lauantai 28. huhtikuuta 2012

Dos ja kiellot Sähköpostitusvaihtoehto Virtuaalitreffailun ottelut


Kun ystäväni kuka kastamalla hänet toe takaisin maailman online dating äskettäin pyysi kolme nopeaa säännöt muistaa, kun sähköpostia mahdolliset vastineet, mieleeni juolahti, että jos hän tarvitsi hieman kertauskurssi, jotkut varmaan tekemään liian . Loppujen lopuksi niin kätevä kuin se on, sähköposti on täynnä mahdollisuuksia ampua itseäsi jalka ja satuttaa ampui tehdä todellinen yhteys. Joten sen jälkeen hypätä kahdeksan käskyt ja kiellot muistaa sähköpostitse potentiaalinen online dating ottelun.

1. ÄLÄ pitää se lyhyt. Ajattele sähköposti alkupala. Älä pilaa hänen ruokahalua ruokkii häntä pääruoka-kokoisia annoksia ennen pääruoan. Pidä häntä janoaa lisää.

2. Älä kaksoisnapsauta email. Yksi sähköpostiosoite kullekin sähköpostia saanut, OK? Kirjoittaminen kaksi tai useampia sähköposteja ennen kuin olet saanut vastauksen ensimmäiseen ei vain saa sinut näyttämään hieman pakkomielle, se myös tekee se näyttää sinulla ei ole mitään parempaa tekemistä aikaa.

3. DO kysyä ainakin yksi kysymys kustakin email. Joillakin ihmisillä on vaikea kuvauksen, mitä kirjoittaa sähköpostia, niin on helppo antamalla vähintään yksi kysymys, hän voi vastata. Ellei hänellä persoonallisuutta vakosametti, hänen pitäisi pystyä kantamaan keskustelua ainakin kohta sieltä.

4. ÄLÄ paasaavat. Nopea, hauska rivi ihmisistä oman rakennuksen kun hissi on vain yksi kerros on yksi asia, säveltäminen viiden kohta essee on kasvava laiskuus ja yleinen itsensä imeytymistä ihmisiä tänään on aivan sietämätön.

5. ÄLÄ odota ainakin puoli päivää aikaa vastata. Ei vain saatat näköisenä Sinulla ei ole mitään muuta meneillään lisäksi odottelemalla tietokoneen sähköpostin häneltä vastaamalla liian aikaisin voi tehdä hänestä tuntuu vähän stressaantunut yli pysyä teidän tahdissa.

6. Eivät tunnusta kaikkia. Tämä ei ole hoito - tallenna salaisuuksia, epävarmuus ja tukahdutettu viha teidän äiti ja paras ystävä tai kutistua. Jos haluat tunnustaa jotakin, tunnustat, että ohitit viikonloppu workout osua reuna teatterin festivaaleilla lähistöltä sijaan. Ainakin se antaa hänelle käsityksen siitä, harrastukset.

7. ÄLÄ olla varovainen jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten sukunimeä, off-site sähköpostiosoitetta, ja tietenkin kotiosoite. Tämän pitäisi olla itsestään selvää, toivon.

8. Älä anna tietoja missä työskentelet. Se vaarantaa työsi ja oman henkilökohtaisen turvallisuuden.