maanantai 18. tammikuuta 2010

Tämä hame on liian lyhyt Fly


SAN DIEGO (AP) - 23-vuotias nainen, joka pysäyttäneet Southwest Airlines kone on lyhyt hame ja lentoa Arizona sanoo, että hän joutui ulos lentokoneesta on yllään asu, joka oli liian niukka.

Kyla Ebbert sanoi Varsinais työntekijä pyysi häntä jättämään häntä paikka, kun kone valmistautui lähtemään San Diego's Lindbergh Field 3. heinäkuuta.

Ebbert, opiskelija, joka oli matkalla Tucson ja lääkärin nimeämisestä, sanoi perjantaina NBC's "Today" osoittaa, että työntekijä kertoi hänelle, että hän olisi kiinni myöhempää lentoa.

"Sinä olet pukeutunut väärin. Tämä on perheen lentoyhtiö. Olet liian provosoiva lentää tällä tasolla", hän lainasi työntekijä sanoi.

Sanoin, "Mikä se on? Paita? Hame? Mikä osa?" Ja hän sanoi, että koko asia. "

Ebbert lopulta saa takaisin koneeseen, kun tarjoaa muuttaa hänen pusero, mutta sanoi olevansa nöyryytetään ja hämmentynyt.

"Tuntui, että kaikki tuijotti minua. He olivat kaikki kuulleet hänen luennointi minua," hän sanoi "Today" show-isäntä Matt Lauer. Hän esiintyi osoittavat samaan lyhyt valkoinen hame, valkoinen paita ja vihreä pusero, että hän sanoi, että hän kului lennolla.

Chris Mainz, tiedottaja Dallas-lentoyhtiön, sanoi asiakaspalvelun valvoja pyysi Ebbert poistua koneesta ja käsitellä häntä kävelytie johtaa takaisin terminaaliin, "pois muille asiakkaille."

Työntekijöiden mielestä porukka "paljasti liian paljon", mutta oli placated jälkeen Ebbert tehty muutoksia, jotka sisältyvät kattavat Vatsa, Mainz sanoi.