tiistai 4. tammikuuta 2011

Treffit Patterns joukossa opiskelijaa


Lindsay Beyerstein

Äskettäin julkaistun tutkimuksen opiskelijoiden mieltymyksiä dating vs. Kytkennät on käsittämättömän, tuottaa kansallisten tiedotusvälineiden huomion. Tutkijat havaitsivat, että joukko 19-vuotias college Freshmen Etelä omaksuneet perinteisen sukupuolinormeja. Tutkimus on nimeltään "kytkeä tai Päivämäärä: Mikä Sukupuoli edut?" Ilmoitus operatiivinen oletukset: Tämä koukkaaminen ja seurustelu ovat toisensa poissulkevia, ja että kollegio intimiteetti on nollasummapeli, että kaivantoihin toinen sukupuoli toisiaan vastaan.

Paperin avaa hätkähdyttävän väitteen, jonka mukaan "koukkaaminen on korvattu dating" korkeakoulujen kampuksilla. Kirjoittajat mennä sanoa, että opiskelijat ilmoittavat nyt enemmän Kytkennät kuin eka kerta. Kirjoittajat määrittelevät kytkennät kuin kohtaaminen tuntemattomien tai kulkevat tuttavat eikä odottaa sitoutumista. Fyysinen osa voi olla mitä tahansa suudella yhdyntää.

Tekijät myöntävät, että heidän oli "näyte mukavuutta. 221 aiheita valmistunut 20 minuutin kynän ja paperin tutkimukseen. He olivat kaikki opiskelijat, enimmäkseen Fuksit klo James Madison University, julkinen koulu Virginiassa. Heidän keski-ikänsä oli 18,72 vuotta. Naiset aiheita alakynteen miehiä enemmän kuin 2:1 (oletettavasti, koska siellä oli enemmän naisia psyke opiskelijat tarvitsevat tutkimukseen osallistumisen luotto).

Jos kytkennät kulttuuri tappoi dating, et tiedä sitä tästä näytteestä. Lähes puoli aiheita sanoivat suhde: 29 oli seurustellut alle 6 kuukautta, 76 oli seurustellut vähintään 7 kuukautta, ja 1 oli mukana. Valitettavasti tutkimuksessa ei eritellä siviilisääty sukupuolen.

Opiskelijoilta kysyttiin, ovatko he mieluummin perinteistä seurustelu tai koukkaaminen yleensä. He kysyttiin myös pitävänsä vuodelta vs. koukkaaminen jopa eri tilanteet. Esimerkiksi, jos he olivat alkoholin kanssa houkutteleva henkilö, olisivatko he mieluummin treffeille heidän kanssaan tai kytkeä niitä? Jos he näkivät mahdollisuudet pitkäaikaiseen suhteeseen jonkun kanssa, haluaisivatko he mieluummin mennessä tai liittää?

Kun he kirjoittajat sanovat "perinteisten dating," he ole tosissasi. Tutkimuksen teki selväksi, että opiskelijat olivat kysyttiin 1950-luvun kosiskelu. Perinteiset dating tarkoittaa kaveri pyytää aina, aina maksaa, ja valitsee aina minne mennä ja mitä tehdä. Tässä mallissa kaveri tekee aina ensimmäinen seksuaalinen liikkua. Tutkijoiden perinteinen malli vuodelta maalien naisten passiivinen. Heillä on oikeus kieltäytyä mennessä tai hylätä miehen seksuaalista lähentelyä.

46,67% naisista ja 45,07% miehistä sanoi mieluummin perinteisen dating koukkaaminen yleensä. 41,33% naisista sanoi, että he selvästi suositumpaa perinteisten dating verrattuna 19,72% miehistä. Kaiken 95,3% naisista ja 77,47% miehistä ilmaisi jonkin verran parempana perinteisen dating yli Kytkennät. Miehet olivat taipuvaisempia kuin naiset mieluummin rento kytkennät on rento päivä. Kiinnostavaa kyllä, miehet ja naiset olivat suunnilleen yhtä todennäköisesti mieluummin päivämäärä kytkennät, kun he näkivät mahdollisuudet pitkän aikavälin suhdettaan hypoteettinen kumppani.

Amanda Marcotte löytää tuloksia yllättävää. Kaikki muut tekijät pysyvät samoina, oletat naisia mieluummin perinteinen päivämäärä kytkennät. On perinteinen päivä, kaveri maksaa kaiken ja vie kaiken riski hylkäämisestä. Joten, jos aiot nukkua hänen kanssaan joka tapauksessa, eikö olisi mukavaa, jos hän maagisesti intuitiivisesti, että ja vei sinut ulos syömään ensin?

Älkäämme unohtako mahdolliset sosiaaliset toivottavaa puolueellisuudesta leikkiä. Mukaan perinteisen kerronnan, naisten oletetaan kuten suhteita ja miehiä on tarkoitus kuin nimetön seksuaalisen aluevaltauksia. Psykologit tietävät, että ihmisillä on taipumus liioitella etuuksia he uskovat olevan sosiaalisesti suotavaa ja vähätellä mieltymysten he ajattelevat, jotta ne näyttäisivät huono-vaikka nimettömänä kyselylomakkeen. Kiinnostavaa, vaikka joitakin eroja totesi mieltymykset, miehet ja naiset kertoivat harjoittaa yhtä paljon ensimmäisen päivämäärät ja Kytkennät.

Siellä on paljon faux huolta konservatiivien että seksuaalinen vapaus sattuu naisten tappaminen sankareiden. Ennen kuin pääsemme huuruinen silmäpuoli siitä, kuinka suuri perinteisen dating on naisia, muistakaamme skenaariot naisia pyydettiin kuvittelemaan: kaveri he ovat kiinnostuneita joko ottaa ne pois tai kytkeä niitä. Se on ylösalaisin. Tosielämän perinteisen dating järjestelmä liittyy myös paljon istumisesta, odottamassa kaveri haluat pyytää sinua ulos. Lähtökohtana on, että nainen saa valita kaveri Ajatuskoe. Jos näin ei tapahdu tosielämässä, perinteinen vuodelta ei anna naiselle paljon turvautumista.

Tämä tutkimus on epäilemättä mainittu todisteena "luonnollinen" tai "luontaista" erot miesten ja naisten. Se voi yhtä hyvin olla sitä mieltä, että tämä tutkimus on osoitus sosiaaliset rajoitteet, että miehet ja naiset kohtaavat. Kulttuuri "perinteisen" dating ja sukupuolen tarjoaa kannustimia vaatimustenmukaisuuden ja rangaistukset poikkeavuus. Naiset saavat tilaa houkuttelemalla mies huomiota kautta hyväksyttävää kanavien (vuodelta) ja vaarassa menettää asemansa, jos ne mielletään siveetön. Enemmän juurtunut perinteinen seurustelukulttuurin, sitä todennäköisemmin ryhmä on sääli naisia, jotka haluavat seksiä ulkona dating. Kirjoittajat toistuvasti korostaa, että pelko raiskaus on paljon tekemistä naisten pidättyväisyys noin Kytkennät. Kannustimet ovat päinvastaiset miehille: No Strings Attached seksuaalinen aluevaltauksia ovat yleensä tilaa parantavia kun ottaa tyttöystävä voidaan pitää emasculating rajoitus.

Opiskelijat ovat kätevä väestön tutkimuksessa, mutta olen hämmästynyt, että hypoteettinen mieltymykset joukko 19-vuotiaista on konservatiivinen osassa maata keskustellaan todisteena mitään.

?? ? ????? ???