maanantai 8. elokuuta 2011

Online dating ja Real Life


(CNN) - Online dating on kuin lukeminen National Enquirer on hammaslääkärin vastaanotolla, joka suorittaa yhteisön teatterissa tai katsella kuusi peräkkäistä tuntia "Antiikki Roadshow": tonnia ihmisiä tehneet sen, mutta kukaan ei halua puhua siitä.

Ihmiset tekevät sitä vaivihkaa, jossa sheepishness näyttää jopa niiden profiileja. ("Omat useimmat nöyräksi tekevä kokemus: Yritän online dating, tietysti.")

Tässä juttu: Kaikki tekevät niin, niin meidän olisi todellakin vain saada yli leimautumista. Kahden viime vuoden aikana yksi viidestä singletons (ja joka neljäs partneroitu-up henkilöä) on päivätty joku he tapasivat dating site, ja 17 prosenttia parit että naimisiin kolmen viime vuoden aikana tutustunut netissä, tutkimuksen mukaan rahoittama Match.com.

Ne miljoonat ihmiset eivät ehkä kaikki häviäjiä, jotka eivät voi tavata mahdollisia päivämäärää ystäviä - tai liha markkinoilla tunnettu baari. Sen sijaan he (hyvä osa niistä, anyway) ovat vain ihmisiä, jotka halusivat karsia söpö ihmisiä, jotka ovat valitettavasti jo suhde, esimerkiksi tai ei Englanti puhujia.

Emme aio selittää, miljoonannen kerran, miten rakenne kiva profiili tai aloittaa hyvä flirttaileva-mutta-ei-kammottava vuoropuhelua. (Olemassa kokonaisia ​​palveluita omistettu että - helvetti, on jopa keikari kuka kirjoittaa viestejä.

Sen sijaan y'all tarve on ohjeet vuorovaikutuksessa tosielämässä kannattivat verkossa ryntäily. Osallistu tietokilpailuun ja lue eteenpäin neuvoja elämästä, kun etsit rakkautta internets.

1: Olet Silmäillessäni muiden profiileja kun hetki, "Hei, on että ... ? "Tulee" OMG, että on ehdottomasti Craig Accounting, jossa on kuva hänestä sweatily Esittävän kanssa hilloa bändi. "You:

) koskaan puhu siitä, verkossa tai henkilökohtaisesti. Pidä asiat vain ehkä tietäen nyökkäys.

b) lähetettävä hänelle nopea viesti iloisesti tervehtimässä ja nauraa siitä olette molemmat sitä. Katso, online dating ei ole vain weirdos! Miten menee, solidaarisuus!

c) Mainitse se kun näet hänet tauko huone seuraavana päivänä. Kysy jos hän ottaa tuurilla; vaihtaa profiilia-parantamassa vinkkejä.

2: Jonkin sukkela back-ja edestakaisin kanssa komea Rando sivustolle, sinulla mennessä tänä iltana, huzzah! You:

) Kerro ketään. Online dating on leimaavaa, muistatko?

b) Kerro muutamia läheisiä ystäviä tarkalleen missä ja milloin olet kokouksessa. Voit myös luvata lähettää puoliväliin mennessä tilannekatsauksen tekstiä.

c) ilmoita suunnitelmat kautta Facebook ja Twitter.

3: Tuo päivä jäi, kun hän kysyi, kuinka vanha olit, kun menetti neitsyytensä. ("Jos se on liian vanha tai liian nuori, että kertoo minulle paljon henkilö.") Käytössä Henkilö # 2. Voit järjestää päivämäärä kautta viestejä sivuilla. Kun tiukentamista suunnitelmia, vaihdat numerot. Päivä menee erittäin hyvin. Seuraavina päivinä, voit:

) Vastaa viimeinen viesti, että sivusto söpö seurannasta ja ehdotus, että menet ulos.

b) lähetettävä hänelle tekstin (tai jopa, gasp!, antaa hänelle soittaa) ilmaisi saman tunteen.

c) näy hänen lähialueillaan, joilla mankka korkealla, ja tunnustavat sinun kuolematon rakkautesi häntä.

4: Cue valonsäde, kuoro Heavenly isännät laulaa sanaton vokaalia kahdeksan Part Harmony: Voit ilmenevät DTR (määrittely Relationship) Keskustelu vilpittömässä mielessä muita huomattavia. Muutamaa päivää myöhemmin, tuntuu pieni oksa vahingonilo oman rintakehä kun työkaveri kysyy viikonloppu suunnitelmat ja saat sanoa: "Voi, poikaystäväni ja minä näemme" Sosiaalinen verkosto "kolmannen kerran perjantaina. "Hän, vahvistaa sosiaali armosta (ja sillä, olit vielä loukkuun hissiin yhteen useita kerroksia maasta), jossa esitetään muutamia yleisiä kysymyksiä hänelle, kuten:" Kuinka tapasitte? "You:

) Lie ja epämääräisesti mainita kokouksen puolue, sitten SEGUE miten mahtava työnsä (gallerian omistaja!) ja tatuoinnit (rivi Kerouac!) ovat.

b) Käänny tuijottaa lattiaan ilmaisin ja sheepishly Mutter, "Oh, me itse asiassa tutustunut netissä." Jatka ajelu kiusallisen hiljaisuuden.

c) sanovat: "Me kokoontui [sanoi päällä]!" ja sitten hymyillen vastata hänen kysymyksiinsä about your e-dating kokemus.

VASTAUKSIA

1. a. Online dating on kuin AA: Sinä et soita toiset pois niiden jäsenyydestä. Tiedän, että tämä näyttää olevan ristiriidassa meidän "-leimautumista-on-kuolla"-kampanjan, mutta et vain voi olettaa jokainen on ylpeä kortin kuljettavien online daters.

2. b. Tämä lisää turvallisuudesta kuin Netiketti, mutta se kantaa mainitsematta: Kun kokous muukalainen, sinun täytyy kertoa muutamia ystäviä tarkalleen, minne olet menossa (julkinen tila, ei jonkun asunnossa), ja päivittää niitä koko yön (09:14 : "Tämä on tapa awks!" 10:53: "Olemme täysin juuri valmistettu koko jazz karaoke avoin mic!"). Maailma on täynnä Crazies, internet, jopa enemmän.

3. b. Peten vuoksi, nosta puhelin. Kun olet siirtänyt suhteesi ulos aineellisen maapallon, on aika jättää taakse viestijärjestelmä. Piiloutuvat huonosti toimiva dating site Saapuneet tuntuu askelta taaksepäin, ja vain muistuttaa mainittua päivämäärää, että olet vielä aktiivisesti sivuston, mitä muuta hotties.

4. a. tai c. Miten vastaat työtoverisi tiedusteluun riippuu siitä, kuinka mukava sinusta tuntuu hänen kanssaan. Hän on vain mikä polite conversation (ja, Totta puhuen, ei oikeastaan ​​välitä kuinka tapasit), joten on hienoa breezily purjehtia ohi aiheen, jos luulet, se että tekisit hänen näkymään kielteisessä valossa. Jos hän on viileä (ja / tai hei, yhden itse), mennä eteenpäin ja antaa hiukan promo suosikkiasi verkossa matchmaker!

Älä vain syyttää meitä, jos hän alkaa dating että kaveri olet puhalsi pois kolmen viestin volleys kun hänkään ei lopeta hymiöt ja puhu hänen kolme snuggly kisut.