perjantai 6. toukokuuta 2011

Virtuaalitreffailun Auttaa Leski Yksityishenkilöiden Sureva Process


Asiantuntijoiden mukaan romanttinen online dating on tärkeä rooli surevan prosessissa. Uusi kronikka kuinka leski online daters käyttää profiilien paikka järkeä menneisyydestä samalla jäsentää näkemys tulevan elämän. Delawaren yliopisto viestinnän professorit Dannagal Young ja Scott Caplan on kerännyt yli 500 online dating profiileja eronneiden ja leskien yksilöiden sekä sukupuolten vuotiaita 18 ja 40 vuotta vanha.

Tutkiminen profiileja näyttöä terveiden lähestymistapoja tappio ja kuvataan takaisin tarina avioeron tai puolison kuollessa, yrittää saada tolkkua aiempiin kokemuksiin toimi nimeltään "kognitiivinen uudelleenarviointiin." He olivat sitten huomasin, että leski daters todennäköisemmin mainita niiden takaisin tarinoita verkossa verrattuna eronneet kokeilla tolkkua löytää merkitys sille ja artikulointi visio tulevaisuudestaan ​​kumppanuutta.

On sanottu, että niille heistä, jotka mainitsivat takaisin tarina ovat huomattavasti todennäköisemmin kuvata kokemuksen muutti niitä paremmin.

Caplan sanoi, "Monet leskelle viittaavat painotusten ja uuden arvostuksemme hauraus jälkeisestä elämästä puolisonsa kuolee." Hän siis sanoi, että pitäisi ajatella sitä jälkeinen tappio valaistumista.

Nuoret kuitenkin totesi, että "Online Dating tuntuu tapa tuoda nämä terveelliset käyttäytymismallit yhdessä."

Take Rizika v datování, získat odměny