tiistai 8. helmikuuta 2011

Mustat amerikkalaiset ovat yksi nopeimmin kasvavista segmenteistä Virtuaalitreffailun


HOLLYWOOD, 10 maaliskuu 2010 (BUSINESS WIRE) - Onko online dating voi tehdä suuria asioita musta yhteisö?

Harkitse: Gallup kertoo, että puolet Black amerikkalaiset uskovat että se on "hyvin tärkeä" parit naimisiin, kun he ovat lapsen - mutta mukaan tutkimukseen Pakatut Tosiseikat, enemmän kuin kuusi kymmenestä mustat amerikkalaiset ovat naimattomia, jolloin kyseisen ryhmän eniten vapaa Amerikassa.

Ratkaisu saattaa olla online dating, jossa Afrikkalainen-amerikkalaiset nyt ovat yksi nopeimmin kasvavista segmenteistä markkinoista.

Intohimoinen eksponentti mieltä, että mielekäs, kestävät suhteet ovat välttämättömiä rakennettaessa vahvaa Afrikkalainen Amerikan perheitä, Ron Worthy pääjohtaja BlackPeopleMeet.com - maan johtavista online dating sivusto Black singleä - näkee tiivis yhteys online dating ja eheys perheen.

Edelläkävijä Internet dating sivustoja, jotka palvelevat musta yhteisö, on arvollinen saatavilla heti tarjota ohjausta ja näkökulman syntymistä online dating kohdennettujen yhteisöjen vedoten kokemuksia tuhansien Afrikkalainen-amerikkalaiset, jotka ovat löytäneet sukulaisuutta työmaalla niiden haku ja toveruus, rakkaus ja avioliitto.

BlackPeopleMeet.com toimii People Media (www.PeopleMedia.com), nro 1 tarjoaja kohdennettuja online dating yhteisöjä. Vuonna 2002 aloitettu BlackPeopleMeet on auttanut käyttöön kymmeniä tuhansia pariskunnille, jäsenten enemmistö ikäisille 35-45. Joka kuukausi sivusto tavoittaa 4 prosenttia koko musta väestö Yhdysvalloissa.

"Yhä langallinen yhteiskunta, online dating on tullut tunnustettu yhdeksi tehokkaimmista tavoista, että ihmiset tapaavat ja Black singlet ovat yksi nopeimmin kasvavista kantoja tätä suuntausta, sanoo arvoinen. "Kun tämä väestö siirtyy kaupunkikeskusten ja esikaupunki-asetukset, verkkoyhteisö toimii yhteinen kohtaamispaikka, jossa kokoontua ja löytää toisensa. Verrattuna perinteisiin tavata muita sinkkuja, online dating tarjoaa parhaat altaan mahdollisten suhteen kumppaneiden ja se on varmasti edullisin vaihtoehto nykypäivän vaikeassa taloudessa. "

15 Zeichen You're Meant to Be Together