torstai 8. syyskuuta 2011

Miten Fake Good Smile


Pyrin olemaan varattu henkilö, ja olen huomannut, että monesti kun olen lähestymistapa joku (ei välttämättä poimien naiset) En hymyile niin paljon kuin minun pitäisi.

Kun olet vakava ilme naamasi ihmisillä on taipumus pysyä poissa. Se kertoo maailmalle et halua olla vaivautunut juuri nyt. Jotkut saattavat tulkita sen ylimielisyyttä.

Me kaikki tiedämme, mitä tärkeän sanaton cue hymyillen on, kun on kyse muiden ihmisten kanssa. Itse asiassa se on elintärkeää minkä tahansa sosiaalisen menestyksen.

Kuitenkin, jos olet ujo, hermostunut, tai yksinkertaisesti ottaa stressaava, kiireinen päivä, se voi olla vaikea murtaa hymyillä.

Tietenkin voit aina fake se. Olen kokeillut tätä vaihtelevalla menestyksellä. Se on parempi kuin ei mitään, mutta ei korvaa aitoa.

Joten miten crack aito hymy, kun eivät todellakaan tunne kaikkia että iloinen?

Yksinkertainen: ajattelen jotain hilpeä kun teet lähestymistapa.

Olen kokeillut tätä tekniikkaa useita kertoja viime kuukausina. Olen aina käyttää sitä kun olen kiireinen ja stressaantunut yli midterms tai finaaliin, ja kyllä, se toimii.

Tänään, kun käsitellään söpö vastaanottovirkailija minun yliopistossa, Dave Chappelle vitsi tuli mieleen, ja en voinut auttaa, mutta virne kun kävelin hänen luokseen desk. Flirttailu välittömästi kiistoihin.

Jos en olisi hymyillyt, dynaaminen meidän vaihto olisi ollut täysin erilainen.