lauantai 15. lokakuuta 2011

Tehdä yksinkertaisia ​​päätöksiä nopeasti ja helposti


Et koskaan änkyttää, pohdiskella, tai investoida runsaasti henkistä energiaa yli-analysointi useimmat suhteellisen arkisia päätöksiä on tehtävä romanttinen tilanteissa. Kun kysyt tyttö ulos, olet suunnitella ja tehdä erityinen suositus. Ei, "Mitä haluat tehdä? En tiedä mitä haluat tehdä?" Sinä johtaa. Kaikki hän tarvitsee vain sopia. Jos hän ei hyväksy tietyn ehdotuksen, sitten johdat häntä kohti eri ehdotusta.

Illallinen päivämäärä? Avaat auton oven hänelle. Voit pysäköidä ensimmäisen avoimen paikan näet. Voit lähestymistapa emäntä pyysi, "pöydän kahdelle savuton tila." Tai jos ei ole emäntä, voit nopeasti kyselyn kohtaus, poimia pöytä ja suuntaa sen. (Sinun kannattaa kysyä päivämäärä "Onko tämä pöytä okei sinun kanssasi?" Mitään vikaa kohtelias.) Otat valikosta lukaista sen lyhyesti muutama minuutti ja laita se alas ja järjestys. Kun olette molemmat syöneet, nostat tarkistaa ja maksaa sen.

Ei ole väliä millainen päivä lähdet, onko se illallinen päivämäärä ravintola, osapuoli ystävän luona, tai päivän puistossa, on kymmeniä yksinkertainen pikku päätöksiä, jotka on tehtävä. Kuten mies, se on teidän tehtävänne ohjaamaan mennessä huolehtia, tehdä asioita niin helppoa ja nautittavaa kuin mahdollista Lady.

Kaiken pitäisi sujuttava. Itse asiassa, hän on hieman päätellen sinulla perustuu siihen, kuinka sujuvasti päivämäärä ei "flow". Jos se virtaa, hän tulee todeta, että päivä menee hyvin, että on olemassa tietty kemia välillä teidän kahden, ja hän on paljon todennäköisempää halua nähdä sinua enää.

Jos päivämäärä ei virtaa, eli paljon hankalia taukoja kun tuskailla näinä vähäisiin päätöksiin, hän tulee alkaa epäillä, että olet itse asiassa sellainen mies hän etsii. Hän tulee alkaa epäillä "kemia".

Lisäksi lisäämään oman alkuperäisen dating menestystä lisäämällä virtausta, sinun täytyy edelleenkin tehdä näitä yksinkertaisia ​​pikku päätöksiä - nopeasti ja helposti - vaikka alat nähdä joku säännöllisesti. Miksi? Koska nyt tämäntyyppisiä pikku päätöksiä nopeasti ja helposti on helppo tapa koota kunnioittaa.

Muista, kunnioittaminen on yksi tärkeimmistä romanttinen suhde. Jos hän ei kunnioita sinua, hän ei tule koskaan rakastamaan sinua ... tai jopa himoita sinua. Keräämään kunnioitusta naisten on tärkeää teidän romanttinen menestys.

On olemassa paljon vähän tapoja, joilla voit kerätä kunnioittaa (aiheena tuleva artikla). Yksi helpoimmista on käsitellä näitä päätöksen pistettä helposti. Se on myös yksi tapa, että kaverit hyvin usein tyriä ... ja he eivät edes huomaa sitä.

Kuvittele saapuvat samana ravintolassa teidän päivämäärä. Te ajaa ympäri ja ympäri etsivät paras paikka. Ei ole emäntä, joten sinun ja hänen seistä siellä ja yrittää päättää missä sinun pitäisi istua. Muutaman minuutin, hän poimii pöydällä ja te kaksi päätä sitä.

Dating ein wählerischer Esser Ain't Easy


perjantai 14. lokakuuta 2011

Halloween Costume Dating Style


Voit rakastan sitä tai vihaa sitä, mutta se tuntuu ei ole kiertää Halloween. Vuodesta karkkia maissi toimistossa on costumed gourds supermarketista, tämä on yksi loma että Spooks tai kipinöitä meille ei väliä kuinka vanha olemme.

Toisin kuin koskaan ennen, on mahdollisuus pukeutua ylös tai alas tekee puhdasta aikuisviihdettä jälleenmyyjinä ennustavat enemmän varoja puvut aikuisia. Itse asiassa tekemän selvityksen National Retail Federation toteaa, että amerikkalaiset aikovat kuluttaa paljon enemmän tästä Halloween kuin viimeksi, ja arviolta miljardi dollaria tullaan käyttämään trick or treat pukea aikuisille, ja yli kolmasosa vastaajista suunnitelma heittää tai osallistua osapuolelle Kaikki Hallow aatto.

Tämä uudenaikainen innostus lomasta kerran pyöri maapähkinän kokoinen merkkiä voidaan hyvittää kovat ajat, että edelleen rutto meidän todellisuuteen. Playing pukeutua on hyvin ajoitettu mahdollisuus keskeyttää meidän epäuskon ja pitää hauskaa yöksi.

Voit valita yhden tämän vuoden trendit asuja tai vedä Classic go-puku pois sängyn alta, vain varoittaa, että mitä vaatteita Halloween lähettää hienovaraisia ​​viestin, joka voi pelottaa pois tai uistin vääränlaisia ​​merkkejä.

Miehet

Cowboy: maanläheinen, mutta Sly, kestävä ja Sun-suuteli Maverick tulee köyttä kahdenlaisia ​​Naiset: kaino, herkkä belle tai villi Trail-bleiseri. Vaikka pelissä cowboy on taatusti hauska ja villi seikkailu yhden yön, tiedä tämä: useimmat naiset eivät pidä näistä Bad Boys naimisiin tyyppi.

Superhero: Power nälkäinen villainesses on yrittää kaivaa kyntensä sinuun joten varaudu harppaus korkeat rakennukset (tai ainakin käyttää hissiä saada jopa heidän asuntonsa). On helppoa huijatuksi neitoja valepuvussa jotka tuntevat vetoa super rikollisuuden torjuntaan ominaisuuksia, eivät vain purra kryptoniittia tai menetät kaikki valtuudet.

Vampire: Naiset vuosisatoja ovat olleet kiinnostuneita noiden onnettomien veren imeminen olentoja, mutta muista, että paranormaaleja maailma on kylmä, salaperäinen maailmankaikkeus ja ne, jotka jää pois se voi olla pelissä tappava peli. Tämä tyyppi höyryävän ensisilmäyksellä vetovoima, joka on todennäköisesti mennä tappava!

King: näy Viva Las Vegas getup on pakko saada bändäreitä, mutta viisaat tietävät, että uskolliset fanit usein muuttuu epätoivoinen seuraajia. Jos et ole etsimässä suhdetta, pukeutua rento rokkari ja ohittaa glitzy kultaa, sävyjä ja puoli palovammoja.