torstai 11. elokuuta 2011

Taking Back rakkautta ja romantiikkaa


On suuri tragedia olen huomannut.

Mitä Huomaan noin kaverit on, että on rakastunut tekee niistä halua olla alistuva ja naisellinen. Se ei ole rakastunut, että sattuu niitä - se on alistuva ja naisellinen.

Nyt monet kaverit tällä sivustolla, ne täysin menettää kyvyn olla rakastunut, koska heidät on koulutettu, miten huono oneitis on. (Eli tarkkailet erityisesti tyttö, joka on tai ei tunne sinua olemassa.) Mutta he ohjata harhaan niiden energiaa, ja sen sijaan yrittää tappaa alistuvaisuutta ja naisellisuus kokonaisuutena, he päätyvät tappaa tunteitaan. Tämän seurauksena he huomaavat, että he eivät voi olla rakastunut, vaikka he haluavat olla.

Nämä kaverit yhdistävät rakastumassa on wuss ja tauti tunnetaan oneitis. Kuitenkin on olemassa valtava kontrasti välillä terve, keskinäinen rakkaus ja yksipuolinen sokea pakkomielle että surkastuu sinut takertuva äijä.

Haluatko tietää, miten tiedät, että sinulla on hyvä ajattelutapa?

Mitä pitäisi tapahtua on, että on rakastunut tyttö tulisi haluat olla maskuliininen, olla johtaja, sweep häntä pois hänen jalkansa, ja varmista, että hän ei koskaan unohda sinua.

Olen huomannut tämän minulle tapahtuu minun tyttö, lähes vahingossa. Oman miehinen luonto haltuunottoa, en todellakaan ole tarvetta muistaa liikaa tekniikoita. Voin turvallisesti sanoa, että hän on kirjaimellisesti riippuvainen minusta.

Kaverit on taipumus eräänlainen tulla wusses kun he ovat rakastuneita - menettää maskuliinisuutta. Kuitenkin naiset näyttävät entistä naisellinen ja nöyrä samoin, eli naiset ovat paremmin sopusoinnussa niiden naisellinen luonto kuin kaverit ovat heidän maskuliinisen luonteen. Miksi näin tapahtuu?

No, aluksi, ettei kannattava isä lukujen yhteiskunnassa on syyllinen. Kukaan opettaa pojat kuinka olla miehiä, kukaan opettaa heille, miten olla sopusoinnussa heidän miehisen luonteen. Äidit, kokeile sillä ne saattavat, eivät voi tehdä niin riittävästi, koska he eivät tiedä, miten opettaa maskuliinista luonnetta, koska niiden luonto on naisellinen. Kanssa enemmän poikia opetetaan kuinka rakastaa, jota äiti, he poimia naisellinen luonto.

Tytöt, kun ne ovat hyvin rakastuneita, silti tulla enemmän naisellinen (pääosin), ilmeisesti johtuen tämän äidin hoivata. Jopa ilman äidin lukuja, naiset rakastavat puhua tunteista ja kaverit, vaikka kaverit eivät tosiaan paljon puhutaan naisista syrjään täsmällisessä kommentit ja bragging.

Nyt monet pickup artistien ja Don Juans, ne keskittyvät liian kova tekniikoita ja vähemmän mielentila. Ne toimivat maskuliinisen ja leaderly jonkin aikaa, mutta kun he joutuvat pitkäaikainen suhde on, jos ne törmätä ongelmiin. He ajattelevat: "Makea, sain hänet pitämään minusta / seksiä minulle. Nyt voin osoittaa minun todellinen minänsä, ja lakata murehtimasta kaiken, paska olen oppinut. Se on liian paljon työtä. "

Ay, siellä on hieroa. Koska mies ei saa työtä. Koska ihmisen olla hauskaa, pitäisi olla vaivatonta. Miksi huolissamme? Sinun pitäisi olla maskuliininen luonteeltaan ja rakastaa mitä teet.

Mutta ongelma on, että jotkut kaverit eivät koskaan ingrain rakkauden tunteita ja romantiikkaa kanssa newfound maskuliininen tekniikoita ja menetelmiä tule mielentila, he yksinkertaisesti pysyä tekniikoita. Rakkaus tulee vastakohta on ihminen, ja he välttää sitä kuin ruttoa.

Tai, he joutuvat pitkäaikaiseen suhteeseen, ja ne lopu tekniikoita, ja sen sijaan alkaa olla niiden "true selves".

Mitä tapahtuu?

He ottavat pois housut suhteeseen, heidän tyttöystävänsä laittaa housut päälle, ja mies saa hallitsi ja polkumyynnillä.

Naiset tietävät, että suhteet ovat rooleja, ne vain ei myönnä sitä. Ja jos alkaa yrittää täyttää roolinsa, he alitajuisesti alkaa yrittää täyttää oman roolin. Ja koska se ei ole luonteeltaan tehdä niin, sillä on vähemmän mahdollisuuksia kestävä, ja voit suudella suhdetta Bye Bye.

Miten luonnon miehet tekevät sen?

Hallitseva, maskuliininen johtaja on joka heidän on. Se ei ole edessä. Se ei ole harhaluulo. Se on todellinen heille. Ne ovat pelkästään sitä itseään. Ne voivat jopa olla rakastunut, ja saa ruuvata yli, cuz he ovat kosketuksissa luonnon kuin miehet, ja rakkaus tekee heistä haluavat olla enemmän maskuliininen, eikä enemmän naisellinen.

Tämä pelaa osaksi romanssi liikaa. Suihkussa hänen lahjoja, että hänen palvelijansa riippumatta, ei ole todellinen romanssi. Se on farssi, joka on myyty meille ruskea laukku huono merkki, ja ostimme sen. Real romanssi on mitä pyyhkäisee hänet pois hänen jalkansa, vie hänet ja näyttää, että maailma voi tuoda hänet, missä hän on nöyrä ja rakastava sitä.

Kohta täällä, folks, että on tämä miehinen miehesi naiset yhdistävät prototyyppiä "Latin Lover" ja rakkausromaanit he niin rakastavat, on jotain, että ei pitäisi vain tehdä tekniikoita. Ingrain se teidän ajattelutapa, ja sinun ei tarvitse tehdä työtä, ja kasvaa katkeroitunut.

Sen sijaan sinun on yksinkertaisesti vain olla oma itsesi. Voit olla tyytyväinen ja onnellinen kuin simpukka. Ja hän voi olla yhtä tyytyväinen ja rakastunut sinuun, koska olet hänen kanssaan.

Älä päätä rakkautta ja romantiikkaa - Ota se takaisin! Tee se mitä sen pitäisi olla, ja hyväksymään sen.


tiistai 9. elokuuta 2011

Ohjaaminen kysymyksiä


Olen myyntipäällikkö suuri taloudellinen myyntiorganisaatio. Sinänsä olen osallistuvat säännöllisesti myynti konferensseihin, koulutuksiin ja työpajoihin. Yhdessä etenkin seminaarin aiheena oli valvoa myynti johtavien kysymyksiä.

Kun päivän konferenssi oli ohi, ystäväni ja minä olimme hotellin baarissa ottaa muutaman cocktaileja. Koska olemme perustuvat ulos Florida ja konferenssiin Chicagossa talvella, oli selvää, että olimme out-of-towners.

Joka tapauksessa, me huomasi hyvin houkutteleva, nuori nainen istuu yksin koko baari meiltä. Koska olimme jo keskustelleet päivän seminaarin aihe, sanoin ystävälleni, että uskoin voisin käyttää samaa tekniikkaa häntä vastaan ​​ja saada hänen numeronsa. Joten me vetoa.

Minä sitten kävelin ohi ja sanoi anteeksi ja esittelin itseni. Hän puolestaan ​​sanoi hi. Sanoin hänelle, että hän näytti hän oli täältä kotoisin ja hän suostui. Sanoin, "Great. Sallikaa minun kysyä teiltä, ​​mikä on teidän suosikki aterian jos voisi olla jotain sopivaa?" Hän vastasi hieman kysyvästi, "Hummeri."

Sanoin, "Perfect. Täällä Chicagossa, mikä olisi suosikki paikka olla hummeri, jos voisit mennä minne halusi?" Hän sanoi: "Minä rakastan Hummeri Diablo on Kuningasrapu Tavern."

"Niinkö? Joten, jos olisi voittanut, en tiedä, sano radio kilpailu antaa pois ilmaiseksi hummeri päivällinen Kuningasrapu perjantai-iltana, olet luultavasti menee, eikö?" Hän ajatteli, sanoi sitten: "Kyllä, luulen niin." "Vaikka olisit syödä päivällistä jonkun muun voittajat?" "Kyllä, luulen että olisi ok", hän hymyili.

"Vaikka joka toinen voittaja oli minua?" Hän mietti hetken ja minä vain odotin hieman hymyillen hänen vastata. "Ei, en panisi pahakseni", hän sanoi vielä hieman hymyillen.

"Sitten perjantai-iltana Kuningasrapu Tavern tapaamme illallisella. On kahdeksan kolmekymmentä ok?" "Kyllä." Hän hymyili, "se käy hyvin."

Sitten vaihdoimme käyntikortteja ja sanoin hänelle kutsuisin häntä perjantaina päivälle, jotta me koordinoi kaikkea. Sitten kerron hänelle, etten voinut odottaa, käännyin ja kävelin takaisin ystäväni on toisella puolella bar.

Muuten, tämä on tositarina. On olemassa useita oppitunteja täällä että oikeastaan ​​tuli ulos useita myynti tekniikoita ja seminaareissa, että olen opettanut ja osallistui.

Ensinnäkin (ja kuten uutiskirjeen aina kannattaa) lähestyin häntä luottavainen, mutta ei-uhkaavasti. Sitten vain Esittelin itseni (ylivoimaisesti paras "pick-up line" on). Seuraavaksi kysyin sarjan näennäisen viattomia kysymyksiä, ja hän tunsi turvallinen vastaamalla niihin. Sitten säätää hänen vastauksia toisti kysymyksen siten, että se oli suunnattu kohti "lähellä" tai saavuttaa mitä halusin keskustelusta.

Antamalla hänelle sopivat syödä päivällistä ventovieraan kanssa (lainaus, toinen voittaja) se oli menossa hyvin vaikeaa hänen sanovan mitään minun kutsu ilman erittäin töykeä. Lisäksi uskon, että hän arvosti ainutlaatuisuutta lähestymistapa.

(Olen myös sitä mieltä, hän oli päälle minua puolivälissä, mutta oli nauttia pelistä, kuten usein tapahtuu.)

Tärkeintä on, kuten usein mainittu DJ Uutiskirjeet, se oli yhdistelmä ainutlaatuisuus ja luottamusta, joka avasi oven.

PS Niille myynnin alalla siellä. Muista, kaikki on myynti. Ota mitä olet oppinut työssäsi ja soveltaa sitä omaan tavoitteita toimiston ulkopuolella. Tulet hämmästymään.

고백은 관계를 도움 해치려 했을까?


maanantai 8. elokuuta 2011

Economics of Love


Tracy Clark-Flory

Aiemmin tällä viikolla, online dating site OKCupid ilmoitti erikoinen uusi havainto sen epäkunnioittava tutkimukseen blogi: enemmän miehiä eri mieltä naisen ulkonäkö, lisää viestejä hän joutuu sivustolla. Tai kuten Postin kirjailija, Christian peräsin, sanoi: "Kun jotkut miehet ajattelevat olet ruma, muut miehet ovat todennäköisemmin viestin. Ja kun jotkut miehet ajattelevat olet söpö, muut miehet enää yhtä kiinnostuneita. "Näyttää siltä counterintuitive, ja sekava, mutta Peräsin selitti sen näin:" Oletetaan, että olet mies, joka todella tulee joku. Jos epäilet muita miehiä vähät, se tarkoittaa vähemmän kilpailua. Sinulla siis on lisäkannustin lähettää viestin. "Se on perus peliteoria, hän sanoi.

Yhdessä muiden taloudellisten periaatteiden, peliteoria on yksi uuden suosittuja työkaluja maailmassa dating ja suhde neuvoja. Yhden-ja näköisiä, nämä yritykset määrällisesti vetovoima, kääntää romanssi osaksi ratkeava yhtälö, on äärimmäisen vetoava. (Paitsi silloin, kun sitä käytetään selittämään pula tukikelpoisten poikamiehiä melko karu kannalta.) Olemassa lukemattomia omatoimisuus kirjoja siellä miten houkutella Mr.Oikeus tai tulla "Master pickup taiteilija" - mutta suurin puute, että leima matemaattinen viranomainen. Kanssa kuiskaukset "Psst, tässä on idioottivarma salaisuus" niin monista eri kulmista, on jotain äärettömän lohdullista noin lähestymistapa, joka vähentää rakastavat conquerable algoritmi.

Jose-Manuel Rey, taloustieteen professori Espanjassa, kehittänyt teorian hän dubattuna "Carol oireyhtymä" selittää miksi joitakin houkuttelevia naiset eivät käytä hyväksi miehiä baareissa. Hän huomauttaa, että tämä uusin OKCupid tutkimus "on kaukana vankka teoreettinen selitys", mutta spekuloi, että se "voidaan nähdä kokeellinen vahvistus" hänen teoriansa. "Kun mieltymyksiä useimmat miehet ovat linjassa harkita nainen todella kuuma, peli-teoreettinen malli ... selittää miesten (rational!) mekanismi eston [olettaen, että hän on-demand ja siksi se olisi tuhlausta niiden aika lähteä hänen peräänsä], mikä tarkoittaa, että nainen voi lopulta olla lähestyä ketään. ", hän lisää : "Tämän seurauksena voidaan olettaa, että naisilla, joiden houkuttelevuus on koettu monipuolisemmin enemmän viestejä [ja] dating ehdotuksia."

Economics ja romantiikkaa voi tuntua oudolta pari, mutta Paula Szuchman, mukana kirjoittamassa tulevan "Spousonomics: Käyttämällä Economics Master rakkaus, avioliitto ja likaiset astiat", kertoi minulle sähköpostitse: "Emme pidä ajatella ihmissuhteet strategisia tilanteita. Haluamme ajatella niitä yllä, että kaikki noin rakkautta ja romantiikkaa ja ystävyyttä. Mutta he eivät ole. Rakkaus on suuri, mutta se ei riitä pitämään suhdetta ehjänä pitkään. "

"Economics on selvitetty, miten ihmiset ja yhteiskunnat jakaa niukkoja resursseja", hän sanoi. "Ihmissuhteet mukana kaksi ihmistä jotka jakavat niukkojen resurssien - onko tämä aika, energia, libidos, raha, kunnianhimo, kärsivällisyys riippumatta - ja eihän aikoo ottaa kompromisseja." Kuvittele, esimerkiksi nainen, joka on koukussa kanssa kaveri ja on punnittava kustannus ja hyöty joko pysyä yön tai hiippailla hakemaan parempaa yöunet omassa sängyssä. "Joko niin, siinä on kyse resurssien ja kompromisseja", hän sanoo. "Jos alkaa ajatella sen sijaan kuin, mitä hän ajattelee, jos lähden, miten minua ymmärretään jos en jätä, jne., jne., sinun mutainen vesi. Jos otat pois staattista ja keskittyä todellisten kompromissien - nukkua tai ei nuku - voit tehdä oikean päätöksen. Teoriassa. "

Se on hankala osa - taloudellinen teoria ei ole täydellinen opas läpi salaperäisen, rosoinen maasto ihmisen tunteita ja vetovoima. Olen ollut OKCupid lähes vuoden ajan, ja huolimatta sen ilmeisen mahtava algoritmi vastaa ylös online daters, ja monet 90 prosenttia tai suurempi ottelu, olen vain saanut inspiraationsa mennä kaksi päivämäärää. (Kumpikaan panned ulos.) On jotain järkyttävää noin ottaa ihmiset pienentää profiilikuva ja röyhkeä itsensä yhteenveto. Saan kiinni niiden kyvyttömyys hyödyntää, tai että he eivät tiedä eroa "siellä", "heidän" ja "he" - piirteitä, jotka koskevat monia ihana ihminen! Se vain ei tunnu niin ihana painettuna. Ja kuitenkin, jos tapasin nämä kaverit henkilökohtaisesti, olen varma, että löytäisin jotkut heistä erittäin viehättävä ja houkutteleva. Olipa kemiaa tai jotain aivan muuta, se puuttuu yhtälöstä.


Online dating ja Real Life


(CNN) - Online dating on kuin lukeminen National Enquirer on hammaslääkärin vastaanotolla, joka suorittaa yhteisön teatterissa tai katsella kuusi peräkkäistä tuntia "Antiikki Roadshow": tonnia ihmisiä tehneet sen, mutta kukaan ei halua puhua siitä.

Ihmiset tekevät sitä vaivihkaa, jossa sheepishness näyttää jopa niiden profiileja. ("Omat useimmat nöyräksi tekevä kokemus: Yritän online dating, tietysti.")

Tässä juttu: Kaikki tekevät niin, niin meidän olisi todellakin vain saada yli leimautumista. Kahden viime vuoden aikana yksi viidestä singletons (ja joka neljäs partneroitu-up henkilöä) on päivätty joku he tapasivat dating site, ja 17 prosenttia parit että naimisiin kolmen viime vuoden aikana tutustunut netissä, tutkimuksen mukaan rahoittama Match.com.

Ne miljoonat ihmiset eivät ehkä kaikki häviäjiä, jotka eivät voi tavata mahdollisia päivämäärää ystäviä - tai liha markkinoilla tunnettu baari. Sen sijaan he (hyvä osa niistä, anyway) ovat vain ihmisiä, jotka halusivat karsia söpö ihmisiä, jotka ovat valitettavasti jo suhde, esimerkiksi tai ei Englanti puhujia.

Emme aio selittää, miljoonannen kerran, miten rakenne kiva profiili tai aloittaa hyvä flirttaileva-mutta-ei-kammottava vuoropuhelua. (Olemassa kokonaisia ​​palveluita omistettu että - helvetti, on jopa keikari kuka kirjoittaa viestejä.

Sen sijaan y'all tarve on ohjeet vuorovaikutuksessa tosielämässä kannattivat verkossa ryntäily. Osallistu tietokilpailuun ja lue eteenpäin neuvoja elämästä, kun etsit rakkautta internets.

1: Olet Silmäillessäni muiden profiileja kun hetki, "Hei, on että ... ? "Tulee" OMG, että on ehdottomasti Craig Accounting, jossa on kuva hänestä sweatily Esittävän kanssa hilloa bändi. "You:

) koskaan puhu siitä, verkossa tai henkilökohtaisesti. Pidä asiat vain ehkä tietäen nyökkäys.

b) lähetettävä hänelle nopea viesti iloisesti tervehtimässä ja nauraa siitä olette molemmat sitä. Katso, online dating ei ole vain weirdos! Miten menee, solidaarisuus!

c) Mainitse se kun näet hänet tauko huone seuraavana päivänä. Kysy jos hän ottaa tuurilla; vaihtaa profiilia-parantamassa vinkkejä.

2: Jonkin sukkela back-ja edestakaisin kanssa komea Rando sivustolle, sinulla mennessä tänä iltana, huzzah! You:

) Kerro ketään. Online dating on leimaavaa, muistatko?

b) Kerro muutamia läheisiä ystäviä tarkalleen missä ja milloin olet kokouksessa. Voit myös luvata lähettää puoliväliin mennessä tilannekatsauksen tekstiä.

c) ilmoita suunnitelmat kautta Facebook ja Twitter.

3: Tuo päivä jäi, kun hän kysyi, kuinka vanha olit, kun menetti neitsyytensä. ("Jos se on liian vanha tai liian nuori, että kertoo minulle paljon henkilö.") Käytössä Henkilö # 2. Voit järjestää päivämäärä kautta viestejä sivuilla. Kun tiukentamista suunnitelmia, vaihdat numerot. Päivä menee erittäin hyvin. Seuraavina päivinä, voit:

) Vastaa viimeinen viesti, että sivusto söpö seurannasta ja ehdotus, että menet ulos.

b) lähetettävä hänelle tekstin (tai jopa, gasp!, antaa hänelle soittaa) ilmaisi saman tunteen.

c) näy hänen lähialueillaan, joilla mankka korkealla, ja tunnustavat sinun kuolematon rakkautesi häntä.

4: Cue valonsäde, kuoro Heavenly isännät laulaa sanaton vokaalia kahdeksan Part Harmony: Voit ilmenevät DTR (määrittely Relationship) Keskustelu vilpittömässä mielessä muita huomattavia. Muutamaa päivää myöhemmin, tuntuu pieni oksa vahingonilo oman rintakehä kun työkaveri kysyy viikonloppu suunnitelmat ja saat sanoa: "Voi, poikaystäväni ja minä näemme" Sosiaalinen verkosto "kolmannen kerran perjantaina. "Hän, vahvistaa sosiaali armosta (ja sillä, olit vielä loukkuun hissiin yhteen useita kerroksia maasta), jossa esitetään muutamia yleisiä kysymyksiä hänelle, kuten:" Kuinka tapasitte? "You:

) Lie ja epämääräisesti mainita kokouksen puolue, sitten SEGUE miten mahtava työnsä (gallerian omistaja!) ja tatuoinnit (rivi Kerouac!) ovat.

b) Käänny tuijottaa lattiaan ilmaisin ja sheepishly Mutter, "Oh, me itse asiassa tutustunut netissä." Jatka ajelu kiusallisen hiljaisuuden.

c) sanovat: "Me kokoontui [sanoi päällä]!" ja sitten hymyillen vastata hänen kysymyksiinsä about your e-dating kokemus.

VASTAUKSIA

1. a. Online dating on kuin AA: Sinä et soita toiset pois niiden jäsenyydestä. Tiedän, että tämä näyttää olevan ristiriidassa meidän "-leimautumista-on-kuolla"-kampanjan, mutta et vain voi olettaa jokainen on ylpeä kortin kuljettavien online daters.

2. b. Tämä lisää turvallisuudesta kuin Netiketti, mutta se kantaa mainitsematta: Kun kokous muukalainen, sinun täytyy kertoa muutamia ystäviä tarkalleen, minne olet menossa (julkinen tila, ei jonkun asunnossa), ja päivittää niitä koko yön (09:14 : "Tämä on tapa awks!" 10:53: "Olemme täysin juuri valmistettu koko jazz karaoke avoin mic!"). Maailma on täynnä Crazies, internet, jopa enemmän.

3. b. Peten vuoksi, nosta puhelin. Kun olet siirtänyt suhteesi ulos aineellisen maapallon, on aika jättää taakse viestijärjestelmä. Piiloutuvat huonosti toimiva dating site Saapuneet tuntuu askelta taaksepäin, ja vain muistuttaa mainittua päivämäärää, että olet vielä aktiivisesti sivuston, mitä muuta hotties.

4. a. tai c. Miten vastaat työtoverisi tiedusteluun riippuu siitä, kuinka mukava sinusta tuntuu hänen kanssaan. Hän on vain mikä polite conversation (ja, Totta puhuen, ei oikeastaan ​​välitä kuinka tapasit), joten on hienoa breezily purjehtia ohi aiheen, jos luulet, se että tekisit hänen näkymään kielteisessä valossa. Jos hän on viileä (ja / tai hei, yhden itse), mennä eteenpäin ja antaa hiukan promo suosikkiasi verkossa matchmaker!

Älä vain syyttää meitä, jos hän alkaa dating että kaveri olet puhalsi pois kolmen viestin volleys kun hänkään ei lopeta hymiöt ja puhu hänen kolme snuggly kisut.