torstai 24. maaliskuuta 2011

Mich nainen sakot puukotus miehensä kanssa ruokapöytään aikana ravintola argumentti


PLYMOUTH, Mich - nainen syyttää puukotus miehensä kanssa haarukka aikana väitteen ravintolassa on vedonnut ei kiistä vähenevät maksuja juopumuksen ja häiriökäyttäytymistä.

Canton Township poliisin ja Wayne County syyttäjänvirasto oli painanut felonious hyökkäyksen osalta vastaan ​​Kelly Campbell-Baumgartner, vaikka hänen miehensä väitteistä.

Mutta läänin tuomari hylkäsi törkeästä maksun, ja Campbell-Baumgartner tuli kanneperusteen maanantaina vastineeksi irtisanomisen rikkomus pahoinpitely maksutta.

Tuomari määräsi hänet maksamaan 350 dollaria sakkoja.

William Baumgartner aiemmin kiistänyt olleensa puukotti huhtikuun tapahtuman ja sanoi, että hän ei ollut kiinnostunut painamalla syytteet hänen vaimonsa.

Dating Apathie Syndroom


sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Treffit Vinkkejä parempaa tulevaisuutta


Ensimmäinen ja tärkein vuodelta kärki on hyvin varovainen, mitä sanoa. Et voi koskaan ottaa takaisin sanasi ja jos olet sanonut sen naisia, niin ei ole edes harmainta mahdollisuus se unohdetaan. Siten miesten pitäisi muistaa olla erittäin varovainen, kun he sanovat jotain naisia ​​ja vielä enemmän, kun he kysyvät kysymyksiä.

Tätä silmällä pitäen David DeAngelo on kirjoittanut listan 10 parasta dating vinkkejä teoksessaan "Tuplaa Dating", opastaa miehiä, mitä heidän pitäisi koskaan sanoa naisille. Kirjoittajan mukaan, on parempi olla varovainen ennen kuin puhut kuin pahoittelee mitä sanoit sen jälkeen. Katsotaanpa dating vinkkejä.

1. Älä kysy suudelmaa. Pyytäminen suudelma tekee mies näyttää poika ja naiset haluavat olla yhdessä miehen kanssa. Vaikka hän on kohtelias pyynnöstäsi hän ei ehkä tarkoita sitä itse. Anna suukko tapahtuu luonnollisesti ajan mittaan, koska suhde kasvaa.

2. Älä kysy häntä, onko hän haluaisi mennä päivä. Naiset tykkää miehen vallan ja naiset myös rakastaa yllätyksiä. Näin sinun pitäisi vain kutsua häntä ja anna sen osoittautua ikimuistoisimmat päivä. Hän lempiä yllättää ja sinun loppuun mennessä sinä päivänä, jolloin olisi asetettu hyvä vaikutelma.

3. Kerskaisin oman rikkauden tai tila. Tämä ei koskaan vaikutuksen tyttö, eikä reikiä hänen ydin. Naiset aina kunnioittaa miestä, joka on maanläheinen ja vaatimaton. Vaatimaton mies mukaan naiset ovat entistä luotettavampia.

4. Älä oikeuttaisi hänet tekemään suunnitelman. Kuten aiemmin mainitsin, tytöt rakastavat yllätyksiä. Tee suunnitelma hänen ja anna sen olla eksoottinen. Tämä on mahdollisuus osoittaa, miten romanttinen ja rakastettava olet.

5. Älä kiusata häntä kysymällä, mitä hän ajattelee sinusta. Tämä todella laittaa pois. Jos hän pitää sinusta, hän varmasti pudottaa vihjeitä ja sinun kaliiperi ymmärtää heitä. Oletetaan, että hän teitä. Jos olet varma, se tekee hänelle varmasti.

6. Älä pakota häntä vastaamaan puheluja tai viestejä. Hän hyväksyy sinut tekemään niin, mutta jos et voit todistaa itsesi olla iisisti mies ja joka on itsekunnioitusta. Pojat, jotka osoittavat olevansa nöyrä, ei kunnioiteta.

7. Älä kysy hänen ohi. Hän kertoo niin hän totutella. Jossa häntä voisi laittaa hänet tai antaa hänelle turvattomuuden tunnetta. Tämä osoittaa myös teidän turvattomuutta.

8. Kun yksi päivä on ohi, älä lähetä kysymys seuraava. Tämä näyttää olevan ohi innoissaan. Ole kärsivällinen ja anna hänen odottaa sinua pyytää.

9. Vältä pituus keskustelu. Säilytetään into. Se pitää suhdetta jännittävä.

10. Turvattava hänen kaveri ystäviä. Sinun turvattomuus ei pidetä huolta, vaan uhka hänen vapautta.

Nämä kymmenen dating vinkkejä varmistaa hyvien suhteiden edelleen ja kasvaa myös kunnioitus toisiaan kohtaan.

Husmor d�mt for knekken Husband