tiistai 13. huhtikuuta 2010

Interview With Christan Marashio


John Hawkins

Christan Marashio kulkee suosittu dating neuvoja blogi nimeltä "...... ja siksi Olet Single. "Lukemisen jälkeen hänen bloginsa, olen huomannut hänen kirjallisesti on erinomainen ja hänen neuvoja yleensä paikalla on. Joten sain juosta Christan haastatteluun. Seuraavassa on muokattu opintosuoritusote Keskustelumme:

... Mitä väärinkäsitykset luulet, että miehet ja naiset ovat toistensa seurustella? Mitä miehet ajattelevat naisista ajattelevat, että he eivät, ja mitä naiset ajattelevat miehet ajattelevat, että he eivät?

Uskon, että miehet olettavat, että kun naiset sanovat etsimme jonkun taloudellisesti vakaa, että me tarkoitamme, minä etsin jonkun kuka pitää minua elämäntapa, johon olen tottunut.

Ja mitä me tarkoitamme taloudellisesti vakaa ja vakiintuneen on, emme puhu emotionaalisesti - emme puhu turvallinen - me puhumme yhdessä. Kyse ei ole niinkään siitä, kuinka paljon teet, mutta olet paikassa, jossa maksat laskuja, pitää huolta itsestäsi ja elämäsi ei ole vakio mullistus?

Se on enemmän mitä naiset tarkoittaa kun sanomme, että haluamme jonkun taloudellisesti vakaa, ratkaistu, ja turvallista. Miehet kuullessaan ja he ajattelevat "kullankaivaja" ja se ei pidä paikkaansa.

Entä päinvastoin? Mitä mieltä naiset ovat misperceiving että ihmiset sanovat?

Tiedätkö, aion mennä ikäisekseen yksi. ... Naiset olettavat, että koska he luulevat näyttää nuoremmalta, se tarkoittaa, että ne olisi yhtä houkutteleva kuin nainen itse on nuorempi. Minulla on paljon naisia, jotka kirjoittavat ja sanovat: "Minä olen neljänkymmenen, mutta kaikki ystäväni kertovat minulle Odotan kolmenkymmenen" ja olen aina sanonut: "No, se on toteutettavissa, mutta emättimeen vielä neljäkymmentä."

Lopussa päivän, en halua sanoa miehille vain välitä vagina - he eivät ilmeisesti. Mutta miehet pyrkivät lisääntymään ... mielestäni miehiä, kun he katsovat nuoret, he eivät vain katsoa kauneutta, he pitävät vähemmän matkatavaraa, tiedätte, se ei tule olemaan yhtä vaikeaa, ja siellä ei tule kuin monet vanteet hypätä läpi. Naiset olettavat, että miehet valitsevat nuoret naiset tai kiinnostavat nuorempia naisia, koska he seksistisiä tai ageist jollakin tavalla. Mutta se ei ole pelkästään lisääntymis-asia.

Jälleen se palaa haluavat naisen, joka saa heidät tuntemaan hyvä itseään - ja se ei ole vain, koska hän on nuorempi. Se ei ole mikä tekee hänestä hyvän olon itsestään. Hän ei usko, että hän on noin palkinto, koska hän pystyi hakemaan nuori nainen. Se on enemmän kuin nuoremman naisen tulee pöytään vähemmän matkatavarat ja vähemmän ennakkoluuloja. Joten suhde miehen mieli tulee olemaan hieman helpompaa.

Olet hyvin kiltti ja kaverit täällä, minun täytyy kertoa sinulle, sillä olisin mennyt melko yleisiä tulkinta siellä. Joten olet itse asiassa mukavampaa kuin olen ja olen mies.

Mitä tarkoitat?

No, minä tarkoitan, olisin sanonut miehille, jotka haluavat nuorempia naisia kuin niitä, koska he ovat nuorempia ja he tuntevat paremmin noin itse, koska he ovat vuodelta nuorempi nainen. Siis, mitä 18 vuotta vanha on tarjottava 35 vuotta vanha paitsi että hän on 18? Sitten hän voi kertoa kaikki hänen ystävänsä, "Hei kattokaa, olen vuodelta 18 vuotta vanha."

Kyllä, mutta päinvastoin, mitä 40 vuotta vanha nainen antaa 25-vuotias mies, muuta kuin kokemusta sanomalla: "Minä olen dating vanhempi nainen?"

No, se on totta.

... On olemassa paljon tyyppejä kuin että siellä, mutta en halua pitää niitä lainata, lainaus, tyypillinen tai normi.

Voitko kuvailla pahin päivä olet koskaan henkilökohtaisesti ollut?

... Tiedätkö, minulla oli yksi online mennessä todennäköisesti noin vuosi sitten, kun kuva oli selkeästi hyvä kymmenen-viisitoista vuotta vanha, mutta näytti varsin tuore. Olen vain istunut minun pöydän sekoittaen minun margarita koko ajan, koska olen katsot kasvot ja ajattelu se ei ole minun päivä, tämä on hänen isänsä.

Oletko koskaan tuoda sen hänelle? Sanoitko jotain?

Ei, minä vasemmalla. Sanoin vain ... täällä on rahaa minun juoda, oli kiva tavata, ja lähdin. Ei ole mitään järkeä tuoda sitä. Mitä hän sanoisi? Siis todella, ei vain mitään järkeä, etkä halua häpeä ketään ...

Mikä on pahinta pala perinteisen viisauden dating se kelluva noin siellä?

En pidä kun ihmiset kertoa naisille heidän on ... tehdä kaveri ansaita se. Koska mielestäni paljon naisia tämä merkitsee sitä, hänen täytyy joko käyttää paljon rahaa minulle tai minun tehtävä hänelle hypätä kautta vanteet ansaita kiintymykseni tai huomiota. Mitä miehet ja naiset sekä täytyy ymmärtää, se ei ole vain mies tai nainen suhde, joka on "saalis". Olet niin "saalis".

... Oli artikkelin New York Post, missä ne puhuu singleä. Heillä oli yksi kaveri ja yksi tyttö ja mies hyvin vapaasti myönsi ... "En todellakaan halua tavata joku. Tarvitsen jonkun on eräänlainen pitää minut linja, ja haluan todella joku elämäni "... taas nainen sanoi, "Oh, Olen nauttia vapaudesta, ja rakastan sinkkuna tässä kaupungissa." esitin siellä minun yleisöä ja sanoi, "Onko mahdollista, että naiset ovat kertoneet itse niin kauan "En tarvitse miestä täydellinen minulle, ja oi, rakastan sinkkuna, se on melkein tullut eräänlainen selviytymiskeinona?"

... Kuten ikääntyessään, kun osut 35, 36, 37, et saa hylätä paljon useammin. Miehet eivät ole yhtä vastaanottavaisia naisten yli 35 tai 36. Ne eivät yleensä maksa meille huomiota, että he tekivät, kun olimme 28. Joten mietin, jos luulet meidän kerrot ... itse että selviytymiskeinona ... niin että emme tunne pistin hylkäämistä. ... Olemmeko sanoneet, että meidän kustannuksella? Koska kun me hankkia joku että haluamme, olemme kertoneet itsellemme, että olemme niin onnellinen sinkkuna, että taistelu sisällyttää joku muu elämäämme.

Uskon, että on jotakin, joka menee sekä miehiä että naisia. Mielestäni miesten ja naisten välillä sekä ajatus, "Rakastan sinkkuna ja tämä on minun leikkipaikka ja se on kuin lapsi on karkkikauppa." Sitten kaverit pääsee tiettyyn ikään he haluavat asettua.

Meillä oli tämän puhelun toinen päivä. Hän oli 41 vuotta vanha ja sanoi, tiedät, "minä olen odottava on, tiedät, 3-4 lasta, enkä usko, että olen menossa ole mitään ongelmia saada nainen 20s" ja voisitte kertoa mitä hän odottaa, että tämä kaveri vain ei ollut otettava lukuun mitään nainen.

Uskon, että kun saat olla sinkkuna niin pitkään ja ajatellut vain itseäsi varten niin kauan, mielestäni kun se on aika antaa jonkun, siitä tulee todellinen taistelu. Mielestäni on paljon esteitä keksiä, että niiden on voitettava.

Ei yhteistä näkemystä, jossa on paljon miehiä, että mukava kaverit on viimeinen naisten kanssa. Mitä mieltä olette siitä? True? Väärin?

Mielestäni se riippuu siitä, mitä te tarkoitatte "kiva." Do mielestäni naiset eivät vetää mukavia miehiä? Ei, en usko, että. Uskon, että mieletön. Luulen, että he rakastavat kiva kaverit.

Tiedän henkilökohtaisesti rakastan miestä, jolla oven minulle, puhelut, kun hän sanoo, että hän menee, ja joka ei pelaa pelejä. Minun mielestäni me kuin joku joka on enemmän haastetta? Mielestäni miesten ja naisten välillä sekä tehdä.

Mielestäni varsinkin kun olemme nuorempia, meillä hylkää lainaus lainaus kiva kaverit koska me perässä kaverit, jotka ehkä ovat poissa meidän liiga tai ei hyvä meille. Mutta mielestäni me ikääntyessään, opimme arvostamaan mukava kaveri. En vain hyväksy tätä ajatusta, että naiset ovat "Oh, joka haluaa mukava kaveri? Haluan paha. Haluanko kaverin, joka ei ole mukavaa. "Tämä on naurettavaa ...

Nyt viimeinen kysymys. Ei Miten houkutella ja ymmärtää miesten e-opasta sivuston. Oletan kirjoitit, että on se oikea?

Kyllä.

Yksi niistä asioista, se kertoo voi kertoa teille, "miten määrittää hänen todellisen tarkoituksen." Joten miten sen voi tehdä?

Kaksi asiaa: kuuntelee, mitä hän sanoo, ja voit kuunnella gut. Meidän vaisto on tärkein työkalu, joka meillä on. Tyven kaikki olemme eläimiä. Voin katsella minun kissa, kun hän kuulee melun ulkopuolella, näkee linnun, tai jopa kuulee lintu säröt - ja hän reagoi. Ei suodattimia. Se ei ole samea, vaistot.

Kun kaveri on tasalla sinua, tai jopa hänen online dating profiili ja sanoo asioita, kuten "olen töissä paljon ja joudun matkustamaan paljon, ja haluaisin kovasti olla joku roikkua mukana." Mitä hän on pohjimmiltaan sanonta on, "en aio olla noin, Etsin jotain rento." Jos sanot hänelle: "Tee minulle palvelus - yrittää antaa minulle kuin 48 tuntia ennen, sillä minulla on muita suunnitelmia," tai mitä tahansa, ja hän ei tee sitä, hän ei kuunnellut tarpeisiin. Hän ei edes yritä tarpeisiisi.

Jopa silloin, kun sinulle sähköpostia joku on online dating sivuston ja te sanotte, "Here's my numero, miksi emme puhua puhelimessa?" Ja hän lähettää sinulle takaisin, melkein kuin jos et edes sanoa, "Let's puhua puhelin, "hän ei kuuntele sinua. Se on huono merkki.

Niin, että miten voit kertoa, mitä hänen aikeet. Nämä pikku merkkejä, ne pikku lausuntoja, mutta enemmän kuin mitään, kun olet joka päivä ja joku ei tunnu oikealta, se on luultavasti koska se ei ole.

Christan, maksamatta. Kiitos aikaa.

??? ??? ???? ??????


maanantai 12. huhtikuuta 2010

Top 10 Online Dating Mistakes

Tämä yhteenveto ei ole käytettävissä. Näytä postaus klikkaamalla tätä.