keskiviikko 11. elokuuta 2010

Varaa naisten sukupuoli "Kytkennät 'kiinnittää tulipalo


NEW YORK - aikana luokka keskustelun nuoruus, lukion opettaja pyysi äskettäin oppilaat meneekö ajankohtina. Emme "date", 12.-luokkalaisten raportoitu. Me "koukku".

Jos olet teidän 40s, "koukkaaminen" voi tarkoittaa kiinni ystävä keskustaan lounaalle. Mutta ihmiset teini-iässä tai 20s, lause tarkoittaa usein sitä, rento seksuaalinen kohtaavat - mitään suudella eteenpäin - ilman ehtoja.

Nyt uusi kirja tämä ei-niin-uusi aihe valmistelee tulipalo tietyt tahot sen tekemisestä: Se Kytkennät voi olla vahingollista nuorille naisille, kieltää niiden emotionaalisia tarpeita, mikä heitä uhkaa masennus ja jopa sukupuolitauti, ja tehdä heitä huonosti todellista suhteet myöhemmin.

Sillä, että Laura Sessions Stepp, kirjoittaja "Unhooked" ja kirjailija Washington Post, on arvosteltu muistumana aikaisemmin rajoittava moraalinen ilmasto, anti-feministi ja tut-tutting äiti kertoo tyttöjen olla antamatta maito pois, kun kukaan ostetaan lehmä.

Tekijä "kuvittelee naisen kehoa asia, joka voidaan himmentää liian pitkälle", kirjoitti arvostelija Kathy Dobie vuonna Stepp oma paperi, ja ehdotti, että Stepp oli yhdessä osassa yrittää "istuttaa seksuaalinen häpeä." Saat Meghan O'Rourke, kirjallisuuden toimittaja Slate.com, Stepp on "ostoja pelotteluun naisista" ja tehdä sukupuolta "isompi, pelottavampi ja vaarallisempi asia kuin se jo on."

Stepp väittää nämä arvostelijat ovat väärin hänen ajatuksiaan.

Totta, hän pahoittelee sitä, että "vuodelta on mennyt kokonaan levyt" sanoilla ryhmä retkiä, jotka johtavat rento kohtaamiset. Totta, hän pahoittelee sitä, että suuseksin "ei edes harkita seksiä enää." Mutta hän ei sano tyttöjä pitäisi olla seksiä, vain että ne olisi sen yhteydessä mielekkäitä yhteydessä: "Minä sanon, että tyttöjen pitäisi olla vaihtoehtoja."

Liian usein Stepp väittää, tytöt ja nuoret naiset sanovat ylpeänä, että he haluavat valvonta "Kytkennät" heille - valvoa niiden tunteita, niiden aikataulut ja vapaus keskittyä asioihin, kuten koulutyö ja ura (opiskelijat hän profiilit hänen kirjansa ovat korkea tuloksen).

Mutta hän sanoo, että he usein virheen, että vapauden lisäämiseen. "Kuulen usein tyttöjen sanoa asioita kuten" Voimme olla yhtä huono kuin kaverit nyt, "hän sanoo. "Mutta en usko, että mitä vapautuminen on kyse."

Stepp sanoo kirjassaan johtuu kokemuksesta hän oli melkein 10 vuotta sitten. Hän ja muut vanhemmat oli kutsuttu hänen poikansa yläasteella. Pääasiallinen ilmoitti heille, että ympäri vuoden, kymmenen tyttöä - vuotiaita 13 tai 14 - oli hoitanut suuseksiä useita luokan pojilla. (Hänen oma poikansa ei ollut mukana.) Stepp kirjoitti sukupuolen renkaan etusivun artikkelin Post, joka johti jatkotutkimuksiin.

Hän oli hänen osuutensa positiivista palautetta, myös opettajille ja nuorten naisten kaltaisia hänen kirjansa.

Yksi 18-vuotias opiskelija, joka kutsuu itseään feministi, sähköpostitse hänen sanovan, että hän oli lähestynyt kirjan varovasti, mutta uskoi sen "muuttaa tapaa, jolla oman sukupolveni näkemykset sukupuolesta."

Yhteyttä myöhemmin puhelimitse, opiskelija, Liz Funk, sanoi hän kannattaa Stepp väitteen, että "todellinen suhde kesken opiskelijoiden ei oikeastaan enää ole olemassa."

"Jos minä tai ystäväni oli mahdollisuus aidosti suhteita, olisimme ottaa se", sanoo Funk, joka käy koulua New York City. "Mutta minun sukupolveni ei oikeastaan ole pakattu sitä." Kytkennät, hän lisää, jonka hän hylkäsi itselleen kauan sitten, mutta jotkut hänen ystävänsä vielä omaksua ", ovat kuin kiitospäivä kaverit. Niitä ei tarvitse tehdä mitään saadakseen seksiä!" Ja hän valitellaan aikaa muiden opiskelijoiden kuluttaa Kytkennät: "Se voi olla kuin kokopäivätyö."

Toinen opiskelija, on pieni naisten college Etelä-Carolinassa, sanoo "kytkennät kulttuuri" ei ole kovin levinnyt, on hänen kokemuksensa.

"Olen tietoinen siitä, sanoo Grace Bagwell, 22, vanhempi on Converse College Spartanburgissa SC. "Mutta se on totta sanoa naisille, joilla ei ole merkitystä suhteiden tässä vaiheessa. Olen ollut yhdessä kolme vuotta, ja minulla on paljon ystäviä, jotka ovat menossa naimisiin tai ovat mukana."

Sosiologi Kathleen Bogle on opiskellut koukkaaminen, jossa hän sanoo vuodelta 80-luvulla. Hän on kirjan "Täydessä terässä" tulossa ulos tänä syksynä.

"Väitän, että meidän ei pitäisi tarkastella asiaa siitä moraalisen näkökulmasta - kuten meidän nuoriso on vähentynyt - ja meidän pitäisi juhlia sitä joko on" Sex in the City "valo", sanoo Bogle, joka ei oIe 't lukea Stepp kirjan. Hän uskoo myös, että se on väärin olettaa, naiset eivät toivovat jotain enemmän niiden Kytkennät.

"Se on järjestelmä löytää suhteita - ja siellä ei oikeastaan varajäsenen", sanoo Bogle. "Tuntuu kuin se olisi ainoa peli kaupungissa, ja jos et tee sitä, olet jätetty pois." Hän toteaa, että kun kollegio oli siirtyminen takaisin perinteisen dating.

Keskustelua koukkaaminen - kuinka yleistä, miten haitallinen - oli siististi esillä ei kauan sitten lukion luokassa Virginiassa. Nancy Schnog, joka opettaa kurssin nuoruudesta 12.-luokkalaisille, keskustelin Stepp havainnot.

Hän osui naulan kantaan, "yksi tyttö sanoi, mukaan Schnog. Hän aivan kuvasi yhteiskunnallisen ilmapiirin. " Monet sovittu, mutta yhtä laulu ryhmä väitti päinvastaista. "Tämä on täysin liioitteleva, sanoi toinen tyttö. "Miksi aikuiset aina stereotypia sukupolvemme niin kielteisesti?"

Klo University of Maryland, Robin Sawyer, joka opettaa kurssin seksuaalisuudesta, toteaa Stepp kirja aika paljon tavoitetta.

"Miehet ovat aina koukussa, sanoo Sawyer. "Mitä näet nyt on halu naisten toimia miehinen tapa ilman, että arvioidaan huora." Hän toteaa myös, että "kytkennät" sanasto pehmentää vaikutusta käyttäytymiseen. "" Olen koukussa jonkun kanssa "kuulostaa paljon paremmalta kuin" Minulla oli suuseksiä jonkun kanssa, jonka nimeä en edes tiedä, "sanoo Sawyer, joka on mainittu Stepp kirjan.

"Voitko yleistää muutamia naisia? Jos löydät kritiikkiä, se on luultavasti, että" Sawyer sanoi. "Mutta väitöskirjaansa on melko tarkka. Tämä ei ole sinun isovanhempiensa sukupolvi."