torstai 14. tammikuuta 2010

Tila dating Wall Street


Viime aikoihin asti, jotkut johtajat yrittivät kaupankäynnin tuottoisan ammatteja houkutella vastakkaista sukupuolta. Ja kuten monet hutera liiketoimista, jotka johtavat taloudellisen kriisin strategiaa käytetään työtä.

"Aiemmin he ensin sanoa," Hei, nimeni on Michael ja Josh, ja luen hedge-rahasto, "sanoo Samantha Daniels, matchmaker sijaitsee New Yorkissa ja Los Angeles jotka maksut ylöspäin ja 25.000 dollaria hänen palveluun . "Nyt he ajattelevat ihmiset ovat epäluuloinen jnk tätä."

Huolimatta (tai ehkä juuri) meren muutos, Daniels liiketoiminta - Samantha's Table - kukoistaa: Hän sanoo tulo on enintään 30% tänä vuonna tähän mennessä. Daniels mielestä taloudellista romahdusta on tuonut monia rahoittajat pyrkivät vakautta heidän henkilökohtaiseen elämäänsä. Hän puhui Fortune joista Wall Streeters etsivät rakkautta - ja miten he voivat löytää sen.

Kukapa ei varaa maksaa 25.000 dollaria ja matchmaking. Millaisia asiakkaita näetkö näinä päivinä?

Olen edelleen on paljon asiakkaiden rahoitusta. Mutta sisällä rahoitusta, on ollut siirtyminen Asset Management, yksityisen pääoman ja riskipääoman kuin hedge-rahastot ja suuret pankit. Olen edelleen saada Goldman Sachs (GS, Fortune 500) kaverit. Mikä on muuttunut ei ole se, kuka on tulossa, mutta mitä ihmiset pyytävät.

Joten naiset eivät ole kiinnostuneita vuodelta pankkiirit enää?

Ei, ne ovat edelleen. Mutta jos ne käytetään heti sanoa, asettaa minut jonkun kanssa rahoituksen, he nyt takaisin perinteisiä ammatteja. He pyytävät lakimiehet ja lääkärit ja yritysten omistajille - tyyppi kaverit niiden isoäidit tapana kertoa niitä etsimään.

0:00 / 1:31 Is Love lama-todistus?

Entä miehet - Mitä he haluavat?

High-powered miehet ovat aina pyytäneet naisia, jotka näyttävät Supermodels mutta Harvard koulutuksia. Jokainen ihminen käyttää vähintään 20 minuuttia puhu minulle, mitä mieltä hän on seksikäs, miehet ovat hyvin visuaalisia.

Mutta nyt, että samaan hengenvetoon, miehet sanovat he haluavat jonkun, joka kannattaa. Kun heidän ystävänsä lomautettiin, he näkivät vaimoja, jotka tukevat ja vaimoja, jotka eivät. He ovat nähneet liikekumppaneidensa on ongelmia naisten kanssa pysyvän ne.

Nyt, että "olen hedge-rahoittajana" ei ole enää temppu, miten neuvoisit pankkiirien markkinoida itseään romanttisesti?

Kun tapaat naisen, sinun pitäisi palata perusteisiin, kuka olet ihmisenä - miten elät elämääsi, sinun etuja. Mutta se on myös hyvä antaa joku tietää, että olet hyvin ja on vakituinen työpaikka tässä ympäristössä. Numero yksi asia naisia houkutellaan on luottamus.

Miten voit välittää taloudellista vakautta ilman luovuttamista veroa lausuntoja?

Jos sinulla on loistavaa työtä ja ansaita rahaa, asiat tulevat ylös. Esimerkiksi tyypillinen ensimmäisen mennessä keskustelu on matka. Että sinulla on talo Hamptons. Aloita pyytämällä häntä, miten vietit kesän? Did you go away? Hän luultavasti muuttaa sen ympärillä, niin voit tuoda sen. Passiivisesti, puhekielen tavalla, on ilmeistä, että sinulla menee hyvin.

Omat asiakkaat ovat paljon leluja ja omaa paljon asuntoja. Mutta jos jollekulle, että sinulla on oma kone on ensimmäinen päivä, se kuulostaa olet liikakorvaukseen jotain.

Mitä sinun pitäisi välttää puhua?

Sinun täytyy olla varovainen, kun puhutaan taloudesta ja kuinka hyvin tai eivät tee. Se tekee ihmisistä epämukavalta jos teet hyvin ja ihmiset ympäri et ole. There's suuntaus vaatimattomuus.

Lisäksi, jos työn rahoittamiseen ja olet mennessä, eivät tuo sinun huolta ja ahdistusta siitä työstä mennessä. Jos sinulla oli huono päivä, You're Better Off peruuttaminen.

Voi miesten ja naisten rahoituksen nojata toisiltaan tukea?

Pidän siitä, että ihmiset, jotka työskentelevät rahoittaa yleensä halua mennessä toisiaan.

Online Dating Espera el amor en Medios de Comunicaci�n Social


keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Online Dating Lessons


Kuin aikuiset, vuodelta maailma voi olla tällainen haaste. Tämä on erityisen totta, jos olet tullut ulos pitkäaikaisia suhteita, ja eivät ole olleet "peli" jo jonkin aikaa.

On monia ansoja siellä, että sinun täytyy välttää. Välttämään ansat on "sisäistä peliä". Tämä tapahtuu kiinnittämällä huomiota oman ajattelun ja tunteiden ja rehellisiä itsesi siitä, mitä olet ajatellut ja tunne.

Tässä ovat kolme yleisintä ansoja, merkkejä ja oireita, ja mikä tärkeintä, mitä tehdä sen sijaan.

Satu Trap

Muistan kaikki sadut olemme kuulleet ja lukeneet kuin lapset? Vaikka suurin osa niistä oli hyviä moraalisia opetuksia opettaa, ne olivat vielä satuja.

Silti hoidamme niin monet suhteet, etenkin rakkauden suhteet, kuin jos uskomme, että sadut ovat todellisia.

Odotamme täydellinen ihanteellinen kumppani vain maagisesti näy joskus, ilman työtä meidän osaltamme.

Tässä on, kuinka kuulen ilmaisseet monet sinkkuja joista olen valmentaja:

"Eräänä päivänä vain katsoi huoneen poikki, silmät täyttyvät, ja minä vain tiesin hän oli yksi!"

No, ehkä kyllä ja ehkä ei.

Joka tapauksessa, kun loisteessa "uutuuden" suhteen kuluu pois, sinulla on vielä opittava elämään toisen ihmisen kanssa - sotkuinen parhaimmillaan.

Näen niin monet satuta itseään tällä tavoin.

Ratkaisu: Sinun ei tarvitse ottaa vastuuta oman suhteen valita ja ottaa aktiivisesti löytämään hyvän ottelun itselle.

Älä vain reagoida ihmisiä jotka haluavat sinua, kuten "Minä näin henkilö, koska he pitävät minua." Haastattelu paljon ihmisiä sijainnin kumppani.

Rescue Trap

Joten voi Singles saada kiinni tästä. He uskovat, että jos ne vain sen oikean henkilön, niin kaikki heidän henkistä, taloudellista ja muiden ongelmien kanssa elävien tulee ratkaista heti. Se on ansa, on yksi syy, sillä se on aivan liian paljon paineita laittaa ketään. Lisäksi tämä vakuuttaa teille, että sinulla on hyvin vähän valtaa vaikuttaa omaan elämään. Tämä jättää tuntuu epätoivoinen ja tarvitseville. Kun ongelmat lisääntyvät sijaan häviää, suhde on todennäköisesti epäonnistuvat.

Ratkaisu: Ensinnäkin, on olemassa sanonta, "Ilman visio, ihmiset hukkuvat." Mielestäni tämä koskee suhteita samoin.

Mikä on näkemyksenne teidän suhde? Yksi tapa päästä alkoi näkösi on kysyä: "Jos voisin kirjoittaa käsikirjoituksen, mitä se näyttää?" Tietää, että suhde ei vastaa täsmälleen käsikirjoituksen. Myös voi kertaa etsimme asiakkaille toimitettaviin täydellinen istuvuus ja off-the-rack maailmassa. Tämä on vain kysymys voit aloittaa luonut suhdetta visio.

Toinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on ratkaista henkilökohtaisia, emotionaalisia, taloudellisia ja muita elämän ongelmia, ennen kuin sitoutua pitkäaikaiseen suhteeseen. Sitten seisomaan hyvin suuri mahdollisuus suhteen onnistumisen.

Päivämäärä-To-Mate Trap

Koskaan yritä laittaa pyöreä tappi on neliön reikä? Tämä on yksi niistä vaaroista päivä-to-mate ansaan. Jos menet ulos dating maailman tavoitteena, että sinun täytyy löytää pitkäaikainen suhde tai jopa avioliittoa, voit asettaa itse jopa yrittää tehdä jotain sopii, että ei, ei ja ei sovi.

Olin valmennusta asiakas kerran joka tuli avioliiton suhteen tietäen hän halusi lapsia ja tietäen, että hän oli kaksijakoinen on parasta ottaa lapsia. Lopputulos on ennustettavissa, eikö? Pari lopulta erosivat tätä asiaa.

Ottaa lapset oli edellytys tälle henkilölle. Vaatimus on jotain täytyy olla, ja se ei ole neuvoteltavissa. Tässä esimerkki, ei voi olla puoli lapsi.

Ratkaisu: Ole varovainen tulla hetkessä pari, varsinkin vain olla jonkun kanssa. Tietää, mitä vaatimuksia on pitkäaikainen suhde, ja tyytyä vähempään. Kun tämä asema pelottaa monia sinkkuja I valmentaja, koska heidän mielestään se vähentää huomattavasti käytettävissä olevien kumppaneiden kanssa. Vaikka tämä on totta, muistan, että yksikin.

Päivämäärä joukko erilaisia ihmisiä ilman paine päivä-to-mate ansaan. Tämä ratkaisu moninkertaistaa mahdollisuudet löytää yhden.

Lisää vinkkejä ja työkaluja sinkkuja, sinua pyydetään käymään www.ConsciousDatingAtlanta.com.

El estado de las citas en Wall Street


maanantai 11. tammikuuta 2010

On ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain historiassa, Naimattomat pariskunnat lukuisampi Naimisissa Ones


Se ei suinkaan ole kuollut, mutta ensimmäistä kertaa, uusi tutkimus on osoittanut, että perinteinen avioliitto on lakannut olemasta parempana elää järjestelyn suurin Yhdysvaltain kotitalouksista.

Muutos, raportoi US Census Bureau vuonna 2005 Amerikan yhteisön Survey, voisi panna alulle suuria muutoksia kaikki näkökohdat amerikkalaista elämäntapaa - perheen oikeuden kansalliseen politiikkaan ja sen nykyinen korostaa perheen arvoja.

Tulokset, jotka julkaistiin elokuussa, mutta suurelta osin jäänyt yleiseen tietoisuuteen vasta nyt, koska suuri määrä tietoja, ilmoitti, että avioliitto ei ole lukua lähes 55,8 miljoonaa amerikkalaista perhettä kotitaloutta, tai 50,2 prosenttia.

Yli 14 miljoonaa heistä johtaa yksinäisten naisten, toiset viisi miljoonaa kerta, kun miehillä 36,7 miljoonaa kuului ryhmään luokiteltu "Ei koko perheelle kotitalouksille", termi, että asiantuntijat sanoivat tarkoitettu lähinnä homo-tai heteroseksuaaliset parit avoliitossa ulos virallisen avioliiton ulkopuolella .

Lisäksi oli yli 30 miljoonaa naimattomat miehet ja naiset elävät yksin, jotka eivät ole luokitellaan perheet, Census Bureau raportoitu.

Vertailun vuoksi useita perinteisiä kotitalouksien aviopareille heidän ydin oli hieman yli 55,2 miljoonaa, ja 49,8 prosenttia kokonaismäärästä.

Avopuolisot gravitated kohti suuria kaupunkeja kuten New York, Chicago, Los Angeles ja San Francisco, kun tilalla todetaan Great Plains ja maaseutualueita keskilännessä ja Länsi pysyi linnakkeen traditionalismia mukaan tutkimukseen.

Suuntaus edustaa dramaattinen muutos juuri kuusi vuotta sitten, kun naimisissa koostuu 52 prosenttia 105,5 miljoonaa Yhdysvaltain kotitalouksista.

Se totesi, että ponnisteluja presidentti George W. Bush ja hänen liittolaisensa, jotka viiden viime vuoden aikana ole tehnyt yhteisiä ponnisteluja pönkittämään perinteisen avioliiton ja perheiden verohelpotuksin, erityisesti lainsäädäntöä ja kirkon tukemat kampanjat alkavat vähän hedelmiä.

Muutos, asiantuntijat sanoivat, herättää myös kysymyksen tulevan tehokkuutta ns perheen arvo "politiikassa pelataan nykyisin sekä republikaanit ja demokraatit.

Douglas Besharov, sosiologi ja American Enterprise Institute, Washington perustuva think tank, sanoi, että on vaikea perinteisen perheen selvitä ehjin nahoin kolmen ja puolen vuosikymmenen avioeron hinnat aikaan 50 prosenttia ja viiden vuosikymmenen out-of-avioliiton ulkopuolella syntyneiden .

"Muutosta ilmassa" Besharov sanoi hiljattain haastattelussa ulkoministeriön lehdessä nimeltä Yhdysvaltain yhteiskunta ja arvot. "Ainoa kysymys on, onko se on katastrofaalinen tai vain evoluutio."

Hän ennusti, että avoliitto ja väliaikaiset ihmisten väliset suhteet olivat todennäköisesti hallitsivat Amerikan sosiaalista maisemaa tulevina vuosina.

"Kaiken, mitä näen on tilanne, jossa ihmisiä - erityisesti lapsia - on paljon enemmän eristyksissä, koska ei ainoastaan vanhempiensa sekä työskennellä, mutta he ovat vähemmän sisaruksia, vähemmän serkut, vähemmän tädit ja sedät, "tutkija väitti. "Joten ajan, olemme siirtymässä kohti paljon enemmän individualistinen yhteiskunta."

Kotona mielestä Stephanie coontz, joka johtaa neuvoston Contemporary Perheet, kasvava elinajanodote sekä naisten tuottopotentiaalin jotka vaikuttavat perinteisen avioliiton odottamattomalla tavalla.

Jos ennen toista maailmansotaa tyypillinen amerikkalainen avioliitto päättyi kuolemaan toisen kumppanin muutaman vuoden jälkeen, kun viimeinen lapsi oli lähtenyt kotiin, hän totesi lehdessä, että tänään parit voivat odottaa menoja enemmän kuin kaksi vuosikymmentä yhdessä tyhjä pesä.

"Kasvava aika kumppanit käyttävät vain joka toinen yritys, joissakin tapauksissa on ollut henkilöitä vähemmän halukkaita sietää onneton avioliitto, kun taas naisten taloudellinen riippumattomuus on vähemmän tärkeää heidän tehdä niin," coontz kirjoitti.

Copyright  © 2006 Agence France Presse.

Online Dating Phenomena


sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Cyclist on kuollut sen jälkeen kun osuu junan rautatieasemalle Melbourne's West, poliisi sanoa.


Pyöräilijä uskotaan kärsineet noin 3.20pm (AEST) on kappaleita Yarraville rautatieasemalle kulmassa Birminghamin ja Canterbury katuja, poliisin tiedotusvälineiden tiedottaja Katherine Jess sanoi. Pyöräilijä oli 28-vuotias mies West Footscray. "Hän matkusti pitkin Anderson Street ja on mennyt noin Boom porttia tasoristeyksessä, poliisi media tiedottaja Katherine Jess sanoi. "Kaikissa junissa on lopetettu Werribee linjaa."
Lisää

Encuentra la abuela del preservativo en la Bolsa de McDonald's