lauantai 9. tammikuuta 2010

31 tapaa tehdä Girl Smile


1. Kerro hänelle, että hän on kaunis

2. Pidä kätensä milloin tahansa. . . vaikka se vain on toinen.

3. Hug häntä takaapäin

4. Jätä hänet ääniviestejä herätä.

5. Painivat hänen kanssaan:)

6. Don? Mene hengailla teidän tehtaalla kun hän? Se ole sinun kanssasi, et ehkä relize miten huonosti se sattuu häntä.

7. Jos youre puhu toinen tyttö, kun olet? Valmista puhua, kävellä ja halata häntä ja suudella häntä?. Anna hänen tietää hän? On sinun ja ne Aren? T.

8. Kirjoita hän toteaa tai soittaa hänelle vain sanoa? Hi?

9. Esittele hänet ystävillesi. . . kuin tyttöystäväsi.

10.Play hiuksillaan.

11.Pick hänet (hän rakastaa sitä)

12.Get järkyttynyt jos toinen kaveri koskettaa häntä ja hän ei? Pidä siitä

13.Make hän nauraa

14.Let hän nukahtaa sylissäsi.

15.If hän? S vihainen sinulle, suudella häntä.

16.If välität hänestä, niin Tell Her

17.Every Guy olisi annettava tyttö 3 asiaa: pehmolelu (hän? LL halata sitä joka kerta kun hän menee nukkumaan), korut (hän? Ll aarre on aina), ja yksi hänen t-paidat (hän? Ll eniten todennäköisesti käyttää sitä nukkumaan) tai colleget suihkutetaan hänen Köln! ja kukkia tai jotain satunnaisesti.

18.Treat hänelle saman ympärillä ystäviä kuin teet, kun olet? Re yksin.

19.Look häntä silmiin ja hymyillä.

20.Hang ulos hänen kanssaan viikonloppuisin

21.Kiss hänet sateessa (tytöt rakastavat tätä)

22.Kiss hän vain pahus se

23.If voit kuunnella musiikkia, anna hänen kuunnella myös.

24.Remember hänen syntymäpäivänsä ja saada hänelle jotain, vaikka ifnits yksinkertainen ja halpa, se tuli sinulta. Se tarkoittaa kaikkia maailman hänelle.

25.When hän antaa sinulle läsnä hyvää syntymäpäivää, tai vain aina, ota se ja sanoa hänelle, että rakastat sitä, vaikka te ette? T (se? LL tekee hänet onnelliseksi.)

26.Always soittaa hänelle, kun sanotte te, se voi tuntua se, mutta se ei satuta häntä ja antaa hänelle ajatella te ette? Välitä niin soita vaikka et voi puhua vain minuutin. Girls Don? T välttämättä tarvitse olla tunnin pitkistä keskusteluista joka yö, mutta se mukavaa meille kuulla äänesi edes nopeasti Hei.

27.Give hänen Wat hän haluaa

28.Recognize pienistä asioista. . . ne yleensä sitä eniten.

29.Dont hug hänen ystävänsä tai ystäväsi, jotka ovat tyttöjä, koska hän? Ll tuntevat olonsa ulkopuolisiksi.

30.Hang ulos hänen kanssaan, kun olet vapaa

31.If u huolta hänestä? Näytä hänelle!

Contactos errores que debe evitar


perjantai 8. tammikuuta 2010

Kino Usein kysytyt kysymykset


"Mikä on Kino?"

Kino on hellä koskettaa.

"Miksi Kino tärkeää?"

Kino on mikä tekee eroa on otettu "Friends Zone" tai että on "Sexual Zone". Se ajaa tytöt luonnosta! Jos tehty oikein Kino voi olla erittäin tehokas väline houkuttelevuutta. Jotkut jopa sanovat Kino on tärkein vetovoima.

"Missä minä olen saa koskea niitä?"

Lähes kaikkialla! Poski-, selkä-, jalka, käsi, hiukset, olkapäät, sormet, niska, korvat .... Vain Varmista, että olet kino'd tyttö jo, ennen lähtöä, että yksityisiä osia.

"Pelkään, tytöt eivät pidä siitä jos heihin. Voinko tulla toimeen ilman Kino?"

Vain, jos haluat ottaa käyttöön paljon enemmän vaivaa noustaessa tyttöjä.

Hienoa Kino on, että se on niin helppoa, vaivatonta, - se linkin, joka todella toimii. Se ohittaa kaikki muut härkä ja tekee sinusta enemmän seksuaalista kaveri. Juttu Kino on, että sinun on vain luotettava, että se toimii ja luottaa sinun pitäisi. Tämä aine on testattu, ja se on erittäin tehokas.

Minun on myönnettävä, että olin kerran pelkää käyttää Kino. Sitten lopulta sain sairas epäröivät ja minä vain meni se! Aloitin hermostuneesti, mutta useammin käytät Kino, sitä helpompaa se tulee, ja parempi saat sitä.

Tytöt rakastavat KINO! Se mikä erottaa sinut "Nice Guy", joilla ei ole palloa, ja tekee sinusta varma seksuaalisesta kaveri.

"Onko teillä muita tärkeitä Kino vinkkejä?"

- Älä odota hänen aloittaa Kino. Sinun pitäisi pyrkiä tekemään ensimmäisen siirron! Kuitenkin, jos hän ei aloittaa Kino ennen kuin saat mahdollisuuden, ei hermoilla - se on erittäin hyvä merkki, että hän on sinuun.

- Jos olet hieman vaatimaton noin kino, kokeile mitä DarkDream puhelut "pre-kino". Se kino koskematta. Tämä tarkoittaa, että olet "hyökkäämään", hän tilaa koskematta häntä. Esimerkiksi, jos olet molemmat nauravat, vähärasvaisen lähellä häntä. Jos hänellä ei ole ongelmia tämän (hän ei reagoi kielteisesti), voit aloittaa Kino.

- Kun alkaa kino, tee se hyvin hienovaraisia, lähes huomaamaton. Light harjat vastaan käden tai käsivarren ovat täydellisiä. Voit tehdä nämä valo koskettaa kävellessä tai keskustelu painottaa kohtaan.

- Jos hänen vastaukset ovat myönteisiä, saat rohkeampia. Yritä pitää se muuta kuin seksuaalista kunnes hän aloittaa Kino.

- Älä tule liian kuuma ja raskas Kino liian aikaisin. Tämä on yhteinen newbie virhe.

- Kun kino tyttö, tee se rauhallisesti, hitaasti, ja hymyillä.

- Käytä kino niin usein kuin voit. Se auttaa sinua rentoutumaan tulee ajatus siitä, että on, et tunne WEIRD siitä. Käytä sitä välinsä (nainen tietysti), opettajalle, sukulaisille - kenellekään! Vain tottuu niin se tulee toinen luonto.

?????? ????. ?? ??????


tiistai 5. tammikuuta 2010

Islamilaisen säännöt Perhe ja suhteet


Selibaatti ja kastrointi on kielletty, kuten naimisiin kaksi sisarta, tai nainen ja hänen täti (isän tai äidin), onko hän nai täti Mentyään naimisiin veljentyttärensä tai päinvastoin, peläten katkaista sukulaisuus.

On kiellettyä tehdä tarjouksia avioliitossa, kuten sanonta "Haluan mennä naimisiin tyttäresi, ja minä annan sinulle tyttäreni tai sisar avioliittoon. Kuten vastavuoroisuuden tarjoukset ovat eräänlaista sortoa ja epäoikeudenmukaisuutta, ja haraam.

Islam kieltää mut'ah (väliaikainen avioliitto), joka on avioehto, jonka ajaksi on sovittu osapuolten lopussa, jonka avioliitto päättyy.

Islam kieltää yhdyntä kanssa kuukautiset nainen, kunnes hän on puhdistettu itse (jota kylvyn jälkeen, kun hänen päättyy), ja myös kieltää peräsuolessa.

Mies on kielletty ehdottaa avioliiton naisen, kun toinen mies on jo ehdottanut hänelle, ellei toinen mies peruuttaa ehdotuksen tai antaa hänelle luvan.

On kiellettyä mennä naimisiin aiemmin naimisissa naisen kuulematta häntä, tai neitsyt pyytämättä hän lupaa.

On kielletty toivottaa (uusi aviopari) "Bi'l-rafaa" wa'l-baneen (iloinen elämä ja monta poikaa), "koska tämä on tervehdys kansan Jaahiliyyah, joka vihasi tytärtä.

Eronnut nainen on kielletty salata, mitä Jumala on luonut hänen kohdussaan (jos hän on raskaana).

Mies ja vaimo on kiellettyä puhua (ja muut) noin lähentely ja avioelämä.

On kiellettyä kääntyä naista vastaan hänen aviomiehensä tai ottaa avioeron kevyesti.

Se on kielletty, jos nainen pyytää toisen avioeron, kuten pyytää miehen avioero naisen, jotta hän voi naida häntä.

Vaimo on kiellettyä käyttää miehensä rahaa ilman hänen lupaansa, tai pitää pois hänen sänkynsä ilman hyvää syytä, sillä enkelit kiroavat häntä, jos hän tekee sen.

Mies on kiellettyä mennä naimisiin isänsä vaimon, tai olla yhdynnässä naisen kanssa, joka on raskaana toisen miehen.

Se on kielletty mies harjoittaa azl (yhdyntä Keskeytetty) hänen vapaa vaimonsa ilman häntä lupaa. Se on kielletty mies palaa kotiin matkan myöhään yöllä ja hätkähdyttää hänen perheensä, jos hän on aikaisemmin ilmoittanut heille, kun hän saapuu kotiin.

Mies on kielletty ottamasta mitään hänen vaimonsa Mahr (myötäjäiset) ilman hänen suostumustaan, tai pitää harmittaa hänen vaimonsa, niin että hän luopuu hänelle vaurautta.

Islam kieltää naisten tehdä syntistä näyttö itse (tabarruj). Siinä myös kielletään äärimuotoihin naisten ympärileikkaus.

Naiset eivät saa päästää ketään heidän miehensä kotiin ilman hänen lupaansa, hänen yleinen lupa on hyväksyttävää niin kauan kuin ne pysyvät rajoissa sharia.

Se on kielletty erikseen äidille ja lapselle (avioeron yhteydessä) antaa oman naisväki käyttäytyvät typerästi (moraalittoman tavalla) eikä sano mitään, antaa yhden katseen vaeltaa kaikkialla, ja seurata vahingossa lyhyesti tahallisesta silmäyksellä .