maanantai 15. lokakuuta 2012

Caught My Husband Online Dating


Hei Meredith,

Olen ollut mieheni kanssa 12 vuotta, ja naimisissa lähes 10. Olen 34 ja meillä on kaksi lasta. Muutaman kuukauden kuluttua minun toisen syntyi, olen sattumalta dating sivusto auki minun mieheni laptop. Hän ei vain luonut profiilin, mutta myös vastasi useiden naiset haluavat olla intiimi ilonpito. Se on palkka dating tyyppisiä sivustoja.

Meillä on ollut useita asioita tapahtuu elämässämme. Hän on lopettamassa opintojaan. Olemme hiljattain siirtynyt uuteen tilaan olla lähempänä perhettäni. Meillä ei ole koskaan ollut suuri sukupuolielämää, koska asioita molemmin puolin. Se on jotain olemme molemmat yrittäneet työskennellä, pois ja päälle. Mielestäni asiat ovat hänen puolellaan, vaikka (fyysisesti enimmäkseen). Se turhautunut minua kauheasti alussa, mutta olen oppinut elämään sen kanssa, koska ajattelin kaikki muu oli täydellistä. Hän oli huomaavainen, avulias, aina muistaa merkkipäivät, ja aina oli jotain erityistä suunnitteilla. Olemme hyviä ystäviä, olen ihaillut ja kunnioittanut häntä, ja luotin häneen täysin.

Kun olen kohtasi hänet tietoa sivustosta, sain selville, että hän oli tehnyt sen kuusi kuukautta (aika minun toinen tytär oli kuukauden vanha). Hän sanoi koskaan tarkoitettu sitä minnekään, vaikka hän ei täytä yhden naisista kerran. Mutta en tiedä, kuinka paljon uskoa häntä. Kun ensimmäinen selville, pyysin häntä koske mihinkään hänen profiilia kunnes ehdin ajatella asiaa. Ja kun olen vihdoin päättänyt pari päivää myöhemmin, että minun täytyi käydä läpi sivuston ja selvittää missä määrin hänen pettämistä, huomasin, että hän oli muuttanut joitakin asioita lieventää, mitä hän oli tehnyt. Tämä heikensi minun luottamusta entisestään, koska hän oli luvannut, hän ei muuttaisi mitään sivustosta. Nyt en usko, että voin uskoa mitään, hän sanoo.

En tiedä mitä tehdä. Hän on hyvä isä. Hän sanoo, että hän ei koskaan tee sitä uudestaan. Mutta luottamus on menetetty.

En tiedä voinko jättää häntä. En halua lapseni kasvaa rikki perheen ja olen varma en halua naimisiin tai mitään muuta miestä elämässäni. Olen aina ollut vastaan ​​avioliitosta ja tuntui että se oli vain koska mieheni oli niin poikkeuksellinen, että se oli järkevää (isäni hylännyt meidät, kun olimme lapsia). Avioero aiheuttaisi myös paljon surua sekä perheessämme (olemme maasta, jossa tämä ei ole yleistä).

Onko tämä iso juttu vai käsitellä katkaisimella? En todellakaan ole ketään kenelle puhua. En halua kertoa perheelleni, koska pelkään heidän lopettaa kunnioittaen häntä. Olen pyytänyt häntä tulemaan puhdas hänen vanhempansa, koska se tekisi minusta tuntuu se merkki on todella katuvan. (En ole uskonnollinen.) Siitä on kaksi kuukautta sitten sain selville, ja hän ei ole tehnyt sitä vielä. Hän näkee psykiatri ja kertoa hänelle hänen elämäntarinansa niin että on enemmän rinta vinkua ja itkeä kuin joku, joka järjestää hänelle vastuussa siitä mitä hän teki.

Pitääkö meidän elää yhdessä ja löytää tapa tehdä tämä siedettävämpää vai pitäisikö minun siirtyä? Olenko oikeassa vaatiessaan, että hän kertoo hänen vanhemmistaan ​​tai ainakin joku, joka pitää hänet vastuuseen? Hän on menettänyt tämän mahdollisuuden minulle, koska olen jo selville omasta. Mitä minun pitäisi tehdä, jotta tämä tilanne siedettävä?

- Etsitkö vastauksia, Massachusetts

: En ole vakuuttunut siitä, että asiat parane jos hän kertoo hänen vanhempansa, LFA. Toki saat joitakin tilapäisiä ilo katsella joku muu suuttua hänelle, mutta mitä sitten? Älä oleta, että hän ottaa oppia tunnustamalla. Älä oleta, että hänen vanhempansa voivat häpeään hänet on parempi kaveri.

Haluan puhua teidän lähipiiriin tästä kaikesta koska molemmat tarvitsevat tukea. Unohda lunastus ja rangaistus juttuja hieman ja keskittyä saamaan apua ihmisille, jotka rakastavat sinua.

Ja pyydän, älkäämme olettaa, että psykiatri on vain istumisesta ja validointi häntä. Se ei ole, miten sen pitäisi mennä. Kerro hänelle, että haluat luokseen näissä istunnoissa. Ja kiitos, katso terapeutin oman. Hoito on hyvä asia.

Voisinpa kertoa siitä kiinni se ulos, mutta en vain tiedä tarpeeksi siitä, mitä tapahtuu hänen päänsä. Kaikki mitä voin sanoa on, että sinun täytyy löytää ihmisiä nojata. Voit siirtää lähemmäs perheesi syystä. Tämä ei ole aikaa erillään.

Myös tietävät tämän: Broken perheet ovat huonoja, mutta niin ovat jännittynyt, ärtynyt perheet pysyvät yhdessä ilman rakkautta ja luottamusta. Sinun täytyy selvittää, mitä tekee sinut onnelliseksi vanhempi. Se on kaikkein tärkeintä. Etsi apua ja alkavat kysellä.

Lukijat? Ajatuksia hänen kertoa hänelle yhteisön ja häntä kertomaan hänen vanhempansa? Entä heidän sukupuolielämää? Ja online dating? Voiko pari siirtyä tällainen petos? Ohje.

- Meredith