifty Shades "trilogian tehnyt New York Timesin bestseller lista, naisten määrä liittyä etsii järjestely löytämään oman" kristillisen Grey "on paisunut yli 186000 maailmanlaajuisesti."

Mukaan SeekingArrangement.com, 24,8% sen aktiivista naisjäsenten (eli yli 186000 naista ympäri maailmaa) haluavat löytää sama järjestely, "Anastasia Steele", päähenkilö on "Viisikymmentä Shades" trilogian käynyt "Christian Grey ".

Lisäksi sivusto on nähnyt kasvanut merkittävästi määrän dating profiileja jossa mainitaan sana "Fifty Shades ',' kristillinen Grey 'tai' Anastasia Steele". Niistä noin 1.500.000 profiilit, termi "Fifty Shades" mainitaan yli 28382 kertaa, "kristillinen Grey" mainitaan yli 23102 kertaa, ja "Anastasia Steele" mainitaan yli 18281 kertaa.

Kysely SeekingArrangement.com n 1.6 miljoonaa jäsentä lisäksi paljastavat, että 78,8% naisista kuin ajatus sortuminen "Hallitseva" mies kuten Grey, ja 90% miehistä verkkosivuilla sanoo he löytävät ajatus "alistuva" Steele jännittävä.

"" Viisikymmentä Shades of Grey "on Sugar Daddy tavata Sugar Baby tarina perustuu raha, valta ja sukupuoli", sanoo Mr. Wade jolla BS ja MBA-tutkinto MIT. "Useimmat naiset rakastavat Tuhkimo tarina, jossa nuori ja viaton tyttö pyyhkäisi pois hänen jalat rikas, vahva ja komea mies. Tämä on syy, miksi sadat tuhannet naiset rekisteröidyit SeekingArrangement.com täyttää omat fantasia.