tiistai 5. tammikuuta 2010

Islamilaisen säännöt Perhe ja suhteet


Selibaatti ja kastrointi on kielletty, kuten naimisiin kaksi sisarta, tai nainen ja hänen täti (isän tai äidin), onko hän nai täti Mentyään naimisiin veljentyttärensä tai päinvastoin, peläten katkaista sukulaisuus.

On kiellettyä tehdä tarjouksia avioliitossa, kuten sanonta "Haluan mennä naimisiin tyttäresi, ja minä annan sinulle tyttäreni tai sisar avioliittoon. Kuten vastavuoroisuuden tarjoukset ovat eräänlaista sortoa ja epäoikeudenmukaisuutta, ja haraam.

Islam kieltää mut'ah (väliaikainen avioliitto), joka on avioehto, jonka ajaksi on sovittu osapuolten lopussa, jonka avioliitto päättyy.

Islam kieltää yhdyntä kanssa kuukautiset nainen, kunnes hän on puhdistettu itse (jota kylvyn jälkeen, kun hänen päättyy), ja myös kieltää peräsuolessa.

Mies on kielletty ehdottaa avioliiton naisen, kun toinen mies on jo ehdottanut hänelle, ellei toinen mies peruuttaa ehdotuksen tai antaa hänelle luvan.

On kiellettyä mennä naimisiin aiemmin naimisissa naisen kuulematta häntä, tai neitsyt pyytämättä hän lupaa.

On kielletty toivottaa (uusi aviopari) "Bi'l-rafaa" wa'l-baneen (iloinen elämä ja monta poikaa), "koska tämä on tervehdys kansan Jaahiliyyah, joka vihasi tytärtä.

Eronnut nainen on kielletty salata, mitä Jumala on luonut hänen kohdussaan (jos hän on raskaana).

Mies ja vaimo on kiellettyä puhua (ja muut) noin lähentely ja avioelämä.

On kiellettyä kääntyä naista vastaan hänen aviomiehensä tai ottaa avioeron kevyesti.

Se on kielletty, jos nainen pyytää toisen avioeron, kuten pyytää miehen avioero naisen, jotta hän voi naida häntä.

Vaimo on kiellettyä käyttää miehensä rahaa ilman hänen lupaansa, tai pitää pois hänen sänkynsä ilman hyvää syytä, sillä enkelit kiroavat häntä, jos hän tekee sen.

Mies on kiellettyä mennä naimisiin isänsä vaimon, tai olla yhdynnässä naisen kanssa, joka on raskaana toisen miehen.

Se on kielletty mies harjoittaa azl (yhdyntä Keskeytetty) hänen vapaa vaimonsa ilman häntä lupaa. Se on kielletty mies palaa kotiin matkan myöhään yöllä ja hätkähdyttää hänen perheensä, jos hän on aikaisemmin ilmoittanut heille, kun hän saapuu kotiin.

Mies on kielletty ottamasta mitään hänen vaimonsa Mahr (myötäjäiset) ilman hänen suostumustaan, tai pitää harmittaa hänen vaimonsa, niin että hän luopuu hänelle vaurautta.

Islam kieltää naisten tehdä syntistä näyttö itse (tabarruj). Siinä myös kielletään äärimuotoihin naisten ympärileikkaus.

Naiset eivät saa päästää ketään heidän miehensä kotiin ilman hänen lupaansa, hänen yleinen lupa on hyväksyttävää niin kauan kuin ne pysyvät rajoissa sharia.

Se on kielletty erikseen äidille ja lapselle (avioeron yhteydessä) antaa oman naisväki käyttäytyvät typerästi (moraalittoman tavalla) eikä sano mitään, antaa yhden katseen vaeltaa kaikkialla, ja seurata vahingossa lyhyesti tahallisesta silmäyksellä .