sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tarkentavia kysymyksiä Dating Singles


Avioeron jälkeen kun aika tuntuu oikealta aloittaa dating uudelleen, on olemassa muutamia asioita pitää mielessä.

Mitä tapahtuu toisen henkilön kanssa ei ole aina selvää pinnalla. Kuvittele, jos voisit kerätä tietoa ja siksi kiinnitettävä enemmän huomiota syvyyteen toisen henkilön joitakin hyvin sijoittunut ja hyvää tarkoittavia kysymyksiä saat tietää ne.

On parempi kysyä näitä kysymyksiä hiljaa aluksi - ja vain olla tarkkaavainen. Varo päivämäärä on meta-viestintä käyttäytymistä ja kehon kielen vastauksia huolellisesti ottaen huomioon hengitystä, katsekontaktin ja puhekuvion. Yritä kuulla ja hyväksyä heidän sanansa vaan tarkistaa toimiin.

Ensimmäinen ja kolmas kysymys alla biggies ja sisältävät aarreaitta tietoa päätettäessä, jos tämä on suhde jatkaa. Keskellä Kysymys on kattava ja lisää mahdollisia yhteensopivuusongelmia kannalta päivittäisiä rutiineja.

Järjestys, jossa nämä kysymykset roll out on sinun. Kaikki kolme voivat olla pelata samanaikaisesti. Onko liikaa punaisia ​​lippuja mihinkään näistä kysymyksistä? Jos näin on, luopua niin sulavasti kuin mahdollista ja samalla voit.

1.Foundational Kysymykset: Mikä on suhteesi kanssa äitisi, isäsi ja sisarukset? Mahdollisuudet ovat vastaus on jokin seos katkeransuloinen keskeneräinen. Paraskaan ihmissuhteet vaativat työtä. Sinun täytyy kuulla, mikä on hyvää ja mikä on paranemassa. Mikä on hyvä ja ei niin hyvä ihminen perhe alkuperä on todennäköisesti heijastuu teidän dating suhde.

Jos edistyä dating, olet todennäköisesti tuntemaan ihmisiä vastauksia kysymykseen. Se kun testataan. Mitä treenata vanhempiensa luona on vain alkua. Myös appivanhemmat, ja puoli-ja vaihe-lasten kanssa sinulla on aikuisten suhteissa.

2. Yhteenlaskettu Kysymykset: Mitkä ovat rituaaleja? Mikä oli nimi ja viimeisen kerran, että luet kirjan? Kuinka monta tuntia viikossa teet työtä, katsella urheilua tai talousuutiset televisiossa? Mikä uskoasi käytännössä? Entä toistettavan video-tai tietokonepelejä ja hengailua internetissä? Oletteko katsella tai osallistua porno? Mitä harrastat? Minne haluat loma?

3. Kicker Kysymyksiä: Onko ketään muuta, joka ajattelee olet muita huomattavia? Rakas ystävä varoittanut minua tähän. Luulisi, että henkilö on markkinoille vain, jos ne ovat todella vapaita, mutta tämä ei aina tapahdu tänä kaksijakoista. Henkilö, joka näyttää ilmaiseksi voi olla itse asiassa ambivalentti suhde. Mahdollisuudet ovat he eivät voi kertoa, mutta näyttää ja ehkä kertoa jos kysyt oikealla tavalla.

Kun kaikki nämä kysymykset, kuunnella kovaa ja katsoa tarkasti mitä paljastuu ja piilossa. Mikä muu halukas kertomaan sinulle, jos voit napata sen?

Hvorfor Dating Needs Flere Politik