torstai 2. kesäkuuta 2011

Kultaista sääntöä Onnistunut Online Dating


Tänään olemme vapauttaa kymmenen kultaista Säännöt online dating. Tämä lista on koottu usean kuukauden ajan, joka koostui uudelleen ja vastata tuhansia profiileja ja asiakaspalvelun sähköpostit. Aloitimme kanssa pitkä lista sääntöjä ja rajoittanut sen sääntöjä, jotka olemme luokiteltu "Fundamentals" onnistuneen online dating. Jos noudatat näitä sääntöjä, online dating kokemus on hauska, nopea ja helppo prosessi. Jokainen seuraavista säännöistä keskustellaan tarkemmin tulevissa blogeissa, mutta nyt, tässä nopea yhteenveto 10 kultaista sääntöä menestyksekkään online dating.

1. Be like-mahdollisuus: Tämä on paljon helpompaa kuin uskotkaan, ja avainasemassa ovat pidät profiilin yksinkertainen ja tiivistää. Profiilisi maalaa kuvan siitä, kuka olet ja mitä aiot. Paint laaja kuva (olen lähtevä henkilö, joka nauttii ulkona. Vietän vapaa-aikani lumilautailu, Backpacking, vaellus, uinti, pyöräillä jne..). Asunnon yhteen tai kahteen oppiaineeseen voi johtaa ihmiset uskomaan, että siellä ei ole paljon muuta toimintaa meneillään elämässäsi (olen insinööri ja se on minun vastuulla on kehittää ohjelma, joka on yhteydessä widgets, se on tuottajille ja mainostajille kertyisi päivittäin analyysiraportit ). Enemmän toimintoja, voit lisätä profiiliisi, lisää kannustimia annat muiden haluavat ottaa sinuun yhteyttä.

2. Ole innostunut: Oma profiili on ensimmäinen vaikutelma. Pidetään sävy profiilisi iloista ja positiivista se höynäyttänyt toiset ja johtaa korkeampiin onnistumismahdollisuuksia. Vertaa kaksi esimerkkiä: Pidän rannalla vs. I love the beach ja löytää aikaa olla siellä niin paljon kuin mahdollista. Olet sanoo samaa, paitsi että toinen on värikkäämpi ja kuvaileva kuin muut.

3. Lisää kuva: Emme voi korostaa tarpeeksi: Jos et ole samaa kuvaa, online dating ei luultavasti toimi sinulle. Lisää ainakin yksi kuva ja valita hyvä. Profiilit ilman kuvia harvoin tarkistetaan muut ja harvoin saa vastauksia. Haluatko viettää aikaa viestien lähettämistä tai vastaa viesteihin, jotka didnt samaa kuvaa? Suurin osa rekisteröitynyttä jäsentä ladata kuviaan, koska he tosissaan löytää joku.

4. Ole rehellinen: fluffing profiili saattaa tuntua hyvä tapa parantaa tapaat singleä, mutta se on vain, jos etsit erittäin lyhyen aikavälin tuloksia. Totuus on, jos epärehellisyys huomataan, se todennäköisesti särkyvät minkäänlaista luottamusta ja uskottavuutta, joka on perustettu. Ole oma itsesi, olla rehellinen ja kertoa ihmisiä kuin sinä, kuka olet.

5. Erottuvat: Lähetetään yksi rivi viestin voi tuntua nopea ja helppo tapa mitata singleä etua, mutta tutkimusten mukaan gallupit ja palaute â € "jäsenet vihaavat toinen alukselle. Jos olet kiinnostunut yhdistää jonkun kanssa, ottaa aikaa lähettää viesti, jonka avulla henkilö toisessa päässä tietää, että olet aidosti kiinnostunut niistä. Paras tapa saada tuloksia on erottua.

6. Vuorovaikutuksessa: Älä epäröi lähettämästä viestejä. Olet tullut tänne tapaamaan ihmisiä. Ennakoivasti aloittamista yhteyttä ja muista olla oma itsesi. Yritä olla lähettämättä viestejä lukea kuin jatkuu, ei ole sisällöltään tai cheesy luonteeltaan. Aloittakaa yhteyttä usein.

7. Ole avoin: Online dating on kyse tutustuminen ja uusien ihmisten tapaamisesta. Ottaa erittäin tiukka suodattimet voivat vahingoittaa mahdollisuuksia löytää todellinen menestys. Jos saat viestin, että saaliit teidän huomiota, vastaus. Sinulla ei ole mitään menetettävää ja kaikki voitettavana.

8. Käytä tervettä järkeä: Online dating on suunniteltu turvallinen ympäristö, mutta on olemassa ihmisiä, jotka yrittävät peli järjestelmään. Käytä harkintaa, kun se tulee jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Älä pelkää kysyä vaikeita kysymyksiä ja ottaa niin paljon aikaa kuin haluat tuntea olonsa mukavaksi. Jos joku on oikeasti kiinnostunut sinusta, he ymmärtävät.

9. Tapaa ihmisiä: Viestien on hyvä tapa murtaa jäätä, mutta kemia on määritettävä tosielämän tilanteissa. Luota vaistoihisi! Jos tunnet yhteyttä, älä epäröi vastata niihin kasvotusten. Kun päätät tavata mahdollinen ottelu, muista täyttää julkisessa ympäristössä.

10. Ole kärsivällinen: Online dating vie aikaa. Niin kauan kuin voit seurata vinkkejä yllä, voit olla varma, että löydät itsellesi ottelu, joka oli hyvin kannattaa odottaa.