lauantai 21. toukokuuta 2011

Naiset Like Treffit Miehet ottavat useita asioita


Tässä lisenssi flirttailla enemmän. Hämmästyttävä uusi tutkimus siitä University of Texas, Austin on todennut, että naiset ovat erityisen mieltynyt miesten joilla on useita flings muiden naisten kanssa sen sijaan, että homoseksuaalinen suhde.

Samalla miehet ovat kaksi kertaa todennäköisemmin kuin anteeksi naispartnerinsa jotka ryöstävät heitä lesbo kumppani kuin huijaaminen niitä toisen miehen.

Mukaan tutkimuksen tuloksia, julkaistu lehdessä "Persoonallisuus ja yksilöllisiä eroja," miehet ovat kunnossa ja niiden naispuolinen kumppani uskottomuus, ellei se vielä tyttö. Naiset ovat kuitenkin vähemmän todennäköisesti anteeksi ja unohtaa niiden poikaystävät yllyttävät dumpata ne toisen kaveri.

Tutkimus tarjoaa uutta tietoa psykologista sopeutumista takana miesten ja naisten halu seksuaalinen kumppani. Vaikka miehet haluavat monia kumppaneita, naiset kaipaavat syvästi sitoutunut suhteissa.

"Vankka mustasukkaisuus mekanismi aktivoituu miesten ja naisten erilaisia ​​vihjeitä, jotka uhkaavat isyys miesten ja jotka uhkaavat luopuminen naisten", sanoo Jaime Confer johtaa tekijä tutkimuksen ja väittelijä on Evoluutiopsykologia.

Opinto tiedot

Saavuttaakseen Tutkimustulokset, Confer yhdessä isänsä kanssa, Mark Cloud, psykologian professori Lock Haven yliopistossa Pennsylvaniassa suoritetussa tutkimuksessa.

Tätä varten ne arvioidaan 700 collegians ja pyysi heitä kuvittelemaan, jos he olivat syyllistyneet seksuaaliseen ja romanttinen suhde jonkun kolme kuukautta. Osallistujat olivat sitten kysyttiin, kuinka he reagoisivat kumppaninsa uskottomuuden.

Vaikka jotkut osallistujat kerrottiin, että heidän kumppanit olivat uskottomia toisen miehen kanssa, toiset kertoivat, että heidän kumppanit petkuttanut heitä toisen naisen. Samoin jotkut kerrottiin, että heidän kumppani oli yksi asia, toiset kerrottiin, että heillä oli useita asioihin.

Tutkimustulokset

Riippumatta kumppanien määrä tai määrän flings, todettiin, että miehet olivat 50 prosenttia todennäköisemmin jatkaa dating osallistuvien naisten homoseksuaalinen suhde, ja 22 prosenttia todennäköisemmin mennessä nainen polkumyynnillä hänet toisen miehen.

Toisaalta naiset osoittivat 28 prosentin todennäköisyydellä vuodelta miesten, joilla on ollut hetero suhteita, ja 21 prosentin todennäköisyydellä pysyä miesten kanssa, jotka oli homoseksuaali asia.

Ms Confer lisäsi, "Nämä tulokset ovat sitäkin, että homoseksuaalisuus asenne tutkimusten mukaan miehillä on enemmän negatiivisia asenteita homoseksuaalisuutta ja olla vähemmän kannatusta kansalaisoikeudet samaa sukupuolta oleville pariskunnille kuin naiset."

"Tämä yleinen trendi miehillä ilmenee pienempi toleranssi homoseksuaalisuuden kuin naisten kääntyi yksi fitness tehostavia situationfemale homoseksuaalisuutta."

Tutkijat selittävät, että tällainen käytös voi olla olemassa, koska miesten mielestä naiset pystyvät catering muita naisen tarpeita enemmän seksuaalisesti toivottavaa.

"Tällainen asia voidaan nähdä merkkinä tyytymättömyyden suhteen ja alkusoittoa mahdollista luopumista." Osallistujat kysyttiin myös tuloksia tosielämän uskottomuus kokemuksia.

"Tulokset heijastuu kuin kuvitellut uskottomuus skenaarioiden miesten huomattavasti todennäköisemmin kuin naiset ovat lopettaneet todellinen suhteet jälkeen kumppanin heteroseksuaalisen asia", hän totesi.

SinglesAroundMe Mobile App Rencontres lance un outil unique pour les célibataires


tiistai 17. toukokuuta 2011

Pari pätkittäin Kukkaro jälkeen Fake Oksentelu


Lee County Sheriff's Office etsii miestä sanoivat nappasi naisen laukun, kun hän yritti auttaa toista naista, jotka näyttivät olevan oksettaa.

Tutkijat sanoi nainen oli lähdössä Estero CVS varhain torstaiaamuna, kun hän näki naisen oksentamaan ulos ikkunasta auton. Viranomaiset sanoivat, kun uhri käveli auton apua, mies tarttui hänen laukussa.

Sitten mies hyppäsi auton sairas nainen ja ajoi pois.

Copyright 2007 by Associated Press.


sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Clooney avioliitto veto Michelle Pfeiffer nyt 100000 dollaria


LONTOO (AFP) â € "Hollywood näyttelijä Michelle Pfeiffer veto George Clooney, että hän ei koskaan avioitua uudelleen tällä hetkellä 100000 dollaria (49000 kiloa 71000 euroa), hän sanoi haastattelussa näytetään perjantaina.

"Lyön vetoa häntä hän mennä naimisiin ja hän pitää paisuttaa vedon alkaen 100 dollarista 100000 dollariin", Pfeiffer kertoi tänä iltana Jonathan Ross ohjelmassa BBC.

"Olen edelleen sitä mieltä hän, hän komea paholainen."

Clooney, 46, on yksi Hollywoodin johtavia miehiä ja useimmat voidaan poikamiehiä, joka on tällä hetkellä ruudulla Britanniassa elokuva "Michael Clayton".

Hän on sanonut, että Pfeiffer, joka näytteli häntä vastapäätä vuonna 1996 elokuvassa "One Fine Day", ja Nicole Kidman kukin teki 10000 dollarin vetoa, että hän olisi naimisissa ja lapsia vuoteen 2000 mennessä.

Clooney naimisissa Talia Balsam vuonna 1989. Pari erosi kolme vuotta myöhemmin.

La economía del amor