sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Single Moms Dating Online


Ei ole mitään vikaa yksinhuoltaja pisti oman kuvan netissä Internet-dating site, mutta on ongelma naisen käyttäen kuvan itsestään ja hänen lapset. Tämä saattaisi hänen lapset vaarassa. Online dating on upea hauska, mutta tytöt on noudatettava terveen järjen sääntöjä.

Virtuaalitreffailun Forum

Vaikka teemme tutkimusta tämän artikkelin mielenkiintoinen dating-sivusto foorumi ilmestyi. Ensimmäinen juliste "Michael". Tässä joitain pätkiä keskustelun Michael virka (at online dating foorumi):

"Yhden asian olen huomannut, että minua häiritsee, on valokuvat näen ... näyttää lapsille profiileissa? ... Katsokaa maailmaa, jossa elämme, ja kaikki c *** joka on meneillään. Ja (laittaa lapset internetissä) täynnä ties minkälaisia, on pähkinöitä. Itse olen sitä mieltä, pitäisi olla sääntöjen vastaista turvallisuussyistä. "

Michael neuvoja vaikuttaa järkevältä (vaikka muut hyökkäsi häntä myöhemmin säiettä). Michael virka jatkuu:

"Ole hyvä ajatella (eivätkä vaaranna) lapsesi asettamalla kuva, sijainti indikaattoreita tai niistä tietoja profiileista ... Ja kunnes tapaat, päivämäärä ja luottamus joku, koskaan, koskaan, sinun pitäisi antaa yhtään mitään noin lapsesi on tiedossa vieraita. "

Alareunassa tämä sivu (Resources) on linkki koko vuoropuhelua. Tämä kirjoittaja ei ole hyväksyy, että dating sivusto tai muu dating site. Kuitenkin foorumi keskustelu voisi olla kiehtovaa yksinhuoltajaäitien, jotka ovat vuodelta verkossa.

Single Moms Internetissä

Miksi yksinhuoltajia on oltava varovainen kerroit maailma tietää, että ne ovat suuria äitejä upea lapset?

Useimmat miehet dating sivustot ovat vain yksinäinen, eronnut kaverit, jotka etsivät suhdetta ja / tai "ajoissa" ja mukava nainen. On kuitenkin olemassa muutamia karmivaa pedofiilit tässä maailmassa. Ja lähettämistä kuvia alaikäisistä lapsista saattaa houkutella yksi näistä väristykset.

Pedofiilit voivat olla erittäin hyvä ohjailemaan naisia.

On aivan tavallista, että pedofiili kohdistaa äiti sukukypsään ikään tulossa olevilla lapsilla. Hänen tavoitteenaan on naida äidin, ja isäpuoli tai live-in boyfriend, hän toivoo saada helposti hänen tytärpuolensa tai poikapuoli. Tämäntyyppinen mies usein tuntuu täydellinen, huolehtiva isä. Hän rakastaa viettää aikaa lapsen kanssa ja voi tarjota kotimies kun äiti vie tyttöjen loma tai vierailuja hänen sairas sisarensa.

Tietenkin paljon hyviä miehiä tarjoutuu tekemään samoja asioita. Ei ole mitään syytä tulla liian vainoharhainen. Kuitenkin jotkut miehet menevät online etsimässä kuvia lapsista, jotka ovat heidän "tyypit". Ja se ei ole lähettämistä lapsen kuva, se karsii tällaista saalistushinnoittelua pedofiili. Joten seuraa järkeä.

Single Moms Dating

Koska dating profiili voidaan nähdä kaikenlaisia miehiä Uudesta-Seelannista New York (ja joskus kaverit vankilassa), turvallisuus on tärkeää. Ja nimettömyys on avain online-turvallisuudesta. Kun nainen on ensin saada tietää mies, hän ei koskaan kertoa hänelle, missä hän asuu tai työskentelee, ja pitäisi kertoa hänelle hänen sukunimi, puhelinnumero, jne.

Online dating on turvallista, kun nainen on määräysvalta. Jos nainen valvonta mitä ihminen tietää hänestä, hän on yliote. Ja hän voi aina katkaista yhteyttä häneen jostain syystä.

Vaikka mies ei ole stalker, on monia "kiva" miehiä verkossa, jotka ovat vähän outo, kummallinen, tai tylsää. Yksikään nainen ei halua näitä tyyppejä soittaa hänelle koko ajan. Ja jotkut yksinäinen miehet voivat saada aivan pakkomielle mitään puolitiehen kunnon nainen.

Online Dating Profile Vinkkejä

Kun nainen kirjoittaa hänelle online dating bio, yksityiskohtia elämästään ovat tarpeettomia. Outo mies ei tarvitse tietää, mitä koulua hänen lapsiensa mennä, kuinka kauan hän on seurustellut, tai kuinka paljon rahaa hän tekee.

Oikeastaan mies ei tarvitse tietää paljon naisen tai hänen lapsensa ollenkaan. On täysin hyväksyttävää nainen sanoa, että hän on lapsia ", mutta he eivät asu hänen kanssaan". Näin:

Älä säilytä lasten salaisuus. Jos mies tuntuu okei ensimmäinen päivä, niin se on okei antaa hänen tietää, missä lapset todella elää. Mutta valmis: Jotkut miehet etsivät naista, jolla ei ole lapsia kotona. Jos komea mies kävelee pois, se on elämää.

On paljon tärkeämpää pitää lapsensa saamasta satuttaa kuin se on löytää mukava poikaystävä. Se on asia painopisteistä. (Lue turvallisuusvihjettä linkki Resources).