perjantai 1. huhtikuuta 2011

5 Sivustot Spotting Singles


Ki Mae Heussner

Perinteiset dating sivustot voivat auttaa sinua suunnittelemaan kohtauspaikka tulevaisuudessa, mutta uudemmat sijainti suuntautuneita palveluja voi kertoa, missä mahdollinen päivämäärät saattavat olla juuri nyt.

Jotkut ovat oma matkapuhelin dating alustoja, jotka käyttävät GPS-teknologian avulla voit löytää potentiaalisia vastaa oman välittömässä läheisyydessä. Toiset käyttävät paikkatietoa näyttämään, missä olet todennäköisesti löytää jäsenille sukupuolta olet kiinnostunut Kaikki tekevät yhden high-tech tapa piirtää yöllä ulos kaupungista.

Lähtö viiden kohteen seuraavasti:

Ratio Finder

Tietojen avulla sijaintiin perustuvien sosiaalinen verkosto Luja, Ratio Finder kartoitetaan paikallisia yrityksiä sen perusteella, missä miehet ja naiset kokoontua.

Sivusto laskee Foursquare check-in sukupuolen ja visualisoi tietoa kartalla, tällä hetkellä saatavissa vain New Yorkissa ja San Franciscossa.

Haluatko tietää missä olet suurin todennäköisyys löytää hyvät tai herrat? Suhde Finder näyttää kaupungin kartan pisteellä erikokoisia osoittaa paikkoja. Pink pisteitä viitata naisten check-in, sinisiä täpliä uros check-in. Suurempi piste, sitä enemmän suosittu paikka on jäsenten kesken että sukupuolta.

New York kartta, esimerkiksi osoittaa jättiläinen vaaleanpunainen piste yli kattopuutarhan kahvila Metropolitan Musuem of Art, jossa se sanoo, että 91 prosenttia enemmän naisia.

MeetMoi

Jos haluat tavata muita sinkkuja, kun olet liikkeellä, MeetMoi käyttää puhelimesi päivittää paikkatietoa reaaliaikaisesti ja lähettää sinulle ilmoituksia, kun mahdolliset ottelut ovat lähellä.

Palvelu olemassa hakemus iPhone ja Android-puhelimet ja käyttää GPS-teknologian avulla käyttäjät voivat tavata ihmisiä, kun he ulos ja noin.

Käyttäjät perusti profiilin, jossa ilmoitetaan, mitä he etsivät päivämäärä. Kun MeetMoi todetaan kaksi lähellä käyttäjiä Toiveiden, se lähettää jokaisen viestin, avaa oven ja keskustelun.

Jos he haluavat tavata, he ovat tunnin ottaa seuraava askel. MeetMoi liittyminen on ilmaista, mutta premium-palvelu kuukausimaksu.

Skout

Toinen suosittu matkapuhelin dating site, Skout avulla käyttäjät näkevät lähellä kaksinpelissä ja tavoittaa ne, he haluavat tavata. Yhtiö sanoo, että sen yhteisössä sisältää noin miljoona käyttäjää ja auttaa heitä yhteydessä viikoittain sähköpostia uusia sinkkuja niiden alueella.

Skout kertoo myös sen päällä on hyvin varovainen pitää sen käyttäjille turvallisia. Se ei ilmoita tarkkaa katuosoitteita sen käyttäjiä, joten ainoa keino muiden löytää ne juuri on, jos he mielellään tarjoavat paikat.

Grindr

Laskutus itseään "go-to paikka homo, bi, ja utelias kaverit tavata," Grindr käyttää GPS-teknologian avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä muihin miehet alueella.

Käyttäjät ladata kuvan ja täydellisen profiilin ja sitten käyttää palvelua nähdä kuka on lähettyvillä. Pääsee Apple mobiililaitteiden ja Blackberrys, palvelu kertoo sen suurimman kaikki-mies sijainti sosiaalinen verkosto.

PinPointsX

Ja niille, jotka todella etsivät vain paiskata, PinPointsX käyttää mobiiliteknologiaa, jonka avulla käyttäjät mitä se kutsuu "Passion kartta."

Aikuisille suunnattua palvelua sanoo, että se johtaa hakemuksen Kytkennät ja voivat johtaa käyttäjiä yö fantasian ja seksuaalisen täyttymyksen.

Tips over de voordelen en nadelen van dating in je dertiger jaren