keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Ottaa riskejä Dating, voitatte palkintoja


Kolme Single No More yhden lisäävät ulos niiden mukavuus alueilla tavata uusia ihmisiä - ja yksi, itse kuvatut kyynikko, on harkinnut lopettamista. Se on torstaina, mikä tarkoittaa että se on aika toisen päivityksen neljästä metro Detroiters Free Press auttaa löytämään päivämäärät.

Loretta Green, 32-vuotias college kirjastonhoitaja Detroit on ollut muutamia päivämääriä yksinhuoltaja hän tapasi online - valu sivuun hänen sääntö ei dating miesten, joilla on lapsia. Suhde valmentaja Free Press palkattiin auttoi häntä saavuttamaan tämän päätöksen laajentaa hänen vaihtoehtoja. "Mihin on minun tyyppiä ei ole toiminut minun puolesta", Loretta sanoo. Hän tunne yhteys hänen kanssaan. "Tämä saa minut pyydän lähimmät ystävät monia kysymyksiä:" Kuinka kauan sinun tulee päivä, ennen kuin se vakavaa? Mitkä ovat säännöt, kun aloitetaan suhde? ... Miksi jotkut ihmiset rakastuvat niin nopeasti? "

Maureen Rose, 43-vuotias Autonvalmistus ohjaaja alkaen Rochester Hills, otti riskin viime viikolla. Vaikka drinkin kanssa tyttöystäviä, hän huomasi komea mies baarissa. "Tilasin hänelle juoman, sitten meni yli ja Esittelin itseni. Juttelimme 30 minuuttia ennen kun piti lähteä. Annoin hänelle oman sähköpostiosoitteen. ... Sain sähköpostia hänelle toistaen, että hänelle on juuri muuttanut takaisin kaupunkiin ja että hän oli hankkiakseen itselleen taloudellista sijaitsee ennen hän voisi vastavuoroisesti ja pyytää minua ulos juomaan. Oliko kiva tapa sanoa, "Ei kiitos?" "

Randall Walker, 31-vuotias 401 (k) konsultti Royal Oak, on ollut kaksi päivämäärää naisen kanssa, joka otti yhteyttä häneen läpi Free Press. Heidän ensimmäinen päivä kahvia meni hyvin. Sillä heidän toinen päivä viime viikonloppuna, Randall ajoi Lansing, missä hän asuu. Optimismi hän tunsi, kun hän ensimmäinen kohdannut häntä haalistuneet: "En vain tuntuu että siellä on yhteys hänen kanssaan, ja minä juuri nyt. ... Hän hakee hänen PhD ... ja on kokopäivätyötä, jossa hän jakaa aikansa Flint ja Ann Arbor. Jos me käynnistää suhteen, niin tiedän, että se olis erittäin kova. "

Pat Moylan 53-vuotias neuropsykologi vuodesta Northville, on ristiriidassa noin Single No More hanke. Hän toteaa ryhmän istunnoissa dating valmentaja eroon. Ja hän myös tunsi ei sovi, koska hän on vanhempi kuin muut osallistujat. Mutta sitten hän puhui muille naisille iän jotka sanoivat he seuranneet hänen edistymistään kautta sanomalehti. "Olen ollut piristi päälle paljon naisia yli 50. ... Olen vain yllättynyt, kuinka monet ihmiset sanovat," minä olen juurtuvat sinulle, Pat. " "


tiistai 27. huhtikuuta 2010

76% naisista Päivä Vanhemmat miehet


Palm Desert, CA (PRWEB) 04 syyskuu 2006 - kunniaksi National Singles Week, 17-23 09, Itä € ™ s Just Lounas, johtava treffipalvelu kiireisille ammattilaisille, on julkaissut tilastot vuosikertomuksessaan Dating noin sinkkuja, seurustelusta ja iästä. Mukaan kyselyn 3571 kaksinpelin 76% naisista päivämäärä miehiä, jotka ovat vähintään 5 vuotta vanhempi kuin ne, kun taas 80% miehistä päivämäärä naisia, jotka ovat vähintään 5 vuotta nuorempi kuin ne.

â € œA paljon naisia jotka päivästä vanhemmat miehet etsivät vakautta ja kypsyyttä, â € sanoi Alana Beyer, varapuheenjohtaja Itâ € ™ s Just Lounas. â € œThey haluavat jonkun, joka on sopeutunut uransa on hyvä hoito-ottajalle ja on tosissaan löytämään muita huomattavia. Riippumatta siitä, sinkkuja on seurustelevansa vanhempi tai nuorempi 67% oli sitä mieltä 1-5 vuotta on käytännössä ikäero couples.â €

Niistä 18% miehistä, jotka haluavat päivämäärä naisia, jotka ovat vanhempia, 6% myönnä ottaa päivätty yhden vanhempi ystävä vanhempaansa. Kun kysytään, he voisivat päivämäärä vanhempi julkkis, 34% miehistä ilmoitti, että niiden tunnettuudesta valinta olisi Annette Benning, toinen 22% valitsi Diane Keaton. 62% naisista sanoi päivä Harrison Ford.

Kysyttäessä mikä nuorempi julkkis he mennessä 26% naisista valitsi Orlando Bloom, 24% sanoi Jake Gyllenhaal ja toinen 23% valitsi Nick Lachey. Kun aiheuttamat samalla kysymyksellä, 33% miehistä sanoi päivämäärä Jessica Alba, vaikka Scarlett Johanssen ja Jessica Simpson tuli sidottu 21%.

Tietoja Itâ € ™ s Just Lounas
Koska Itâ € ™ s Just Lounas on perustettu vuonna 1991, yhtiö on järjestänyt miljoonia hauskaa, ensimmäinen päivä lounas tai juomia töiden jälkeen - ilmapiiri, jossa singleä voi Viihdyn prosessia kokouksen uusi henkilö. Yli 90 paikkakunnalla eri puolilla maailmaa joka päivä IJL vastaa asiakkaiden yksi-vastaan-yksi, sitten järjestää satoja hauskaa, ensimmäinen päivämäärät lounaalla tai juomia töiden jälkeen yli 1500 ravintolaa. Ei kuva tai online profiilin maailman nähtäväksi. Monien esittäytyminen johtaa toinen päivämääriä, Itä € ™ s Just Lounas worldâ € ™ s johtava ensimmäinen päivä viranomaiselle.

USA dating teollisuus on arvioitu lähes 1,5 miljardia dollari, ja kasvaa 25% vuodessa, 110 miljoonaa yhden aikuista pelkästään Yhdysvalloissa.


Treffit ja Seduction Vinkkejä Movie


Elokuvan "koulu Scoundrels" on noin kääntämällä "häviäjä" tulee itsevarma, luottavainen mies. Joten hän voi helposti onnistua naisten dating ja viettelijä.

Erityisesti näkemys maailmasta jota opettaja taiteen dating ja viettely, yksi on erittäin kilpaillussa maailmassa, jossa on vain 2 eri miehiin ...

Ne, jotka paskaa
Ne, jotka syövät paskaa

Toisin sanoen dating tyyli opetetaan täällä on voittamisesta, perustuu Alpha Male tyyppi asemaan.

Jos et tiedä mitä Alpha Male on kuvitella näitä peuroja butting sarvien että näet luonnon osoittaa. Aivan kuten, että "butting päätään" muiden miesten määrittää, kuka hallitsee mies pakkaus on teema, mitä tämä dating miesten komedia kertoo.

Se on hauska ja viihdyttävä. Osa periaatteista dating opettajan elokuva opettaa todella päteviä keinoja houkutella naisia. Vain osittain, jos sanoisin, että se on viettely lähestymistapa on huono siellä makaa saavuttaa niin tärkeä lähestymistapa dating naisia. Ilmeisesti, joten ei käsikirjoittaja ensisijainen "häviäjänä" voittoja hänen luottamustaan, voittaa opettaja (joka on psykopaattinen noin hallitseva) ja voittaa tyttö validoivat puhuu totta.

On monia viettely tekniikoita käyttäen makaa kuin tapa houkutella ja vietellä naisia. Mielestäni on järjetöntä, koska on olemassa valtava määrä hyvännäköisiä naisia ympäri. Jokainen, joka on turvauduttava tällaisten menetelmien mennessä kuuma naisia (tai naisia ollenkaan) käsittelee hyvin vakava puute monimutkainen.

Toisin sanoen on tarpeeksi naisia ympärillä, että jos te vain pysytte asenne voit helposti löytää nainen, joka on sinulle oikea valinta. Usein nainen on niin innoissaan löytää jännittävä varma mies että monet hänen estoja mennä lentävät ulos ikkunasta. Jos et näytä tarvitseville tai etsiä hänelle liikaa niin hän on enemmän varovainen ja pidättyväinen. Mutta saamme tätä myöhemmin ...

Ensinnäkin haluan kirjoittaa viitteitä siitä, että opettaja elokuvan "koulua Scoundrels" kirjoitti hänen taulu, kuten suuntaviivat kokouksen kuuma naisille.

Se on nimeltään "Kuinka saada naisia Bar sänkyyn", ja voisi hyvinkin olla lukenut, miten kohdata ja houkutella naisia ...

1. Olla vaarallista, se on cool.

2. Ei kohteliaisuuksia. EVER.

3. Aina tytön yksin.

4. Missä olet, Place "Lame"

5. Liittyvät hänen yhdensuuntainen hänen näkemyksistään.

Tulevat viestit menee pikku analyysi kullekin näistä periaatteista edellä mainitut. Jos et ole jo nähnyt elokuvan, suosittelen lämpimästi sitä.