perjantai 19. elokuuta 2011

Miten suljet myyntiin 95% ajasta


Tänään aion jakaa teidän kanssanne menestynein ja tehokkain menetelmä olen haulle "sulkeminen myynti" ja saada, että upea tyttö mennä ulos kanssasi.

Mitä aion jakaa teidän kanssanne on "How To", ei vain filosofiaa sen takana. Olen lapsi sinulla ei, mitä aion jakaa teidän kanssanne on niin voimakas, että se on vain pettänyt minua kahdesti viimeisten 6 vuotta.

Ensin kuitenkin tässä on tositarina siitä, miten huomasin tämän salaisuuden ...

Kaikki elämäni, olen ollut mukana erilaisissa myynnin ja markkinoinnin, ja päätellen tuloksista, olen hyvä, mitä teen.

Takaisin, kun olin 18 vuotias, olin töissä tekemässä mitä en yleensä tee ... työtä ja yrittää tehdä myyntiin. Silloin olin hyvin luottavainen, mutta uskomattoman naiivi. (Olen itse meni treffeille, ja tyttö oli hieroo jalat ja reidet ympäri minun syödessään päivällistä, ja ihmettelin, jos hän olisi kutittaa ... uskomatonta.)

Anyway, oli tämä 28-vuotias, drop-dead gorgeous tyttö, joka normaalisti työskenteli toisessa kaupungissa, ja joka teki töitä joka päivä kanssamme. Kaikki kaverit olivat surina hänen ympärilleen kuin kärpäsiä noin paska, ja että asia, niin oli I.

Ilta lähestyi, ja olin saada nälkäinen. Arvelin, että hän on nälkäinen myös, koska kumpikaan meistä oli ollut mitään syötävää jonkin aikaa. Niin puhuin hänen kanssaan, sanoin hänelle, "Olen nälkäinen, ja olen arvaamaan niin olet. Haluatko mennä syömään, tai haluat minun saada meidät syömään."

Koska olin niin naiivi, Luulin pyysin häntä syömään, ei pyydä häntä treffeille.

Hän kuitenkin kesti sen tarkoittavan, että pyysin häntä ulos (joka olen varma kuin helvetti ei aio kiistellä hänelle). Sitten hän kääntyi minuun ja sanoi: "Tiedätkö, pidin tapa pyysit minua ulos. En usko, että kukaan on koskaan pyytänyt minua tällä tavalla ennen. Sijaan kysyä, onko halusin syödä kanssasi, sinulla on automaattisesti olettaa, että olisin ja te annoitte minulle valita, miten haluan tehdä sen. "

Sitten Katsoin häntä ja sanoi: "Hei, se on totta!" Koska hän oli osallistunut myynnin kauemmin kuin minä olen, hän automaattisesti huomasi, että olin käyttänyt numero yksi sääntö että myynti-tai markkinointi henkilö arvoinen hänen paino suolaa tietää. Ja se on ...

VASTAAT MYYNTI

Yksi ensimmäisistä asioista, he opettavat sinulle myynnin (ja jota monet ihmiset unohtavat ja erittäin harvat koske kysymällä tyttöjen out) on, että sinun ei pitäisi koskaan kysyä potentiaalinen asiakas, jos hän haluaa ostaa widgetin, vaan jos hän haluaa sinisen widget tai punainen widget, 4 "widget tai 6" widget jne.

Pohjimmiltaan, kunhan et kysy häneltä, jos hän haluaa ostaa widgetin tai ei, hän ei voi kieltäytyä ostaa - et koskaan antanut hänelle vaihtoehto.

Joka tapauksessa, menin ulos, että tyttö, ja oli ihanaa aikaa. Mutta tärkeintä sain, että oli oppitunti voima "Olettaen Sale."

Joten miten voit soveltaa tätä teidän dating elämään?

Yksinkertainen.

Ensin löytää tyttö, joka antaa sinulle merkkejä, että hän saattaisi olla kiinnostunut. Menet hänen ja alkaa puhua mitä haluat. En aio päästä, miten lähestyä tyttöä täällä, koska se olisi kuulu tämän kärki, plus on paljon neuvoja sivuston tästä aiheesta.

Nyt tärkein osa koko prosessia on lähestymistapa, koska voit "laittaa jalka oven väliin." Muitakin kuin lähestymistapaa, ja joissain tapauksissa tärkeämpää kuin lähestymistapa, on tiivis.

Täällä mitä keskiverto ei-DJ ei: Hän löytää täydellinen tyttö, menee ja puhuu hänelle (jos hän pääsee tänne asti), ja lopulta kysyy tyttö jos hän haluaa syödä päivällistä.

Jos sinun pitäisi tehdä, mikä lähes jokainen tekee, niin siinä vaiheessa olisit menettänyt tilanteen hallinnan. Olette antaneet hänelle mahdollisuuden erottaa sinua. Huono idea.

Sen sijaan oletetaan, olet puhunut hänen kanssaan. Olet kyytiin joitakin myönteisiä fiiliksiä, ja luulet hän saattaa olla kiinnostunut. Älä kysy häneltä, jos hän haluaa syödä päivällistä. Samalla kun vilpitön, kerro hänelle, "Nautin meidän keskustelun. Miksi emme jatka sitä myöhemmin tällä viikolla. Olisitko mieluummin nauttia lounasta tai illallista yhdessä?"

JA älä sano mitään tässä vaiheessa.

Tämä on tärkeää, sillä ensimmäinen henkilö puhumaan "menettää", vaikka se vie täyden minuutin, katsokaa suoraan hänen itsevarmasti ja vilpittömästi, ja mieluiten hänen silmissään kunnes hän vastaa. 70% 80% ajasta, jos olet lukenut merkkejä oikein, hän valitsee yhden tai muuta.

Onnittelut, olet päivämäärä.

Hanki hänen numeronsa ja soittaa hänelle pari päivää myöhemmin tehdä järjestelyjä (ja kun soitat hänet puhelimessa, älä kysy häneltä, "Joten olemme edelleen lounaalle?" Sijaan sanoa, "Odotan meidän lounas. Haluaisitteko minun hakemaan sinut, tai haluaisit tavata siellä. "Tai" Haluatko Meksikon tai kiinaa? "Saat vihjeen.

Jos jostain syystä hän alkaa esittää vastalauseita, kun annat hänelle mahdollisuuden valita lounaan tai illallisen ensimmäinen kohtaaminen, älä menetä uskoa. Vastalauseet ovat ihmisen tapa sanoa "Olen kiinnostunut, mutta ei vielä myydä." Se on okei, älä työnnä sitä.

Vain pysyä mukana keskustelussa, osoittavat hänen miten viileään kaveri olet, ja kun tunnet että aika on oikea kysyä häneltä, "Mennään tekemään jotain yhdessä muutaman päivän. Pidätkö keilailu enemmän tai minigolfia? Keilailu, sitten se päivä! Anna puhelinnumerosi ja Soitan viimeistellä suunnitelmat. "

Kuten olet ehkä huomannut edellä, en pyytänyt häntä hänen puhelinnumero. I * kertoi * häntä antamaan sen minulle. Kunnioittavasti kyllä, mutta en pyytänyt. Miksi?

Yksinkertainen, ihmiset koulutetaan koulusta ohjeita. Jos pyydät häntä hänen puhelinnumeronsa, niin on olemassa mahdollisuus hän saattaa vielä muuttaa hänen mielensä keilailu. Mutta kohteliaasti kertoa hänelle antaa sinulle hänen numeronsa, ja antamalla luottamus täysin odotettavissa, että hän antaa sen sinulle, hän ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä juuri näin.

Kuten näette, rehtori "Olettaen Sale" ei toimii vain myydä autoja ja stereoita, mutta kysyttäessä tytöt ulos. Kuudessa vuodessa käyttää sitä, se ei ole minulle vain kahdesti.

Suurin kärki Voin tarjota käyttämään sitä kuitenkin on, että sinulla on vakaumukseni, silmäsi ja teidän äänensävy, että hän hyväksyy joku kaksi vaihtoehtoa. Kuten sanonta kuuluu, "Hän joka epäröi on menetetty."

No, toivottavasti saat yhtä paljon hyötyä kuin tein. Ja jos aluksi se ei toimi niin odotettavissa ... se on okei, vain pitää harjoitella ... Uskokaa minua, se on sen arvoista.

Relazioni di successo Richiedi Hard Work


keskiviikko 17. elokuuta 2011

Miten tehdä suuri ensimmäinen vaikutelma


Olen huomannut, että syrjään saamasta vankka luottamus ja charmia, täytyy tehdä hyvin varmasti tehdä erinomainen ensivaikutelma. Ensivaikutelma teet siitä tyttö voi olla merkittävä vaikutus siihen, miten hän näkee sinut ajankohdasta eteenpäin.

Näyttää siltä, ​​että ensimmäinen vaikutelma on kuin "otos", kuka sinä olet. Jos ensivaikutelma (lähestymistapa) on tylsää, ennustettavaa ja tylsää. Hän näkymä sellaisenaan. Jos lähestymistapa on yleinen, hän näkee sinut vain toinen kaveri haluaa saada mukaisesti. Jos lähestymistapa on kevytmielinen, itsevarma ja hauska, hän huomaa, että tapa samoin.

Tiedän Ystäväni, jotka ovat erittäin hyvännäköinen kaverit ja ovat oikeastaan ​​melko luottavainen ja hauskaa seuraa yli kaiken. Mutta kun he lähestyvät tytöt ja todeta, että ensivaikutelma, he usein törmännyt olevan hermostunut ja ennustettavissa. Jotain:

"Ai, hei. Umm. En voinut olla huomaamatta, että sinä huoneen poikki. Luuletko että voisin olla sinun numero?"

He näyttävät ajattelevan, että kun tyttö saa tuntemaan heidät, ja kun he voivat saada tyttö mennessä, että he voivat osoittaa näiden tyttöjen miten luottavainen ja hauska ne. Surullinen osa on, ne eivät koskaan yllä ensimmäinen päivä. Koska tyttöjen ensivaikutelman heistä oli "tylsä, hermostunut, tylsä, ennustettavissa."

Tietenkin me kaikki tiedämme, että ensivaikutelma on kestävä niitä, ja ovat erittäin tärkeitä dating peli. Joten olisi järkevää todella harjoitella ja käytäntöjä, ja valmistaa suuri, ei tee, että rauta-verhottu lähestymistapa.

Sanotaan, että liike-elämässä, joten tappamisella ei ole mitään tekemistä tuotteen myyt, mutta kuinka hyvin esität (mainostaa) tuotteesta. Voit olla hyvä tuote (persoonallisuus, kehon, jne.), mutta jos et voi mainostaa sitä oikein, olet kuollut minne ikinä menetkin.

Kun ensivaikutelma on tehty, mielikuvitus alkaa välittömästi valmistaa ja rakentaa tälle ensivaikutelman. Jos se on hyvä ensivaikutelma, hyvä kuva sinusta syntyy hänen mielessään.

Nyt on tärkein osa. Mikä on ihanteellinen lähestymistapa?

No, aluksi, haluamme selkeä näkemys millainen mies haluamme Rouva Täydellinen nähdä meidät. Ihannetapauksessa haluaisimme hänen tietää olimme varmoja, älykäs, hauska ja kunnianhimoinen. Vai mitä?

Ja me emme voi luottaa ensimmäinen päivä näyttää hänelle, kuinka itsevarma ja hauska olemme, jos emme saa, että ensimmäinen päivä. Siksi meidän on otettava kaikki nämä suuret ominaisuudet ja paketin heidät siisti "näyte paketin," kutsuttu ensivaikutelman. Joka alkaa ketjureaktion suuria ajatuksia ja tunteita vetovoima meitä kohti.

Olen viettänyt huomattavan määrän aikaa miettien juuri tätä. Olen kysynyt itseltäni uudestaan ​​ja uudestaan, miten ja millaista lähestymistapaa aioin tehdä kun näen viehättävä tyttö.

Tässä on mitä olen tähän mennessä:

Sanotaan olen salilla esimerkiksi. Kun näen tytön Olen kiinnostunut teen seuraavasti:

Vaihe yksi

Aion varmistaa, että ryhti on ehjä. Pää pystyssä, olkapäät hieman taaksepäin ja oikean kohdistuksen. Aion kävellä arvokkaasti ja luottamusta.

Se tosiasia, että yli 750000 sanaton merkkejä annamme pois, jonka kertoa muille, keitä me olemme! Siksi on hyvin, hyvin tärkeää, että hän näkee tämän. Älä liioittele ja kävellä ympäriinsä kuin machoman tai jotain, mutta varmista, että liikkeet ja eleet ovat hyvin rauhallisia, koordinoi ja ääni.

Vaihe kaksi

Lievä silmiin. Aion tehdä joitakin katsekontaktia "rento" silmät, ei hermostunut, mutta rauhallinen, rento, lyhyt katsekontakti (kuten kävelen hänen suuntaan).

Vaihe kolme

Rauhallisesti ja hilpeän ääni, sanon seuraavaa: "Hei, olen James. En ole nähnyt sinua täällä ennen. Sinun täytyy olla uusi tässä kuntosali (koulu, kauppa, mitä tahansa)." Kun tehdään rauhallisesti ja rento tavalla, tämä osoittaa luottamusta.

Anna hänen vastata.

"Kai tämä tarkoittaa aion täytyy kutsua sinut ulos kahville. Ja jos et juo kahvia, harmi. Voit katsella minun juoda kahvia, kun saan tuntea sinut paremmin. Deal?" Tämä osoittaa vielä enemmän luottamusta ja huumorintajua.

Toistaiseksi tähän saakka, hän näkee nyt sinulla olevan hauska, kevyeksi, ei-epätoivoinen ja varma kaveri. Katsotaanpa, mitä muuta me voisimme lisätä tähän.

Kun hän sanoo "Niin, miksi ei", (mikä on hyvin todennäköistä, koska emme ole tulleet liian vahva ja olemme osoittaneet joitakin erittäin houkuttelevia ominaisuuksia) me voisimme edetä kysyä hänen puhelinnumeronsa.

"Cool, mitä sinä numero? Olen täytyy juosta, mutta minä pudottaa sinulle linjaa, kun saan hieman vapaata aikaa. Okei?"

Tämä on erittäin tehokas, koska et sano "Ihmettelen, jos voisin olla sinun numero", joka näyttää turvaton ja epätoivoinen. Olet pisti tilanteeseen, jossa hän olisi vaikea kertoa teille mitään.

Se myös saa sinut näyttämään "kiireinen ja ei-niin-käytettävissä." Se osoittaa hänelle, että sinulla on elämä ja että hän ei ole prioriteetti. Hän täytyy työskennellä hänen $ $ pois siitä! Lisäksi olet päättyy convo joka osoittaa hänen kuka hallinnassa.

Plus on toinen piilotettu jalokivi, olet myös arvaamaton ja salaperäinen, koska et ole vielä antanut hänelle aikaa kun aiot soittaa, tai jos aiot soittaa. Tämä saa hänet miettimään, sinä ja sinun verran kiinnostusta häntä.

Joten mikä summa tämän lyhyen ikkunan. Lyhyesti sanottuna se on kuvannut sinua olevan:

* Mysterious
* Hauskaa ja jännittävää
* Ei ennustettavissa
* Valvonta
* Confident
* Charming
* Rento
* Rauhallisuus ja maltti
* Itsevarma, aloite, ja kysynnän

Minä lay out lähestymistapa taas on helppo lukea. Pohjimmiltaan tavoitteena on keksiä täydellinen lähestymistapa ja tehdä suuri ensimmäinen vaikutelma. Ja tehdä tämän sanomalla mahdollisimman vähän, mutta tekee mitä sanot COUNT.

"Hei, olen James. En ole nähnyt sinua täällä ennen. Sinun täytyy olla uusi tässä kuntosali (koulu, kauppa, mitä tahansa)."

Anna hänen vastata.

"Kai tämä tarkoittaa aion täytyy kutsua sinut ulos kahville. Ja jos et juo kahvia, harmi. Voit katsella minun juoda kahvia, kun saan tuntea sinut paremmin. Deal?" Smile. Tämä osoittaa vielä enemmän luottamusta ja huumorintajua.

Hänelle: "Tottakai, miksi ei."

Sinä: "Cool, mikä on sinun numero. Olen täytyy juosta, mutta minä pudottaa sinulle linjaa, kun saan hieman vapaata aikaa. K?"

Speed Dating und geschlechtsspezifische Unterschiede