keskiviikko 3. elokuuta 2011

Miksi työlistat ovat huono idea Kun olet ainoa ja dating


Kun dating, se houkuttelevaa luoda malli Mr. tai Ms Oikea.

Hän on hyvin määritelty uran, pitkät jalat, vaaleat hiukset ja rakastaa coffeehouses.

Hän on vahva ase, kiva hampaat ja halu matkustella.

Kuulostaa hyvältä paperilla, eikö?

Mutta tässä on ongelma, että lähestymistapa: By hoonaus on, mitä luulet haluat, voit rajoittaa mahdollisuuksiasi rakkautta. Mukaillen entinen puolustusministeri Donald Rumsfeld, on tuntematon tuntemattomat sodassa - ja myös rakkaudessa. Et voi tietää mitä haluat kunnes kohtaat sen.

Tämän seurauksena singleä on avauduttu mahdollisuuksia rakkauden. Rajoittaminen itsesi tiettyä "tyyppiä" vain forestalls teidän onnellisen lopun.

On monia syitä singleä takertuvat muistilistaksi kun dating. Se tarjoaa kontrollin tunne muuten hämmentävää kokemusta, ja se voi olla puskurina menneistä loukkauksista, too. Ajattelemme asioita, kuten:

â € ¢ En haavoittuvia uudelleen.

â € ¢ aion siirtyä mitä ei toiminut aiemmin suojaamalla sitä vastaan ​​tulevaisuudessa.

â € ¢ Koska minun viimeinen surkea poikaystävä oli urheilija, en ikinä päivämäärä Jock uudelleen.

â € ¢ Koska ex-tyttöystäväni perhe oli sellainen painajainen, se on vain lapsia täällä ulos.

Tietenkin jokaisella on matkatavarat, kun se tulee suhteita. On tärkeää jättää jälkeensä loukkaava tai epäterveet ovat tietoisia niistä mahdollisesti menossa terapiaan ja työ voidaan estää saman kiima. Mutta on henkilön pituus, urheilullinen etuja tai uran todella tärkeintä?

Siellä suurin osa sinkkuja jumiin kun etsivät rakkautta. Jos voimme olla tietoisia siitä todellisia tapoja menneisyydestämme suhteet ovat vaikuttaneet meihin, voimme estää heitä saamasta liian paljon vaikutusta läsnä.

Monessa listmaking johtuu perheen ja yhteiskunnan odotukset. Meille kerrotaan, kuka on "hyvä" kumppani perustuu pinnallisia ominaisuuksia. Monet vanhemmat, vaikka hyvää tarkoittava, haluavat lastensa löytää kaverit kanssa ominaisuuksia, jotka järkeä niitä. He haluavat parasta lapselleen - turvallisuus - mutta se voi tulla hinnalla intohimo ja todella seuraavat sydämesi. Naimisiin asianajaja tai malli ei välttämättä aio tehdä kaikki OK. Paljon parempi resepti rakkaus on miettiminen perusarvot, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Jokaisella on oma käsitellä katkaisijat. On isoa, kuten uskontoon tai päihteiden väärinkäyttöä, ja hienosyisempi maiden, kuten älyllinen uteliaisuus tai affiniteetti seurusteluun. En usko että on mahdollista olla täydellinen tabula rasa, jossa rakkaus on huolissaan, mutta mitään luetteloa olisi vapaa fyysisten ominaisuuksien ja on vähintään kolme perusarvoista sitä. Keskity mahdollisuuksia, ei odotuksia. Suunnittelu mitä joku näyttää, keitä he ovat ja väriä bridesmaids leningit on tapa squashing Rakkauden tiet.

Suosittelen lukeminen vuosi Kyllä Maria Dahvana Headley. Hän suostui mennä ulos kaikki, jotka pyysivät häntä koko vuoden. Arvaa mitä tapahtui lopussa se? Hän löytänyt todellisen rakkauden. Elämä on tarua ihmeellisempää.

Kaikille singleä siellä: Älä anna dating jauhaa sinut alas. Avaa sydämesi. Avaa mielesi. Ja rakkaus, jonain päivänä pian, löytää sinut.

Laura Berman, Ph.D., on parit terapeutti ja johtaja Chicagon Berman Center.


tiistai 2. elokuuta 2011

Miksi naiset tykkäävät Ugly Miesten


Tutkimuksessa, joka avaa salaisuudet vetovoima, psykologit ovat tutkineet, miten evoluutio on vaikuttanut Kuumia ja mikä ei modernissa parittelun ja dating peli.

Monille se tulee yllätyksenä. Naiset eivät välttämättä mennä ulkonäköä, vaan vallan ja vaurauden tila.

"Ei se niin näyttää ei väliä naisille, kunhan vain asiaa vähemmän kuin muut asiat - erityisesti signaalit rahan ja turvallisuus", psykologi ja kirjailija Viren Swami löytynyt.

Tutkimuksen sisältämät teoksessaan psykologia fyysinen vetovoima, totesi myös, että olemme matala nippu, kun se tulee vyötäröä.

Ihmiset onnettomuuteen ovat paljon todennäköisemmin on pelastettava, jos ne ovat normaalipainoisia kuin alipainoinen tai ylipainoinen, ikäisensä.

Ja kun se tulee houkuttelemaan miehiä, se ei ole slimness mutta WHR - vyötärö-lantio-suhde - se on tärkeää.

Co-kirjailija Adrian Furnham sanoi alempi WHR parempi, naishahmoja kaltaisessa Scarlett Johansson ja Marilyn Monroe halutuin.

Herra Furnham sanoi yhteiskunta oli muuttunut arvostamalla kauneuden karu Tarzan tyypit täydellisesti hiottuja Brad Pitts.

"Olemme kaikki kehittyneet löytää muita ihmisiä houkuttelevia. Mutta vihjeitä tunnustaa kauneus ovat muuttuneet vuosien varrella.

"Emme vielä varoa asioita, kuten tervehtymisen merkkejä, symmetrinen kasvot on houkutteleva, koska ihmiset yhdistävät sen kanssa terveille ihmisille, jotka tuottavat terveitä lapsia.

"Nykyään me tuomitse ihmisiä ensin kehonsa koon ja sitten kasvojen piirteitä.''

Online Dating - Fem ting å unngå