keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Dating-sivuston kysyy "oletko tarpeeksi kuumaa?"


Freelance urakkatöitä

Trenton, New Jersey (AP) - Jason Pellegrino (8,2 houkuttelevuutta mittakaavassa) sanoo ongelma Internet dating palveluja ei riitä todella kuuma näköisiä ihmisiä.

Niinpä hän ja liikekumppani luoneet HotEnough.org, eräänlainen online-versio Studio 54, yksin 70-luvun disco, jossa päästettiin oli armoton Darwinian käyttää. HotEnough.org on "kunnossa, hyvännäköinen" ihmiset.

Mahdollisille jäsenille on toimitettava kuvia ja on mitoitettu 8 tai uudempi ihmiset jo klubin. Kun he ovat, he saavat sähköpostia muille "hotties" 9,95 dollaria kuukaudessa.

"Se on varmasti vaikea saada läpi, että köysi, mutta kun olet, olet, ja olet osa puolueen" Pellegrino sanoi. "Mutta te tiedätte, siellä tulee olemaan paljon ihmisiä ulkona odottamassa."

33-vuotias sanoi hän ja hänen kumppaninsa Sean Cohen loi sivuston teon jälkeen, että Internet dating sivustoja houkuttelee monia rohkeita ja epätoivoisia ihmisiä, mutta ei erityisen houkutteleva niistä.

Muutaman kuukauden kuluttua sen käynnistämisestä, jäsenyys on hieman alle 1000, Pellegrino sanoi. Alussa vain 8 prosenttia niistä, jotka hakivat teki laatua, mutta nyt noin 25 prosenttia hakijoista ei, hän sanoi.

Hakijoiden on lähetettävä kolme kuvaa, joista yksi koko kehon ammuttu. Aktiivisia jäseniä määrä kuvia verkossa ilman mitään muuta tietoa ihmisiä.

"Ihmiset voivat sanoa, että sivusto on matala, he voivat sanoa sen pinnallisia, mutta mielestäni olemme kaikki vähän pinnallinen, kun se tulee dating" Pellegrino sanoi.

Yksi "hotties" hyväksytty seuran Jimmy Ziomek, 29-vuotias New Yorkista, joka mitoitettu 8,2. Ziomek, joka sanoi työnsä kiinteistö pitää häntä menemästä ulos, paljon on siniset silmät ja vaaleanruskeat hiukset ja käy kuntosalilla neljä-viisi kertaa viikossa.

Käyttämällä HotEnough.org "säästää aikaa ja se etsii sinua kaventaa se alas ihmiset että olet kiinnostunut kokouksessa", hän sanoi.

Niistä, jotka eivät tee leikkaus oli Jeanette Miettikää, 28-vuotias Internet Blogger East Orange, New Jersey, joka pitää itseään 8 tai 9. Hän sanoi soveltaa, koska hänen mielestään olisi hyvä juttu.

"Minulla on mitoitettu kuten 5,7", hän sanoi. "Kun laitat itsesi siellä missä tahansa tilanteessa, vaikka se on yksi, joka et ole ottanut vakavasti, se tulee pisto."

Mutta hän myös päätteli: "Et voi tehdä suhteesta olemalla käsi karkkia."

Kuten se tai ei, HotEnough.com toimii mukaan periaate, että katselijat sinkkuja kohtaus on tunnustettu jo pitkään: "Ihmisillä on taipumus päätyä kumppaneiden kanssa, jotka vastaavat niitä fyysisiä houkuttelevuutta", sanoo Margaret Clark, psykologian professori Yalen yliopistossa .

Pellegrino, jonka päivä työpaikan projektipäällikkönä rakennusalan yritys Maplewood jää juurikaan aikaa dating on ruskeat silmät ja valoisa hymy, käy kuntosalilla vähintään kolme kertaa viikossa ja saa hänen tyylikäs leikkaus kosketti jopa kahden viikon välein. Hän oli iloinen voidessani antaa sen päälle oman Web-sivuston.

"Pidän itseäni enemmän kuin 7,5 välillä", hän sanoi.

Copyright 2007 Associated Press.