torstai 10. kesäkuuta 2010

Niche Dating Sites


Matt Muro oli väsynyt online dating kohtaus. Harvard University ohjelmoija tuntuvat Web-pohjainen dating sites werenâ € ™ t yhdistävät siteet.

â € œI ajava jokin online dating itse, ja olin useita sivustoja itse, ja halusin jotain, joka tuntui luonnollisemmalta, â € Muro said.So Muro luonut LifeKnot.com, online dating site thatâ € ™ sa vähän vähän MySpace ja vähän Match.com. Tärkein ero: LifeKnot.com on paikka ihmisille, joilla on hyvin samanlaiset intressit - vuodesta purjelautailu olutta pong - koukku up.Like muut dating sites, Cambridge perustuva LifeKnot avulla käyttäjät voivat luoda profiileja ja tavata muita etuja. Mutta ne sivustot usein kiinteä liian monia toimintoja yhdessä, Muro sanoi. â € œSome toiminta te dona € ™ t yleensä löytää sosiaaliseen verkottumiseen tai dating sivusto, â € hän sanoi.

Mutta Match.com ja MySpace haravointi rahaa, monet pienet start-ups yrittävät saada mukaan toimintaan, käynnistämällä online dating sivustoja omistettu markkinarako ryhmiin. Ja että raskas työntää voidaan luoda tulvivat Internet dating palveluja.

Bostonin alueella pelkästään on Web-sivustoja kaiken Red Sox faneille kova rock faneille.

LifeKnot nousee vastaan tällaisia sivustoja kuten Rock NA € ™ Roll Dating - www.rnrdating.com - ja MatchingSox.com, Web-palvelu, jopa muiden Sox faneille.

â € œI ajatella ita € ™ s jo liian kylläinen, â € sanoi Rich Savoie perustaja Rock NA € ™ Roll vuodelta, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua tavata paikallisia rock osoittaa.

Sivustoille kuten LifeKnot, joten se on ahdasta markkinoilla on kovaa, ja sanan-ja sorkkataudin saa enää enough.LifeKnot, joka tarjoaa tällä hetkellä kaikki sen palvelut ilmaiseksi, on jo 12000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Jopa niin, Muro aloitti äskettäin mainontaa MBTAâ € ™ s Red Line koota enemmän interest.Breaking sisään uusi konsepti on helppo, koska tekniikka. Mutta useimmat uudet dating palvelujen tulee todennäköisesti varjoon suuria toimijoita, sanoi Tim Ferriss, lehtori huipputekniikan yrittäjyyden Princetonin University.â € œThere uusia dating sivustoja, jotka ovat erikoistuneet kaikkea konsertissa katsojia rock kiipeilijöille, mutta odotan että WEA € ™ ll nähdä valtava vakiinnuttaminen alkuun kolme paikkaa yksinkertaisesti lisätä ominaisuuksia, jotka osoittautuvat suosittu pienten yritysten, â € hän sanoi.

BostonHerald.Com