keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Adventures in Cross-Cultural Treffit


By Abra Cohen

Yliopistolla, ystäväni kaadetaan esitteitä lopussa sophomore vuoden yrittää päättää valita Espanjan päätöstä, joka olisi todennäköisesti ovat sangriaa, tanssia ja koko yön osapuolia, tai Ranskassa, hienostunut vaihtoehto brie, samppanja, kirjallisuuden ja Eiffel-torni. Vaikka syy opiskella 4000 kilometriä kotoa oli oli osa "koulutus" ja osa elämästä, monet oppilaat väistämättä palata yhdysvalloissa ja kertovat tarinoita kaikki nighters, hullu kokemuksia kaukaiseen ja dating kokemus ulkomainen herrasmies .

Minulla oli poikaystävä läpi college ja olisi usein elää sijais kautta ystäväni, jotka kertoisivat hieman liioiteltu tarinoita dating näiden ulkomaisten hotties. He lupaavat se oli paras tapa kokea kulttuuria ja olisi usein heittää mishap heillä ollut kieltä tai kulttuurieroista. He käyttävät stereotypia liittyy usein eurooppalaisten miesten vakuuttaen minulle "horisontaalinen sanasto" olisi tullut hyödyllinen matkoilla läpi Euroopassa.

Olen viime aikoina löytänyt itseni eläviä että kulttuurien "tutkimus-ulkomailla-like" kokemus, mutta 10 vuotta myöhemmin, eikä Euroopassa, vaan Lähi-idässä.

Mies kyseessä asui samassa kerrostalossa, ja lupasin ystäväni ei ollut mitenkään olisin koskaan kuvitella seurustelevansa minun rakennuksessa (olen jo oppinut, että opetus kauan sitten) tai joku joka ei ollut israelilainen, koska olin vakuuttunut että oli paras tapa parantaa minun heprea. Silti mikään ei estäisi sitä, että sen jälkeen pitkä yö tanssia 1950 ja 60-luvuilla amerikkalainen rock and roll oli lähistöllä tanssiklubi (selvästi jotain, joka ei koskaan mene yli hyvin valtioissa), huomasin notkui hänen asunnossaan , mikä Schnitzel on 4 aamulla ja kuunnella Ovet kun aurinko nousi.

Hän tyyppinen mies tyttöystäväni fantasized kun he päättivät opiskella ulkomailla yliopistolla. Pukeutunut hyvin räätälöity puku, voit helposti kuvitella hänet rennosti juoden aamu espressoa lukiessaan Le Monde ennen työtä. Ranskan lähes jokaisessa merkityksessä, jossa viisi varjo ja retro John Lennon silmälasit, tämä pariisilainen on hyvin pukeutunut, hyvin perehtynyt musiikin ja kirjallisuuden ja huokuu hienostuneisuutta. Se voi vain kuulostaa satu, mutta yksi pieni yksityiskohta: En puhu ranskaa. Oma taito ranskan kielen rajoittuu kourallinen sanoja, joista monet eivät tekemällä kommunikoi hyödyllistä pidemmälle tilaus ohukainen tai laskemalla 100.

En ole täysin vieras, kun se tulee kulttuurien dating. Useimmat minun 20: n olin amerikkalaisen venäläinen mies, ja kun me molemmat jakoivat saman äidinkieli oli valtava kulttuurieroja upotettu suhdettamme. Käsityksiä rahaa, tiivis, saaristoalueiden perhettä ja sanattoman roolit miesten ja naisten "pitäisi" olettaa saattaa aiheuttaa jopa kaikkein kulttuurisesti herkkiä henkilö huohottaa. Ja vaikuttaa monien Venäjän miehet sallivat äidit saada heitä oli usein yllättävä. En koskaan odottanut minun ex äiti voisi luodata kertoa hänelle etten koskaan tee hyvä vaimo, koska en ole kokki tai puhdistaa riittävän hyvin. Totta, minun kotimaisen osaamisen joskus puuttui, mutta että keskeiset kriteerit, kun poiminta kaveri? Seitsemän ja puoli vuotta, toivoisin, että siellä on enemmän olemaan hyvä kumppani kuin tehdä keskiarvo salaattia ja tappaja Burrito.

Tämä ei tarkoita sitä, että on olemassa ihania ominaisuuksia tunnen hänen perheensä, joka on vaikka olimme perheen - he olivat nopeita tehdä tämän eron. Tiedän nyt, että ei ole väliä kuinka monta purkillista Borssikeitto Autoin kokki minun ex Mother-in-law tai kuinka monta tuntia vietimme jopa juominen teetä, kun hän kertoi tarinoita hänen perheensä kommunistisessa Venäjällä rautaesiripun nousi pian koska hänen poikansa ja minä jakaa, ja olen vielä kuulla hänen perheensä.

Mitä olen oppinut tähän mennessä minun ja koettelemuksia on kulttuurien dating kuihtuu kärsivällisyyttä. Se on turhauttavaa jossain vaiheessa, luultavasti enemmän kuin kerran. Neuvotteluohjeet kulttuurierot ja kielimuurit voivat usein olla hyvä haaste ja joka tekee suhteesta jatkuvaa oppimista hankkeessa.

Toki joskus se voi olla sen hetkistä: Haluat jakaa vitsi juuri kuullut, mutta valitettavasti keskellä selittää miksi se on hauska, jotain hukkuu kääntämisen ja lopulta huomaat joitakin vitsejä ei voi kääntää tai selittää, ja annat periksi. Ja on hetkiä kun puhun puhelimessa ja olen täysin hämmentynyt kun kuulen, "En ole vihainen vielä" hämmentynyt, minä vastaan, "Mitä on vihainen on tekemistä syömässä?"

Tuella älypuhelin sanakirja sovellus, voit melkein aina saada kohta kaikkialla. Olen tullut tietoinen ajattelu ennen kuin puhun, enunciating sanani ja sano ensimmäinen asia joka tulee mieleen, mikä on hyvää harjoitusta minulle yleensä.

Syrjään ranskalainen kiinnittämällä fantasia jälkeisen nuoren college naisopiskelijaa, monia vakavia osia suhteen samoin. Kun saat yli eksoottinen mystiikkaa ulkomaisen rakastaja, huomaat, että erot voivat olla yhtä paljon haastavaa kuin ne ovat palkitsevia. Dating joku aivan erilainen kulttuuritausta saa sinut tutustumaan uskomuksia ja määritellä kuka olet suhteessa muihin kulttuuriin. On tärkeää huomata, että molemmat miehet Viittaan tässä pala ovat juutalaisia. Uskon ottaa että yhtäläisyys tekee asioista hieman helpompaa. Vaikka Pariisin ja ensimmäisen sukupolven amerikkalainen on hyvin erilainen tausta, oli joitakin asioita, joita vain ei tarvitse selittää.

Ja toisin kuin 10 vuotta sitten, kun monet ulkomaiset miehet olivat yksinkertaisesti heilauttaa yliopistolla etsintä, tämä on kasvanut suhde laskut ja todellisuuden käsitellä. Armed kanssa hyvä huumorintaju ja spontaanius, joka oli poissa ennen, siellä yhteenkuuluvuutta ja helppous, joka on läsnä huolimatta kulttuurierot ja kieliongelmat. En sano mitään suhdetta on helppoa, mutta ehkä avain menestykseen on rajat kulttuurinen: suhde, jossa hienoudet eivät ole täysin tunnustettu kumpikaan osapuoli, ja rakkaus, kunnioitus ja uteliaisuus ovat yhteinen kieli.


tiistai 30. lokakuuta 2012

Yhden isän opas


On jotain on yksinhuoltajaisä, joka tuo useimmat tytöt polvilleen, antaa pois arvostava "coo-ta" ja "ahh-ta" ääniä mistä tahansa tyttö puoli sydän. Kun pitää tämä mielessä, saatat itse löytää, että vuodelta yhtenä isä on todella helpompi prosessi kuin ensin ehkä ajatellut, mutta silti niin monet miehet siellä eivät uskalla hypätä dating kelkkaan vain siksi niiden nykyisen tilanteessa.

On olemassa muutamia vinkkejä, joita voit käyttää, jotta online dating kokemus onnellinen, erityisesti niille, joilla on muita asioita mielessään, kuten heidän lapsensa. Olemme siististi koottu ne helppolukuinen opas voit tutkia:

Yksi parhaista paikoista, että voit tavata uusia ihmisiä, etenkin samassa tilanteessa kuin sinä, yksinhuoltaja, on verkossa. Sinulla on pääsy paljon enemmän ihmisiä kuin yleensä olisi, varsinkin kun kaikki mitä päivä viettää aikaa ruokakaupassa ja päiväkodissa, ja siksi se on hyvä niin monet ihmiset, ja myös miksi se on tullut yhä suositumpi myöhässä. Voit etsiä niille, jotka ovat lapsia, tai ainakin ne, jotka ovat avoimesti ajatukseen lapsia, ja tämä tekee hylkäämisen takia lapsesi paljon alhaisempi.

Monet ihmiset, etenkin miehet, on vaikea myöntää, että heillä on lapsia heti get-go, ja pelkäävät, että monet naiset laitetaan pois tämän, varsinkin kun ne eivät ole omia lapsia. Tämä voi johtaa hylkäämiseen paljon myöhemmin, kun olet jo uhrannut aikaa, vaivaa ja rahaa joku että pidät.

Paras aika paljastaa tietoja, jotka sinulla on lapsia on aivan alussa, ennen kuin edes puhua toisilleen - yleensä, monet online dating sivustoja on erityinen haku luokka, jossa todetaan, onko sinulla jo lapsia. Tähän ruutuun eduksesi, ja olet jo vieroittaa pois ne kosijoita, jotka eivät ole yhteensopivia sinua.

Entä lapset itse? Se voi olla vaikea isi on selittää hänen lapset, että hän on menossa ulos uusi henkilö, varsinkin kun näyttää siltä ikään kuin tämä uusi henkilö yrittää täyttää äidin kengät. Tämä tulee olemaan kova saada oikeutta kaikissa oikeudenmukaisuutta, ja ilman hieman "niputtamiseen pumpuliin", olet vaarassa lapsesi vihaaminen tämä uusi henkilö elämässäsi.

Se on luultavasti parasta on tämä keskustelu lastesi kanssa hyvissä ajoin ennen kuin aloitat edes ajatella dating, varsinkin jos ne ovat tarpeeksi vanhoja ymmärtämään, ja vain selittää, että isä etsii uuden ystävän, kun hän saa yksinäiseksi, kun hän ei ole ystävät omaa ikäänsä pelata sellaisenaan. Ei lapsi haluaa nähdä isä surullinen, ja tekemällä sen tällä tavalla, olet todennäköisesti voittaa lapset puolelleen hieman sympatiaa äänestyksen.

Kaikissa oikeudenmukaisuus, kunkin henkilön lähestymistapa dating on täysin erilainen kuin joku muu, joten vain sinä voit päättää, milloin ja miten aika on oikea. Ole rehellinen kaikilta osin - ja lapsesi, potentiaaliset uudet kumppanit, ja ennen kaikkea, itse.

Datant Pendant le divorce? Pas si vite ...