torstai 10. kesäkuuta 2010

Häät katkeaa sulhasen Van, omistaminen upotti


Whitehaven, Englanti - Suunnitelmat häät on uponnut - mukana tulevan sulhasen vaatteet, CD, DVD ja hänen van.

Poliisi Luoteis-Englannissa on pidättänyt Emma Thomason, 24, jälkeen hän väitetysti pakattu hänen kumppaninsa omaisuutta hänen van ajoi satamaan ja jäi käsijarru sunnuntaina. Häntä syytettiin törkeästä ajoneuvon ottaminen ilman lupaa ja vapautettiin takuita vastaan.

Tapaus kerrotaan seurasi välinen väittely Thomason ja Jason Wilson, 24, hänen kumppaninsa seitsemän vuotta ja isä kahden lapsen.

"Hän pani jokaisen viimeinen vaate minulla oli takana van. Kaikki mitä jäi oli vaatteet olin pukeutunut", Wilson kertoi.

"En ole kertonut hänelle vielä, että häät on pois, mutta uskon, että hän voi tehdä oikeat johtopäätökset."

Van vedettiin pois vedestä maanantaina.

"Elpyminen oli todella vaikeaa, ne oli osittain valua satamaan saada ajoneuvo pois, sanoo tarkastaja David Gartland Cumbrian poliisi.

Copyright 2007 by Associated Press.

Oszustw Romance On The Rise


Niche Dating Sites


Matt Muro oli väsynyt online dating kohtaus. Harvard University ohjelmoija tuntuvat Web-pohjainen dating sites werenâ € ™ t yhdistävät siteet.

â € œI ajava jokin online dating itse, ja olin useita sivustoja itse, ja halusin jotain, joka tuntui luonnollisemmalta, â € Muro said.So Muro luonut LifeKnot.com, online dating site thatâ € ™ sa vähän vähän MySpace ja vähän Match.com. Tärkein ero: LifeKnot.com on paikka ihmisille, joilla on hyvin samanlaiset intressit - vuodesta purjelautailu olutta pong - koukku up.Like muut dating sites, Cambridge perustuva LifeKnot avulla käyttäjät voivat luoda profiileja ja tavata muita etuja. Mutta ne sivustot usein kiinteä liian monia toimintoja yhdessä, Muro sanoi. â € œSome toiminta te dona € ™ t yleensä löytää sosiaaliseen verkottumiseen tai dating sivusto, â € hän sanoi.

Mutta Match.com ja MySpace haravointi rahaa, monet pienet start-ups yrittävät saada mukaan toimintaan, käynnistämällä online dating sivustoja omistettu markkinarako ryhmiin. Ja että raskas työntää voidaan luoda tulvivat Internet dating palveluja.

Bostonin alueella pelkästään on Web-sivustoja kaiken Red Sox faneille kova rock faneille.

LifeKnot nousee vastaan tällaisia sivustoja kuten Rock NA € ™ Roll Dating - www.rnrdating.com - ja MatchingSox.com, Web-palvelu, jopa muiden Sox faneille.

â € œI ajatella ita € ™ s jo liian kylläinen, â € sanoi Rich Savoie perustaja Rock NA € ™ Roll vuodelta, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua tavata paikallisia rock osoittaa.

Sivustoille kuten LifeKnot, joten se on ahdasta markkinoilla on kovaa, ja sanan-ja sorkkataudin saa enää enough.LifeKnot, joka tarjoaa tällä hetkellä kaikki sen palvelut ilmaiseksi, on jo 12000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Jopa niin, Muro aloitti äskettäin mainontaa MBTAâ € ™ s Red Line koota enemmän interest.Breaking sisään uusi konsepti on helppo, koska tekniikka. Mutta useimmat uudet dating palvelujen tulee todennäköisesti varjoon suuria toimijoita, sanoi Tim Ferriss, lehtori huipputekniikan yrittäjyyden Princetonin University.â € œThere uusia dating sivustoja, jotka ovat erikoistuneet kaikkea konsertissa katsojia rock kiipeilijöille, mutta odotan että WEA € ™ ll nähdä valtava vakiinnuttaminen alkuun kolme paikkaa yksinkertaisesti lisätä ominaisuuksia, jotka osoittautuvat suosittu pienten yritysten, â € hän sanoi.

BostonHerald.Com