maanantai 8. lokakuuta 2012

Yli 186000 naiset hakevat "viisikymmentä Shades Of Grey" Suhde mukaan Dating Website


NY Times Bestseller "Viisikymmentä Shades of Grey" on innoittanut sukupolven seksuaalisesti underwhelmed naiset kaikkialla maailmassa tulla oman "Anastasia Steele" ja etsiä omaa "kristillinen Grey".

Mukaan SeekingArrangement.com, suurin dating sivusto niille, jotka etsivät molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita, koska julkaisutoiminta tämän kirjan, määrä naisjäseniä etsivät "Viisikymmentä Shades" suhde on paisunut yli 186000 maailmanlaajuisesti. Onko siis fiktiota tai ei-fiktion, ja ihmiset todella elävät fantasia kuvattu tämän kirjan? Brandon Wade, perustaja ja toimitusjohtaja SeekingArrangement.com sanoo: "YES"

Seksi myy, mitä todistaa yön menestys "Viisikymmentä Shades" trilogian, joka on ollut New York Timesin bestseller listan monta kuukautta peräkkäin. Vaikka "Viisikymmentä Shades of Grey" ehkä heränneet pitkään lepotilassa seksuaalinen fantasioita lukemattomista seksuaalisesti underwhelmed naisten maailmassa, kukaan ei ole voinut laittaa hahmo miten kirja on vaikuttanut seksielämä miesten ja naisten asti.

SeekingArrangement.com, suurin dating sivusto on suunniteltu auttamaan onnistuneen ja kauniita ihmisiä muodostaa tällaisia ​​molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita, ilmoitti tänään, että se on ollut suuri edunsaaja "Viisikymmentä Shades of Grey" suhteen trendi.

"Ihmiset, jotka ovat lukeneet" Viisikymmentä Shades of Grey "ovat usein yllättyneitä, että sivusto on jo olemassa niille, jotka etsivät" Fifty Shades "innoittamana järjestely", sanoo Brandon Wade, perustaja ja toimitusjohtaja SeekingArrangement.com. "Koska" Fifty Shades "trilogian tehnyt New York Timesin bestseller lista, naisten määrä liittyä etsii järjestely löytämään oman" kristillisen Grey "on paisunut yli 186000 maailmanlaajuisesti."

Mukaan SeekingArrangement.com, 24,8% sen aktiivista naisjäsenten (eli yli 186000 naista ympäri maailmaa) haluavat löytää sama järjestely, "Anastasia Steele", päähenkilö on "Viisikymmentä Shades" trilogian käynyt "Christian Grey ".

Lisäksi sivusto on nähnyt kasvanut merkittävästi määrän dating profiileja jossa mainitaan sana "Fifty Shades ',' kristillinen Grey 'tai' Anastasia Steele". Niistä noin 1.500.000 profiilit, termi "Fifty Shades" mainitaan yli 28382 kertaa, "kristillinen Grey" mainitaan yli 23102 kertaa, ja "Anastasia Steele" mainitaan yli 18281 kertaa.

Kysely SeekingArrangement.com n 1.6 miljoonaa jäsentä lisäksi paljastavat, että 78,8% naisista kuin ajatus sortuminen "Hallitseva" mies kuten Grey, ja 90% miehistä verkkosivuilla sanoo he löytävät ajatus "alistuva" Steele jännittävä.

"" Viisikymmentä Shades of Grey "on Sugar Daddy tavata Sugar Baby tarina perustuu raha, valta ja sukupuoli", sanoo Mr. Wade jolla BS ja MBA-tutkinto MIT. "Useimmat naiset rakastavat Tuhkimo tarina, jossa nuori ja viaton tyttö pyyhkäisi pois hänen jalat rikas, vahva ja komea mies. Tämä on syy, miksi sadat tuhannet naiset rekisteröidyit SeekingArrangement.com täyttää omat fantasia.